Arvostellut makkarat:

Haetaan: %maku

Löydetty osumia: 2457 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5162Naughty BRGR DOG Savupekoni Aurajuusto Grillimakkara26.09.202495Uusi resepti! Ohut rapea kuori, mehevä, pysyy kasassa, juusto tuntuu, juuston laatu kiitettävä, todella hyvänmakuinen, pekoni tartu hampaanväleihin, hyvin balansoidut mausteet, herkullinen, makkarapaketin pienuus ainoa miinuspuoli, uusi tähti makkarataivaalla!€ 17.57
5161Tamminen Kipinä® Kolmen Chilin Grillimakkara 26.09.20248730% eheytystä hinnasssa, paksu kuori, makua ja kipuakin paljon tarjoaa makkara, massa vähän vetisenoloinen, toiset pitää mehevänä, jalopeno mukana keississä koko ajan, messevästi maustettu, pyöreä pippuri täydentää jalopelon polttetta, rasva tasoittaa makuja myös.€ 8.33
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5156Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia 29.08.202488hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.€ 27.00
5153Pouttu Grillimakkara Tulinen 08.08.202471Kova kuori, vaikka makkara millä uhkaa, maku tuntuu miedolta, chili rymii hitaasti esille, massa tasainen ja chilikin varmasti tasaisesti jakautunut, jopa liian, polte puuttuu ja maut jälkijunassa-€ 5.56
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5147Makukeittiön Kasvismakkara Zuusto 08.08.202439Jiukan makealle vivahtaa maku, jotain juustomaista pursuu kypsyessä pintaan, massa tasainen, kypsyesä pilkkoontuu, makua lyötyy kylmänä jopa enemmän. € 18.45
5143JJs BBQ Kuuma Slerba - Mexican Hot Makkara 06.06.202486Chili iskee hetken päästä suussa, chili jyrää, lihan maku erottuu kyllä. hiki nousee pintaan, rapea kuori, chili tekee syvän vaikutuksen, sopii chilimasokisteille, hiukan yksiulotteisen oloinen, chili jää suun joka sopukkaan.€ 19.42
5142Chef Wotkins Chili ja Cheese Ruokamakkara 06.06.202486Juustoinen, Chili tulee sitten, miedon tuntuinen chili kyseessä, purtava kuori, massa mukava, pitkä jälkimaku. lihaa.€ 15.69
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46
5139Tapolan Savukassler-Cheddar 06.06.202456Mehukas ja rasvaisa, juustoa pursuu suupielistä, mutta juuston laatu vakuuta, epätasapainoinen suoritus, massa tarjoaa puruvastuksen, lihan makua , pippuri tulee esiin jälkimaussa.€ 12.46
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5135Pups Tulinen Hot Dog Nakki 30.05.202482Lihaa rapea kuori, massa aivan kivan karkea nakkimaiseksi tuotteeksi, tasapinoinen mausteutus, pitkähkö jälkimaku.€ 18.05
5133Kipinä Kolmen Chilin Grillimakkara 30.05.202476Chilillä alkaa maku, mehukas, massa mukava, chiliä riittää, rasvaa chiliä ja lievää makeutta ja silleen, suutuntuma kohtuullinen, kuorta joutuu hetken työstämään purukaluilla.€ 6.68
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //