Arvostellut makkarat:

Haetaan: %vähä

Löydetty osumia: 545 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5146Kotimaista Chorizo Grillimakkara 27.06.202471Jotenkin suuhun sopimaton mausteyhdistelmä, rasvainen makea makea massa, jättää omituisen jälkimaaun, tuntuu että paljon mausteita mutta lajitelma epätasapainoinen, tuo mieleen lajitelman, joka on lakaistu pöydältä, ja vähän lattianpuolelta sekaan, lihaisa, mutta mausteissa sanomisen varaa, kuitenkin pieni chili jää suuhun polttelemaan loppujen lopuksi.€ 12.24
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
5120Savo-Karjalan Savolainen Sinihomejuusto Grilleri 25.04.202476Savu ja juusto mukana, vähän liian rasvainen suutuntuma, puruvastus joltinen, savun makua tuntuu kaiken aikaa, juustoa rasvaa ja lihaa, mausteita voisi kaivata lisää ja tuntuu vähäsuolaiselta.€ 10.97
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248726% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
5112Kotimaista Siskonmakkara 11.04.202462Lihaisa vaalea massa, mukana suolaa ja rasvaa, vähän pippuria.€ 8.37
5102Makulihan Härkätien Grillimakkara 29.02.202464Irtomyynnistä, lihaisa, suolaa, mehevä, makuja irtoaa melko paljon hauska pureskeltava, puruvaastusta löytyy, seassa karkeampaa lihaa, rasvaa maussa, hyvää rasvaa, kuori vähän sitkeä kaipaisi kovempia lämpöjä.€ 17.90
5087Pirkka Vegemakkara 25.01.202444Kylmänä ei makuja uuuremmin erity suuhun, lämmitys nostaa pippurin esiin tuotteessa, rasvaa vähän, rakenne sulaa suussa.€ 14.95
5086Rakvere Verivorst 28.12.202381Pieniryyninen irtonainen massa, ryynejä todella paljon ja lihaa vähän, pysyy huonosti kasassa, massa saisi olla kiinteämpi, maku kuivahko, verta lisätty riittävästi.€ 2.98
5074Tapolan Joululenkki 07.12.202360Hiiltyneissä tai tanakasti ruskettuneissa kohdissa makua, rasva suussa pursuu, kuori pätevä, kun vähän karamellisoitunut, kylmänä jauhoinen fiilis, lämmitys parantaa, aika mieto massa maultaan, jotain jouluista maustetta havaittavissa, voimakkaat maut puuttuvat.€ 10.87
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
5047Pirkka Grillaa Chili-sulatejuusto Grillimakkara 31.08.202381Voimakas pippuri tulee kitalakeen asti, lämmitys lievittää hiukan, vähä juusto tuo mitään lisää, katoaa kypsennyksessä , pippuria tosi paljon, rasvaa löytyy ennemmän kuin lääkäri määrää, hyvä rakenne kuitenkin, kange-testi menee läpi vähäisin huomautuksin, epätasainen vaikka mielenkiintoinen esitys.€ 15.17
5038EHTA Grillimakkara 03.08.202369Lämmitys paransi makua, tuoksuu rasvalle ja lihalle, peruskamaa, maku melko neutraali, kuori syötävissä, jokin pippuri mahtuu makuun mukaan, hyvin koneistettu massa, maut vähäisyydessäänkin tasapainoiset, edistynyt makkara omassa lajissaan.€ 12.90
5035Toscanan Makkara 29.06.202376Lihaa on, runsaasti maustettu, massa värikäs ilmestys, odotus oli tulinen lopputulos mutta mausteet odotivat itseään enne odotuksiin verattuna vähäistä makua, rasvainen, mikä varmasti oain syypää vähäiseen pettymykseen mausteisuuden puolesta, massa kohtuu karkea, vaikka maut hiiukan jäävät lähtökuoppiinsa suuhun jää pyörimään tasainen mausteisuuden tuntu.€ 12.63
5025Chef Wotkin's Tex-Mex Grilleri 25.05.202375Kuori vähän vastustelee lihaa on paljon, hyvää lihaa, juusto pehmentää makujen kavalkadia, pätevä makkara, vähän raskaanoloinen, mutta makujen huiput esillä. Soijaproteiinia mukana.€ 16.54
5022Atria Wilhelm Pig & Vig 25.05.202385Puruvastusta löytyy vaikka tasaiseksi jauhettu massa, mikä näkyy leikkauspinnassa, jotenkin makeanmakuinen, vähämausteisen hyvä, suomalaisen grillimakkaranoloinen, toimii ihan hyvin ilman sinappiakin, ohut kuori. € 9.57
5021Pouttu Oh'rakas 25.05.202383Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa.€ 10.97
5016HK MaakaritŽ Stadionin Voitto 27.04.202373Suutuntuma hyvä, rasvaa normisti mukana, nesteet irtoaa massasta, rasvaa jäi lautaselle, rapea kuori hyvä ja voisi parantua lisälämmöllä tulella, mehevää ja lihaa, vähän kerrankoetun makuinen eli hyvälaatuinen mutta yllätyksetön.€ 16.50
5013Kivikylän Lammasnakki 13.04.202368Tummanvärinen massa, suolaa nprmia enemmän, vähän perusnakki, lihaisa, hyvä kuori, mukana varmasti erityinen lihanlähde, tasainen maku ja tasainen massa€ 22.07

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //