Arvostellut makkarat:

Haetaan: %runsaasti

Löydetty osumia: 266 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5180Katinalan Brisket Makkara 28.11.202472Hinta on arvio, makkaraa saatavissa vain erittäin hyvin varustelluissa ravintoloissa, Aika kuiva suutuntuma, pippuria on runsaasti, todella runsaasti, lihaa löytyy, karkea rakenne, makkarasta tasapaino kaukana. € 25.00
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5154Klubin Grilleri 29.08.202471Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet.€ 8.54
5124Savo-Karjalan Chipotle Sulatejuusto 25.04.202490Maku kehittyy joka puraisulla, mausteita runsaasti, voimallisesti levittäytyy suussa maut, laajan lämmin makumaailma, hyvin pitkä jälkimaku, puruvastus pehmeä, joka voi jakaa mielipiteitä.€ 10.97
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248733% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
5079Lihakulttuuri Kabanoss 07.12.202388Liha vaikuttaa runsaasti, hyvin karkean lihainen massa, pippurit rouskuu suussa, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 28.29
5075Palvilihan Joululenkki 07.12.202382Makeahko makupohja, joulumausteita on, rasvaa runsaasti, miellyttävän rasvainen omalla tavallaan, lihaisa, hyvä kuori, tasapainoiset mausteet€ 12.75
5053Thaicy Thaimaalainen Raakamakkara 28.09.202382Sisältää katkaraputahnaa, rakenne rob.. agraarinen, maanläheinen makumaailma, makkara napannut palan yrttimaata mukaansa, yrttien hallitsema maku, tuoretta yrttiä riittää, olisiko voinut hiukan jauhaa massan mukana, kestää Kange-testin, mausteita siis runsaasti myös ilman silmiä aistittavissa, chiliä melko paljon, aika erikoinen viritys, reseptissä pikkasen virittämisen varaa, mukana rasvaa, mausteet poissa tasapainosta, hyvin voimakas jälkimaku.€ 27.60
5035Toscanan Makkara 29.06.202376Lihaa on, runsaasti maustettu, massa värikäs ilmestys, odotus oli tulinen lopputulos mutta mausteet odotivat itseään enne odotuksiin verattuna vähäistä makua, rasvainen, mikä varmasti oain syypää vähäiseen pettymykseen mausteisuuden puolesta, massa kohtuu karkea, vaikka maut hiiukan jäävät lähtökuoppiinsa suuhun jää pyörimään tasainen mausteisuuden tuntu.€ 12.63
5034Savuhovi Tuska Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 08.06.202386Runsaasti chiliä, joka tuntuu alusta loppuun, rasvaa löytyy, hyvä kuori, chilisattumia, chili jakautunut epätasaisesti massassa, juusto löytyy mutta jää sivuraiteelle€ 16.63
5021Pouttu Oh'rakas 25.05.202383Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa.€ 10.97
5005Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 30.03.202386Pippuria suussa heti, monenlaista lihaa runsaasti, myös lammasta mukana, mausteutus oonnistunut, piipuria mukana, hyvä mehevä rakenne, pieniä sattumia runsaasti lihan seassa, mukava pippuri myös jälkimaussa.€ 13.95
4929Tilzes Mažai Rūkytos Dešrelės 11.08.202293Pippureita runsaasti, todella rankka rakenne, rasvaa, rasvaa vaikuttavina biitteinä, rasvaa suorastaan liikaa, suolaa mukana runsain mitoin, tpdellinen balttimakkara.€ 6.22
4926Cepamdesiņas Nākotne Svētku 11.08.202270Rakenne irtonainen, nestettä ja rasvaa irtoaa runsaasti, paksuhko kuori, ulkonäkö lupaa paljon, mutta makkara vastaa huonosti ulkonäen antamaa mielikuvaa, jotain makua on havaittavissa mutta massa epämääräinen.€ 7.00
4898Pouttu Lite Bättre Grillimakkara 05.05.202241Ryynimäinen massa, , kuori kyllä sujuu, ryynimäinen suutuntuma, kuivaa suuta makkara, makuakin on mutta suuntuntuma sahajauhoinen, lihaakin lienee mutta jotain muuta runsaasti mukana, kuivakkuus suorastaan työntää luotaan.€ 10.90
4893Kivikylän Lammasnakki 28.04.202283Lihaa on, lihaa piisaa, pippuria runsaasti, puruvastus löytyy, erilaisen lihasa nakki, hyvin täysinäinen nakki.€ 12.73
4880Rakvere Jalapeno-cheddar Grillvorst 31.03.2022807% juustoa, erikoinen, massa homattavan hötö, irtonaisen lihaisa, kuori pitää massan sisällään, alusta asti hiukan epämääräisen tuntuinen, runsaasti rasvan lähteitä, juuston makua mukana.€ 6.58
4857Parhaimmat Feta-basilika Nakki 03.02.202285Tuoksu erikoinen, jotakin yrttiä runsaasti, kohtalaisen mehevä. kasviperäinen aines hiukan häiritsee nautintoa, kiitettävää sen sijaan massan karkea jauhatus, juustoinen pehmeä vivahdus selkeäsi esillä suutuntumassa ja maussa, joillekin yrttisyys liikaa.€ 13.90
4821Saunakylä Lapin Rilli 07.10.202176Rasva sulaa suussa, kuori sitkeä, suola rasvaa runsaasti, lihaisa, hyvin mehukas. kuori sitkeä vamistusajasta riippumatta, lisää hönkää putkeen? vaatii lisää lämpöä, hyvin mehukas ja rasvaien.€ 10.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //