Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kuori

Löydetty osumia: 1695 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5219Hosanojan Porogrillimakkara 03.04.202588Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku.€ 19.00
5218Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara 03.04.20257630% hintaa tarkistettu, lammasta 46% ja sikaa 30%, hyvä kuori, mehevä, lammas maistuu sopivasti, joillekin ehkä liikaa villasukkaa tarjoten, suolaa löytyy, suolan maku vallitsee, vaikka mausteitakaan unohduttu, tunnistamaton erityismauste tuntuu.€ 12.11
5217Deluxe Yrtti-Valkosipuli Nakki 03.04.202570Rasvaisuus käy päälle, keinokuori, massassa kraatereita, vaikkei saksalainen avaruusmakkara olekaan, miedot mausteet, savunmakua ehkä, lihaa on makkaraan piilotettu, mausteet jakoivat mielipiteitä.€ 14.70
5216Food Market Merguez Raakamakkara 03.04.202576Kuori hiukan heikko, jauhelihamainen rakenne, mausteita ainakin näytetty makkaralle, kadonneet jonnekin, lihaa massassa, näkyy jotain pippureita, mutta eivät tunnu, lihamureketta.€ 15.00
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
5212Hosanojan Poroverimakkara 03.04.202578Hyvä rapea kuori, mehevä, lihaakin on, massa pysyy kasassa. ulkonäkö huikan veripalttumainen, verta käytetty, makkaran pinnalla paketissa verta, makea tunnelma maussa, hyvä mausteutus muuten, jälkimaku pehmeä, makkara sulaa suussa.€ 20.00
5211Linnamäe Cheddari-Jalopeno Ahjuvorst 27.03.202581Cheddar 7%, mausteitä löytyy, kuorikin melko helppo, karkea rakenne,mehukas, jokin yrtti vastassa, lihaa löytyy myös, suutuntuma rasvainen, voimakas jälkimaku.€ 14.91
52101001 Delights Susuk 27.03.202583keinokuori, joka poistuu ihmeellisesti lämmityksesä käpertyen irti makkaran pinnasta, paljon rasvaa irtoaa on grillissä, naudanlihaa varmaan runsaasti, tomaattia ja pippuria maussa, suolaa paljon, chilimäistä poltetta huolimatta rasvaisuudesta, rakenne melko tiukka, yllättävän hyvää tämän tyyppiseksi makkaraksi.€ 16.50
5207Oscar Mayer Zimbo Classic 27.03.202546Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity€ 7.86
5205Perniön Chilinakki 27.02.202585Chiliä mukana, hyvä kuori,lihaisa, juusto peittä aluksi makumaailmaa, mutta ajankuluessa polte etenee suussa, chiliä lienee paljon, punaiset pilkut msassa todistavat asian, puruvastus hyvä, maku(chili) hiukan yksiulotteinen, voi aiheuttaa mielipahaa tosichilisten makkaroitten ystäville.€ 16.58
5204EDEKA Käseknacker 27.02.202586Pelkästään muistuta virolaisia Öllewursti serkkujaan, tässä juustoa ole jäänyt säästöön ja on kuitenkin hyvälaatuista. Juusto peittelee untenmaille muut mausteet ja pippurit, vaikka jälkimaussa häivähdys pippuria lieneekin. Rakenne suhteellisen karkea ja kuori mukava.€ 9.50
5203Perniön Cheddarnakki 27.02.202583Hyvä rapea kuori, joka rapsaa ja napsaa, juustoista havaittavissa, pikkasen imelä, lihaa löytyy myös, hyvä perusta, maukkara maukas.€ 17.37
5202EDEKA Bayrische Curry Knacker 27.02.202562Hyvin kuohkea massan vatkaus tapahtunut , kimmoisuutta löytyy, kuori olisi hyvä ottaa pois, suolaa, kuivantuntuinen, vaikka silleen maukas että sylki erittyy tehoisasti, suolaisuus tuntuu auttavan erilaisten virvokkeiden nauttimista. Saksassa tämäntyyyppiset makkarat tarjotaan erilaisten kastikkeiden ja curryn avittamana.€ 9.98
5200Chef Wotkins Aamiaisnakki 27.02.202571Puruvastus löytyy, melko tasainen massa ,kuori kiva, napsahtava kuten nakissa kuuluukin, teollisensavun maku uhoaa tuotteesta, maut hiukan vähäisiä muuten, kaipaa sinappia kylkeensä.€ 10.80
5197TULIP Frankfurter Makkara 13.02.202586Tyylisuunnasta hiukan arrogantisti poikkeava, keinokuori kaunista makkaraa, massa kiinteä mutta lihainen ja rasvainen, makkara lupaa enmmän kuin antaa, massa karkearakentainen rasva pieninä kimpaleina seassa, mausteet melko vahvasti esillä, pippuria ja jonkinmoisia yrttejä myös.€ 13.58
5196MUU Savuchili Maggara 13.02.202545runsas savuchilinen salpaa alkuunsa makureseptorit ja muutkin reseptorit, chilin määrä huomattava, ulkonäkö pettää aluksi, keinokuorinen uolkoasu, massa hajoaa palasiksi kun päätään kuoren läpi, mausteita on muuten pienirakeinen rakenne.€ 15.96
5194Perniön Nakki 13.02.202563Kimmoisa rakenne, mehukas, mausteet vähissä, rasvainen, kuori parempi, puruvastus kohtuullinen, pieni mausteutus, mausteita aavistus jälkimaussa, turvalllinen lihaisa perusnakki.€ 18.58
5189Dulano Savustettu Makkara 30.01.202566Massa sekavan pehmeä ja vetisen oloinen, maussa suolaa ja lihaa ja suolaa, kuori syötävä.€ 9.98
5188Delhaize Frankfurterworst 30.01.202561kuori hyvä ja ohut, massa tasainen ja pääasiassa aika mauton, lihaa ja suolaa käytetty, rasva maistuu myös, onko hyvää vai pahaa jää jokaisen itsensä päätettäväksi, kuori ottaa makua grillin lämmöstä.€ 10.99
5186TULIP Bratwurst Makkara 05.12.202489Lisätty soijaa ja sianrasvaa, massan rakenne robusti, keinokuori, kestää Põltsamaa Kange-testin joko mausteidensa tai rasvaisuuutensa ansiosta, seuraa huonosti uusia terveyssuosituksia elintarvikkeiden osalta.€ 13.58

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //