Arvostellut makkarat:

Haetaan: %rasvaisuu

Löydetty osumia: 44 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5217Deluxe Yrtti-Valkosipuli Nakki 03.04.202570Rasvaisuus käy päälle, keinokuori, massassa kraatereita, vaikkei saksalainen avaruusmakkara olekaan, miedot mausteet, savunmakua ehkä, lihaa on makkaraan piilotettu, mausteet jakoivat mielipiteitä.€ 14.70
5215Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse 03.04.202588Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen.€ 28.75
52101001 Delights Susuk 27.03.202583keinokuori, joka poistuu ihmeellisesti lämmityksesä käpertyen irti makkaran pinnasta, paljon rasvaa irtoaa on grillissä, naudanlihaa varmaan runsaasti, tomaattia ja pippuria maussa, suolaa paljon, chilimäistä poltetta huolimatta rasvaisuudesta, rakenne melko tiukka, yllättävän hyvää tämän tyyppiseksi makkaraksi.€ 16.50
5186TULIP Bratwurst Makkara 05.12.202489Lisätty soijaa ja sianrasvaa, massan rakenne robusti, keinokuori, kestää Põltsamaa Kange-testin joko mausteidensa tai rasvaisuuutensa ansiosta, seuraa huonosti uusia terveyssuosituksia elintarvikkeiden osalta.€ 13.58
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5041Kipinä Grilliwursti 03.08.202373Keinokuori laskee aluksi mielialaa, rapsahtaa nopeasti, könkköinen tiivis massa, kanantta antaa hiukan jäähtyä rasvaisuuden antaman lämmön takia, mikä lienee käyttötarkoitus? Mausteet ja pippurit voivat olla joillekin liikaa, aika hyvä puruvastus, joku voisi pitää hyvänä olutmakkarana, € 10.90
4984Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.01.202366Juusto 10% häviää lämmityksessä pelkäksi rasvaisuudeksi massassa, joka pehmeä ja vetisenoloinen, jotenkin epätasapainoinen tuote, juustoa on ja ei ole, suola tuntuu paljon.€ 8.93
4975Rannarootsi Merevaigu Grillvorst 01.12.202264Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille.€ 6.95
4907Mattila Bros. Texas Smoke & BBQ Sausage 26.05.202278Rasvaa löytyy, osa sulamattomina rasvapalleroina. rasvaa suorastaan tirskahtaa suuhun, irtonainen rakenne, pippurit hyppää nopeasti esille, napakka kuori, paljon pippureita, mutta rasvaisuus kahlitsee runsaimmat pippuritöyräät, tehden miellyttäväksi suuremmat määrät.€ 14.95
4903Grillimaisteri Täyteläinen Punasipuli-Cheddar 26.05.202283Juustoa, kuori pitää hiukan pehmeän massan sisällään, mukavaa juustoa, juustoa riittää juuston jälkeen, kuten muutakin rasvaisuutta, mehevän tuntuinen, aika hyvä maku, suola tulee lopulta hiukan läpi maussa.€ 8.68
4807Pirkka Kalkkunanakki 26.08.202155Hyvä kuori, makeahko, lämmitys muuttaa makkaraa vähän, mutta tuo rasvaisuuden esille, suolaa sopivasti, rasva ja suola makuina pääosissa, € 16.62
4712Korpelan Aito Herkkunakki 29.10.202073Suolaa ja rasvaisuudentuntua juustoa? joku pippuri vaikuttaa, cutteri ollut vauhdissa, höttöinen rakenne tuloksena, pitkä mukava jälkimaku, pippuri viipyilee lopuss, hiilareita 0,6% sokerina.€ 11.96
4700HMT Helsinki Bratwurst 24.09.202088Massa mukavan tuntuinen suussa, rasvaa löytyy, jotain punaista, jalopenoa? Rouheampi karkeampi rakenne, makuja paljon, mausteet hiukan epätasaisesti jakautuneet, mehukas, rasvaisuus varmasti suitsii runsaat mausteet miellyttävään muotoon, jälkimaku pitkä ja täyteläinen€ 12.46
4537Kivikylän Juusto-jalopeno Tuhti 04.07.201980Rasvan pesä, alkava jalopeno jää rasvaisuuden alle aluksi, rasvaa ja suolaa, juusto-jalopeno toimii , massa vähän löysähkö, jälkimaussa jalopeno polttelee lievästi, myös juuston maku tuntuu. € 9.97
4346Dulano Fränkische Bratwurst 26.04.201861Makeahko, natisee hampaissa, suolaa, yllättävä maku-ei-elämys, jotain vikaa,rasvaisuuden alta pilkottaa mausteita ja makuja, paha pettymä.€ 8.55
4232Roinilan Roinilarilli 31.08.201775Todella mehukas/rasvainen, kuori on melko hyvä, pippuri peittyy rasvaisuuteen, rasva tuntuu jotenkin kevyeltä, mitä lienee kevytrasvainen?€ 12.40
4200Chef Wotkin's BBQ Grilleri 01.06.201777Makeahko maku (sokeria lisätty), puruvastus ok, mausteet hyppäävät yllättäen esille, pidättääkö rasvaisuus mausteet pitkään piilossa? Jälkimaku mausteinen, € 11.25
4117Chef Wotkin's Minibratwursti 01.12.201682Rakenne karkean bratwurstinen, rasvaisuus jättää mausteet hiukan peittoon, lievämakuinen, mutta sinappi korjaa asiaa, kaipaisi hiukan enemmän asennetta ja mausteita. € 14.90
4090Atria Wilhelm Juusto Makkarapihvi 27.10.201664Suolaa ja rasvaa, suolaa, rasvaa, joku maustekin tuntuu, mutta mikä lienee näissä vityksissä ideana? Juusto erottuu seasta vain lisänä rasvaisuuteen, hyvänä puolena on kuoren esteenä olemattomuus, pippuria jälkimaussa.€ 8.28
4057Chef Wotkin's Ihmeellinen Iberico Raakamakkara 04.08.201694Makkaran rakenne loistava, hyvin maustettu, mausteet tasapainossa, mausteet leveällä rintamalla, herkullinen, lievä makeus ja rasvaisuus sopivat, vaimentamalla chiln poltteen miellyttäväksi, hiukan rasvainen jälkimaku.€ 14.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //