Arvostellut makkarat:

Haetaan: %makua

Löydetty osumia: 678 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5278Tamminen Wanted Hot Dog Bratwurst 30.10.202590Tarjous, sianliha(Suomi), hyvä kuori, puruvastus hyvä, lihaa, pippuri oikein hyvä, löytyy muutakin makua, kiinteä rakenne, pippuri hiukan dominoi makukarttaa, maku tasainen, jokainen suupala maistuu yhtä hyvälle, tasalaatuinen tuote.€ 8.33
5265Merosen Cheddar Herkku 24.09.202560Sianliha(Suomi), suolaa löytyy, joitakin mausteita varmaan, sitkas kuori haittaa heti maisteluita, mahdollinen juusto sulanut massan sekaan pelkäksi rasvaksi, vaikka juuston makua hiukan tuntuukin, lämmitys makuun vaikuttamaton, pehmeä tasaisehko massa, mehukas, lihaa löytyy, mutta muuten melko mauttoman oloinen.€ 17.95
5258Wigren WIGG Chorizonakki 28.08.202552Sianliha(Suomi) Hyvä kuori, massa punersi lupaavasti, tasainen massa oli kuivahko, jos makkaraa tehdessä oli tavoitteena jonkinlainen perinnemakkaratyyppinen niin, ehkä tavoitetta saavutettu, paprikan makua vähän löytyi, lievä pippuri alkoi maistua vasta jälkimaussa.€ 15.96
5250Hosanojan Poroaurajuustogrillimakkara 07.08.202559Poro(Suomi), silava(Suomi), keinokuori, lihaa löytyy, tasainen, mehevä, pehmeä massa, pippurit paikantuvat nopeasti, juuston makua, mutta ilmenee lähinnä suurena määränä irtorasvaa, puruvastus löytyy, mutta saisi olla kiinteämpi, lihaa ja rasvaa löytyy, rakenne jotenkin ryynimakkaramainen ilman ryynejä.€ 20.00
5241Savo-Karjalan Rouhea Savuwursti Grilleri 24.06.202579Savunmakua löytyy, lihaisa, rasva tuntuu hyvänlaatuiselta, hyvä kokonaisvaikutelma, pippuri tulee esille myös jälkimaussa tasapainoisesti, sianliha(Suomi).€ 12.19
5235Mattilan Savusauna Grillimakkara 12.06.202559Kypsennys pehmentää rakenteen, tuntuu hiukan mitäänsanomattomalta, urheilumakkara, mainio sinapinlaukaisualusta, moni sinappi sopii, kuori rapeutuu osittain, makua tulee kuoren karsinogeeneistä, jos makkara ehtii siihen kypsyysasteeseen, vähän suolaa, pikkuisen hämärän savuinen. Sianliha(Suomi)(tästä eteenpäin selvitämme myös lihan alkuperämaan)€ 11.13
5233Smokehouse Korean BBQ Kimchi Grillimakkara 27.05.202594Lihaa on, tasapainoinen, löytyy kaikenlaisia makuja, lihan, chilin poltetta, hiukan happamuutta, makeutta, puruvastus hyvä, erityistä mausteisuutta, monipuolinen makumaailma, chilin tuntua ja runsasta rasvaisuutta loppuun asti, jälkimakua vaikea huuhdella pois, jos tarpeenkaan. € 17.16
5228HK Kabanossi® Curry 27.05.202559Lämmitys parantanut makua, tuoksui kypsentäessä lupauksia antavasti, lihantuntinen mutta pehmeä mössö tuli julki, kuori ihan hyvä, pippuri esillä pikkuisen, kaipaa rasvaa, kuivahko, huokoinen ilmava rakenne.€ 9.69
5217Deluxe Yrtti-Valkosipuli Nakki 03.04.202570Rasvaisuus käy päälle, keinokuori, massassa kraattereita, vaikkei saksalainen avaruusmakkara olekaan, miedot mausteet, savunmakua ehkä, lihaa on makkaraan piilotettu, mausteet jakoivat mielipiteitä.€ 14.70
5207Oscar Mayer Zimbo Classic 27.03.202546Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity€ 7.86
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94
5191Savuhovi Hovi Pippurinakki 30.01.202591Lihan makua oli vaikea aluksi tunnistaa nykyisessä enemmän liha vihamielisessä ympäristössä, tukeva massa, pippuria kunnolla, toiset jo irvistelee, toiset muikistelee mukavan pippurin/pippureiden makua, tuntuu kuin häivähdys chiliä, kokoaan suurempi nakki maultaan, hintaa tarkistettu yleiseen K-tasoon verraten.€ 11.96
5188Delhaize Frankfurterworst 30.01.202561kuori hyvä ja ohut, massa tasainen ja pääasiassa aika mauton, lihaa ja suolaa käytetty, rasva maistuu myös, onko hyvää vai pahaa jää jokaisen itsensä päätettäväksi, kuori ottaa makua grillin lämmöstä.€ 10.99
5178Delhaize 7 Gelderse Rookworst 28.11.202473Kaupan oma versio perinteisestä tuotteesta, suolaa löytyy, rasvaa löytyy, savunmakua niin paljon että peittää alleen lähes tyystin muut maut, kuori syötävä mutta voi poistaakin, vaatii sinappia vierelleen ja varmaan jokin hiilihydraatti avittaisi asiaa?€ 11.56
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5161Tamminen Kipinä® Kolmen Chilin Grillimakkara 26.09.20248730% eheytystä hinnasssa, paksu kuori, makua ja kipuakin paljon tarjoaa makkara, massa vähän vetisenoloinen, toiset pitää mehevänä, jalopeno mukana keississä koko ajan, messevästi maustettu, pyöreä pippuri täydentää jalopelon polttetta, rasva tasoittaa makuja myös.€ 8.33
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5147Makukeittiön Kasvismakkara Zuusto 08.08.202439Jiukan makealle vivahtaa maku, jotain juustomaista pursuu kypsyessä pintaan, massa tasainen, kypsyesä pilkkoontuu, makua lyötyy kylmänä jopa enemmän. € 18.45
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //