Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämpöä

Löydetty osumia: 22 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4932Ekenäs Mexican Longaniza 25.08.202286Maidoton, Gluteiiniton, glutamaatiton, soijaton, Mausteita löytyy, chiliä sen verran että alkaa hikoiluttaa, massassa hiukan ryynimäinen rakenne syystä tai toisesta, hyvää chilin lämpöä paljon vaikka hitaasti pintaan nousee, tasapainoinen tuote€ 14.03
4823Saunakylä Virpiön Sinihome 07.10.202175Kuorat jäävät purukumiksi pyörimään, paljon rasvaa, tkuori tosiaan vastustelee, lisää lämpöä? Keveästi tuntuu juusto, homeista taitaa olla, paikoittellen enemmän, kylmänä juusto selkeäämin esillä.€ 11.25
4821Saunakylä Lapin Rilli 07.10.202176Rasva sulaa suussa, kuori sitkeä, suola rasvaa runsaasti, lihaisa, hyvin mehukas. kuori sitkeä vamistusajasta riippumatta, lisää hönkää putkeen? vaatii lisää lämpöä, hyvin mehukas ja rasvaien.€ 10.00
4754Reinin Lihan Chili-aprikoosi Raakamakkara 04.02.202173Joku erikoinen maku, chilisyyttä ja hedelmäistä makua havaittavissa, joku ehdotti luumua, rapea kuori lämpöä enemmän ottaneista kohdista, rakenteessa paljon irtorasvaa, joku voisi kutsua meheväksi, pitkä jälkimaku.€ 23.70
4668HK MaakaritŽ Raakamakkara Palermon Mario 02.07.202061Kypsyy vähän huonosti, lämpöä lisää, possu tuoksuu, rasvaa, valmistus ajan kanssa, mausta löytyy yrttetjä.€ 14.25
4650HK MaakaritŽ Cannesin Claudia 20.05.202089Todella hienostunut lajinsa edustaja, mausteet ja yrtit erottuvat, tasapainoiset mausteet, tosi lihaisa, hyvä suutuntuma, mukava pureskella, sopiva puruvastus, todella ohut kuori melkein huomaamaton, värin saaminen pintaan vaatii kovaaa pintalämpöä kuten paistinpannun tai grillin, jotain puuttuu täydellisestä nautinnosta..€ 6.00
4490Feri's Handmade Sausages Kevätmakkara 28.03.201980Sähkögrilli ei oikein sovi raakamakkaralle, tarvisi kiivaampaa lämpöä, jotta kuori sulkeutuisi,pehmeäksi jäävä kuori päästää arvokkaista makuja ja kosteutta karkuun, maku jää hiukan valjuksia varmasti aiotusta, hyvää lihaa, jonklin verran pippureita ja yrttejäkin, maut tulevat painottuen jälkimakuun aluksi makkara oikein maistu, puruvastua hyvä, vaikka massan koostumus ei ihan paras olekaan.€ 26.00
4134Chef Wotkin's Joulumakkara Weiswurst 12.01.201787Mehukas, hyvä puruvastus, sopivan robusti massa, kuori pikkasen jäykkä, tarvisi lisää lämpöä, arkaainen mutta hyvä maku. € 9.95
4058Wigren Moro Grilli Makkara 25.08.201662Rasvaa ja suolaa, vähän lihaakin tuntuu, hienoksi jauhettu tuote lähinnä suolan ja rasvan makuinen, kuori vastentahtoinen , kaipaisi ns. nuotio käsittelyä, voimakasta lämpöä, hiiltä ja metsänpohjan peitettä. € 8.30
4028Grillimaisteri World Fenkoliraakamakkara 02.06.201672Fenkoli maistuu voimakkaasti, yrttejä paljon, jotenkin epätasapainoinen, joillekion liian kukkeanmakuinen, alkupuolella pippuri vähän hyökkäsi mutta tasoittui myöhemmin, valmistustapa ei ehkä suosinut makkaraa, lisää lämpöä makkara kaipasi. € 10.63
4008Harjun Rouhea Oreganomakkara 28.04.201685Maistuu hiukan makealta, kuori kaipaa vähän suurempaa lämpöä osakseen kuin grilli antaa, robusti rakenne, pitää paljon mausteita ja hyvää makua sisällään, rasvaa riittävästi, ravitseva, puruvastus loistava, yrtti paljon makua antava , karsinogeenit puuttuu, mutta niitten pintaan hankkiminen makkaran arvoa heikennä.€ 20.00
3871Grillimaisteri Raakamakkara Chorizo 02.07.201577Puruvastus normaali, chiliä löytyy mutta maltillisesti, pitkällinen jälkimaku häviä vain keveallä huuhtelulla, kaipaa varmasti grillin lämpöä.€ 13.30
3693Harjun Piparjuuri-Tomaatti Makkara 25.06.201458makkarassa tuntemattomampi tuoksu, maussa kasvikunnan tuotteita,jotenkin tillimäinen omituinen maku, lihaisa, nesteitä karkaa paljon lämmityksessä, raakamakkaraksi paksuhko, bratwurstimaista ja joidenkin suosikkia maksamakkaramaisuutta havaittavissa paljon myös, vaatisi tiukempaa lämpöä, jotta makkaran todellinen olemus paljastuisi?€ 25.40
3660Dulano Rostbratwurst Braatwursti 23.04.201488Makkara tuntui hyvältä suussa, pippuria erottui mausteista, nautittava makkara, yrttejäkin havaittavissa, kuori jäi hiukan vajaaksi, koska grilli ei pystynyt tarjoamaan riittävää loppupaahtolämpöä makkaralle, makkara oli hiukan paksuhko bratwurstiksi.€ 4.52
3117Portin Ukkopekka Bratwursti 04.11.201092Pikkuisen viileäksi jäi lämmitys eli vaatisi lieden lämpöä ja paistinpannua osakseen vaihtoehtoisesti sähköparilaa tai grilliä, tiukka rakenne, pippuri kihelmöi poskissa jättäen voimakkaan pippurisen jälkimaun suuhun, lihaa on ja kyllä pikkuisen inkiväärinkin makua havaittavissa.€ 10.70
2878Ahjuvorst Ukrainamoodi 09.12.200890Harvarakenteinen, runsas rasva selkeästi biitteinä, vaatisi kuumempaa lämpöä mitä kiuas tarjoaa? Käsityön jälki näkyy parhaimmillaan isoina viherpippureina, vaatii voimakasta sinappia taltuttamaan voimakkaimmat maut ja vahvat mausteet!€ 4.00
2813Feine Bratwurst 05.08.200883Perusmaustettu brade, luonteensamukaisesti vaatisi enemmän lämpöä lämmitysalustalta, pippuri tuli esiin jälkimaussa hiukan epätasaisesti jakautuen muuten jälkimaku suuntäyttävän pehmeä. € 13.25
2097Chef Wotkin's Tattari Ryynimakkara 24.08.200473Paksuhko kuori. Vaatii vähän kovempaa lämpöä ( grilli. paistinpannu). Hieman erilainen ryynäri. Pehmeä jälkimaku.€ 6.00
715Riesen-Currywurst 07.07.199845Mausteet tökki; tunkkainen; olisi tarvinnut lisää lämpöä.€ 9.08
707Forssan Grilliherkku Balkan 02.06.199875Kiukaalla riitti nyt lämpöäkin.€ 8.24

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //