Arvostellut makkarat:

Haetaan: %valmistusta

Löydetty osumia: 35 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4895Ilmajoen Salsiccia 28.04.202292Lihaa ja rasvaa löytyy, sitruunainen vivahde maussa, sinappi on tarpeeton, kuori oikein hyvä, yrttejä löytyy, tasapainoinen mausteutus, rakenne sopiva, pysyy hyvin kasassa, valmistustapa vaikuttanee lopputulokseen, maku tuntuu pitkään.€ 22.80
4872Feri's Marokkalainen Merguez 03.03.202284Valmistustapa varmaan oikea laitteet puutteelliset samaan kaikkea makkarasta irti, hiukan kuivuu valmistuksessa, mukavat mausteet, rakenne rouhea, pitkä mukava jälkimaku.€ 27.00
4845Les Occitanes Mini Chorizos Å• Cuire 25.11.202171Sitkas kuori, lihaa tuntuu olevan jotenkin pehmeä esitys, chili purskee pintaan, liha leikattu karheaksi, jauhelihamainen rakenne, valmistustapa ehkä tehnyt oikeutta makkaralle.€ 23.94
4562Reinin Lihan Feta-tomaatti-karitsasalciccia 26.09.201979Mehukas, vaikka valmistustapa ei kyseistä makkaratyyppiä suosikaan, makkarassa riittävästi lihaa, maku makeahko, jokin tunnistamaton mauste/lisä makkarassa, puruvastus ja -tuntuma hyvä, erilainen, pirteän makuinen.€ 23.70
4481Wigren Pölser 07.03.201954punainen vähemmän syötävä kuori mutta syötävä, mausteita? Pelkkää suolaa, savua hiukan, kovaan nälkään , valmistustapa voisi olla toinen, tanskalaisen esikuvan mukainen muttei vertainen, menettelee aterian osana.€ 12.66
4474Feris Tulinen Paprika Raakamakkara 28.02.201971Maalaismainen tunnelma, hiukan polttava, kuori jää vähän sitkeäksi, hiukan kuiva, chili pysyy kurissa, valmistustapa kohtelee makkaraa epäsuotuisasti.€ 24.00
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4444Chef Wotkin's Uunilenkki 06.12.201853muovikuori pois ennen valmistusta, mehevä, omalaatuinen maku, vähän puruvastusta.€ 9.60
4411Henri Raffin Savustettu Ranskalainen Makkara 27.09.201879Hyvin lihaisa, kuori hiukan paksu, rasvaa isältä pojalle, makkaramassa miellyttävä, mutta maut hiukan peitossa kateissa, jälkimaussa voi hyvällä omalla tunnolla aistia pippurin, valmistustapa ei tee oikeutta ehkäpä makkaralle, vaikka pippuria ja yrttejä, mausteisesta voi puhua, lihaa, rasvaa ja suolaa, ne dominoivat makkaraa.€ 8.80
4218Liedon Lihakaupan Jethron Jämäkkä 27.07.201786Sian- ja Naudanlihaa, Nathriumkloridia, kananmunajauhetta, Kuori OK, sopivasti rasvainen, paljon lihaa, pippurikin vähän pistelee, valmistustapa suosii makkaraa, tiukkaa tavaraa, onko lihaa liikaakin? Sinappi paranne makkaraa, mausteista sinappia voi yrittää, mehukas ja maukas makkara.€ 14.90
4160Saarioinen Lammaswursti 02.03.201767Robusti rakenne, kuiva, esikypsennyt poisti vähätkin rasvat vähärasvaisesta makkarasta, rasvaa puuttuu, lihaa tosi paljon, mutta valmistustapa hiukan kyseenalainen tämän tyyppisille makkaroille, muutenkin saa olla tarkkana, valmistustavasta riippumatta.€ 20.79
4028Grillimaisteri World Fenkoliraakamakkara 02.06.201672Fenkoli maistuu voimakkaasti, yrttejä paljon, jotenkin epätasapainoinen, joillekion liian kukkeanmakuinen, alkupuolella pippuri vähän hyökkäsi mutta tasoittui myöhemmin, valmistustapa ei ehkä suosinut makkaraa, lisää lämpöä makkara kaipasi. € 10.63
3890Saarioisen Grilliwurst Yrtti Bratwurst 20.08.201588Raakamakkaramainen rakenne ja suutuntuma, paljon yrttejä näkyy makkarassa, mutta jäävät jotenkin makkaran yleisen lihaisuuden alla aluksi, jälkimaussa kuitenkin havaittavissa runsas yrttisyys, kuivuu jotenkin valmistuksessa, rasvat erottuvat massasta, valmistustapa tehne makkaralle täyttä oikeutta. € 12.46
3706Wurst Fennican Mexicanawurst 31.07.201486Tirisevän maukas makkara, paljon pippuria, valmistustapa hiukan sorsii makkaraa, makkara vaatisi hiukan lisukkeita, mausteutus voimakas, massa rouhearakenteinen, erittäin pitkä jälkimaku, tällaista makkaraa tulee harvoin vastaan. € 20.90
3686HK KabanossiŽ Makujen Maailma Kolbasz Grillimakkara 05.06.201479Naudanlihaa ja sianlihaa tarkemmin ilmoittamatta. Rasvaa isoina biitteinä massassa, paprikaa, chiliä näkyvissä ja tuntuvat maussa myös, kuori vähän sitkeähkö, mausteet tuntuvat tasaisesti, ehkä lievästi tasapainon vieressä, chili polttelee vähemmän kuin normi chilimakkarassa, ehkä johtuen rasvaisuudesta, mausteet pienesti piilossa mutta tulevat esiin, onnistunut mausteutus, makuja paljon. Tälläkin makkarassa odotusarvo muissa valmistustavoissa.€ 8.50
3577Aito Nürnbergin Bratwursti 26.09.201393Mukava suussa vaikka tummanvärinen, perinteinen maksamakkaramaisuus esillä jo alkupuraususta lähtien läpitunkevana, rateat mausteet, hiukan kuivahko, joku muu valmistustapa sopivampi, kivan makuinen, avaruusmakkara foliopakkauksen perusteella. € 19.90
3464Luha Suitsutare Juustoröngas 27.02.201367Juustoa löytyy, maussa jokin oudohko vivahde, normaalista poikkeva maku, sitruunainen vivahde, jonkun suussa metallisen tuntuinen maku, lämmitys parantanut makua. savun tai oikeammin aromivahventeen tuntua, mitä sitten \"traditsiooniliselt\" valmistustavan osalta taas tarkoittaakaan? Makkara sinänsä syötävÀ 4.00
3451Laidun Hereford Bratwursti 31.01.201354Hyvin paljon lihaa, maku jotenkin omituinen, mieleen tulee saippuamaisuus tai jollekin kalanmakuisuus, hyvin erilainen makkara kuin odotettu, vaikka ulkomuoto tumma ja massa kiinteä, joku lukuisasti käytetyistä yrteistä sopimaton makkaralle tässä valmistustavassa? Jäähtyneenä nakki taas maultaan hyvinkin syötävä.€ 18.00
3327Savuhovi Peijakas Riistanakki 29.03.201258Napsuva nakki, maku on pitkä, muttei maukas, joku mauste dominoi, lihaa paljon ja tuote maistuu lähinnä lihalta. Tätäkään makkaraa valmistustapa suosinut yhtään.€ 21.56
3326Hein Bio Wieninnakki - Luomu 29.03.201254Jauhomainen rakenne, vähän kuivahko, tasainen massa, vähän paksu kuori, kuori maukkain osa makkaraan, makkara yllättää muttei positiivisesti,kehitetty lasten makuun, tarvitsee sinappia, kuinka onkaan voitu tuhota mahdolliset hyvät tarveaineet tällä tavalla? Ainakin valmistustapa epäsopiva makkaralle.€ 19.04

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //