Arvostellut makkarat:

Haetaan: %valmistus

Löydetty osumia: 60 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5067Chef Wotkin's Hirvi Chorizo 26.10.202382Yrttejä paljon, lihaa mukavasti, puruvastus hyvä, ehkä toinen valmistusmetodi parempi.€ 28.90
4895Ilmajoen Salsiccia 28.04.202292Lihaa ja rasvaa löytyy, sitruunainen vivahde maussa, sinappi on tarpeeton, kuori oikein hyvä, yrttejä löytyy, tasapainoinen mausteutus, rakenne sopiva, pysyy hyvin kasassa, valmistustapa vaikuttanee lopputulokseen, maku tuntuu pitkään.€ 22.80
4872Feri's Marokkalainen Merguez 03.03.202284Valmistustapa varmaan oikea laitteet puutteelliset samaan kaikkea makkarasta irti, hiukan kuivuu valmistuksessa, mukavat mausteet, rakenne rouhea, pitkä mukava jälkimaku.€ 27.00
4870Feri's Rosmariinilammas Raakamakkara 03.03.202273Kuori pikkaisen kimmoisa, lihasukat, puruvastusta löytyy ja lihaa, mausteet tasapainoiset, mutta pieni lisä rasvaa ei haittaisi, koska valmistus kuivaa makkaraa.€ 25.00
4845Les Occitanes Mini Chorizos ŕ Cuire 25.11.202171Sitkas kuori, lihaa tuntuu olevan jotenkin pehmeä esitys, chili purskee pintaan, liha leikattu karheaksi, jauhelihamainen rakenne, valmistustapa ehkä tehnyt oikeutta makkaralle.€ 23.94
4781Nakki-Hannun Chorizo 03.06.202181Vähän erikoinen, kuoti sitkeähkö, chiliä paljon, mausteet tiukat, valmistus tee ihan oikeutta nmkakaralle, chili biittejä jos jotain muuta, moni harkitsee pitkään ennen kuin uudestaan ostaa.€ 20.95
4668HK MaakaritŽ Raakamakkara Palermon Mario 02.07.202061Kypsyy vähän huonosti, lämpöä lisää, possu tuoksuu, rasvaa, valmistus ajan kanssa, mausta löytyy yrttetjä.€ 14.25
4562Reinin Lihan Feta-tomaatti-karitsasalciccia 26.09.201979Mehukas, vaikka valmistustapa ei kyseistä makkaratyyppiä suosikaan, makkarassa riittävästi lihaa, maku makeahko, jokin tunnistamaton mauste/lisä makkarassa, puruvastus ja -tuntuma hyvä, erilainen, pirteän makuinen.€ 23.70
4501Harjun Välimeren Lammasmakkara 25.04.201987Pää vähän pilkahtaa, lihan lähde osaksi selvillä, puruvastus ok, mehevä, mutta lammas maistuu, jakaa mielipiteitä, kuori voisi olla rapeampi, valmistus hiukan korkeammilla pintalämmöillä soveliasta. 50% aletta.€ 13.47
4481Wigren Pölser 07.03.201954punainen vähemmän syötävä kuori mutta syötävä, mausteita? Pelkkää suolaa, savua hiukan, kovaan nälkään , valmistustapa voisi olla toinen, tanskalaisen esikuvan mukainen muttei vertainen, menettelee aterian osana.€ 12.66
4474Feris Tulinen Paprika Raakamakkara 28.02.201971Maalaismainen tunnelma, hiukan polttava, kuori jää vähän sitkeäksi, hiukan kuiva, chili pysyy kurissa, valmistustapa kohtelee makkaraa epäsuotuisasti.€ 24.00
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4444Chef Wotkin's Uunilenkki 06.12.201853muovikuori pois ennen valmistusta, mehevä, omalaatuinen maku, vähän puruvastusta.€ 9.60
4411Henri Raffin Savustettu Ranskalainen Makkara 27.09.201879Hyvin lihaisa, kuori hiukan paksu, rasvaa isältä pojalle, makkaramassa miellyttävä, mutta maut hiukan peitossa kateissa, jälkimaussa voi hyvällä omalla tunnolla aistia pippurin, valmistustapa ei tee oikeutta ehkäpä makkaralle, vaikka pippuria ja yrttejä, mausteisesta voi puhua, lihaa, rasvaa ja suolaa, ne dominoivat makkaraa.€ 8.80
4355Artesaani Lämminsavu Raakamakkara Gouda 03.05.201886Gouda-juustoa 6%, juusto kiiltelee massassa, muuten juuston maku niin selvä olekaan, lihaisa massa, kuori hyvä, suola tuntuu, melko rasvainen, mutta miellyttävä suutuntuma, mausteet hyvät, sopivan epäterveellisen makuinen, valmistusmenetelmä hiukan sorsii raakamakkaroita.€ 14.06
4349Tapolan Olutmakkara 03.05.201850Valmistusaineluettelo sisältää Mosaic-humala oluen, keinokuori jää suuhun pyörimään, vähän erikoinen, herätä intohimoja maistelijoissa, massa tarjoaa puruvastuksen,mutta ei muuten vakuuta, hiukan huononvärinen, jälkimaussa hienoinen pippuri. € 10.48
4246Hein Original Bockwurst Possu-chili 26.09.201748Mielenkiintoinen, kuoreton kuori halkeaa, jokin löysä sisältö sieltä pilkottaa, jotain lihaa on jauhatus tehnyt lihasta tunnistamatonta, chiliä tuntuu ja rasvaa ja suolaa, massa limaisen tuntuinen, irstas esitys. Makkara, joka säilyy? huoneenlämmössä, aivan uusi saksalainen valmistusmenetelmä. Grillilämmitys ainakaan tehnyt oikeutta makkaralle, jos edes mahdollista.€ 8.48
4218Liedon Lihakaupan Jethron Jämäkkä 27.07.201786Sian- ja Naudanlihaa, Nathriumkloridia, kananmunajauhetta, Kuori OK, sopivasti rasvainen, paljon lihaa, pippurikin vähän pistelee, valmistustapa suosii makkaraa, tiukkaa tavaraa, onko lihaa liikaakin? Sinappi paranne makkaraa, mausteista sinappia voi yrittää, mehukas ja maukas makkara.€ 14.90
4160Saarioinen Lammaswursti 02.03.201767Robusti rakenne, kuiva, esikypsennyt poisti vähätkin rasvat vähärasvaisesta makkarasta, rasvaa puuttuu, lihaa tosi paljon, mutta valmistustapa hiukan kyseenalainen tämän tyyppisille makkaroille, muutenkin saa olla tarkkana, valmistustavasta riippumatta.€ 20.79
4028Grillimaisteri World Fenkoliraakamakkara 02.06.201672Fenkoli maistuu voimakkaasti, yrttejä paljon, jotenkin epätasapainoinen, joillekion liian kukkeanmakuinen, alkupuolella pippuri vähän hyökkäsi mutta tasoittui myöhemmin, valmistustapa ei ehkä suosinut makkaraa, lisää lämpöä makkara kaipasi. € 10.63

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //