Uusimmat arviot

Makkaran tiedot

Numero: 5167
päivä: 17.10.2024      ensimaistelu
Tuote: Salsiccia Con Cinghiale
valmistaja: Norcineria Toscana S.R.L.
maa: Italia
ostopaikka: Marco, Firenzen kauppahalli
luokka: tyyppi: A-lk erikoismakkarat
lihaa: 100% 
rasvaa: 20% 
suolaa: 58.9%
hinta: 29.50 euroa/kg
valmistustapa: paistinpannu
arvio: Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.
pisteet: m: 24 (35) 
u: 13 (15) 
h: 34 (50) 
yht:
71 (100)

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //