Arvostellut makkarat:

Haetaan: %karkea

Löydetty osumia: 409 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5232Chef Wotkins Mustaleima Grilleri 27.05.202580Tätä makkaraa voi syödä vaikka pitkäksi menneen rientoillan jälkeen, hijlaa jääkaapin avaten ettei hallitus herää, hyvälaatuista juustoa löytyy, hyvä rakenne vaikkei superkarkea olekaan, purutuntuma mukava, mausteet hiukan peittyy juustohunnun alle.€ 12.65
5229Maku Brewing Hellesin Hyvä Olutmakkara 27.05.202591Mukava lihaisa karkea rakenne, puruvastusta riittää, yrttinen, mausteet tasapainoisesti esillä, mehukas, pippuri jää poskiin lepäämään, hyvin pitkä suuntäyteinen jälkimaku.€ 11.75
5219Hosanojan Porogrillimakkara 03.04.202588Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku.€ 19.00
5215Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse 03.04.202588Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen.€ 28.75
5211Linnamäe Cheddari-Jalopeno Ahjuvorst 27.03.202581Cheddar 7%, mausteitä löytyy, kuorikin melko helppo, karkea rakenne,mehukas, jokin yrtti vastassa, lihaa löytyy myös, suutuntuma rasvainen, voimakas jälkimaku.€ 14.91
5204EDEKA Käseknacker 27.02.202586Pelkästään muistuta virolaisia Öllewursti serkkujaan, tässä juustoa ole jäänyt säästöön ja on kuitenkin hyvälaatuista. Juusto peittelee untenmaille muut mausteet ja pippurit, vaikka jälkimaussa häivähdys pippuria lieneekin. Rakenne suhteellisen karkea ja kuori mukava.€ 9.50
5197TULIP Frankfurter Makkara 13.02.202586Tyylisuunnasta hiukan arrogantisti poikkeava, keinokuori kaunista makkaraa, massa kiinteä mutta lihainen ja rasvainen, makkara lupaa enmmän kuin antaa, massa karkearakentainen rasva pieninä kimpaleina seassa, mausteet melko vahvasti esillä, pippuria ja jonkinmoisia yrttejä myös.€ 13.58
5192Artesaani Mausteinen Paprika-chili Makkara 30.01.202591Chiliä tuntuu paljon jo ensi puraisulla, annostelussa ollut mittaa suurempi määrä, makea poltetun karamellisoituneen sokerin maku, myös vienompi parika maistuu, karkean lihaisa, suuntäyteinen maku, mehukas ja maukas makkara, maussa on karaktääriä runsaasti.€ 16.09
5187Makulihan Palviryynimakkara 30.01.202578Rautainen maku, verta käytetty, suhteellisen miedosti maustettu, suolaa tuntuu löytyvän, rakenne karkea, kuoressa ole valittamista, jälkimaussa pieni pippuri.€ 14.90
5183Atria Artesaani Juhlamakkara Pekoni-punasipuli 05.12.202478Kylmänä jo mausteita ja makuja erottui selkeästi,maut aika sordiinolla, pippuria tulee esiin, kuori hyvä napsahtava, massa tavanomaista karkeampi lampaansuolessa, suutuntuma aika miellyttävä, mausteet vaikuttavat pitkässä jälkimaussa.€ 8.29
5180Katinalan Brisket Makkara 28.11.202472Hinta on arvio, makkaraa saatavissa vain erittäin hyvin varustelluissa ravintoloissa, Aika kuiva suutuntuma, pippuria on runsaasti, todella runsaasti, lihaa löytyy, karkea rakenne, makkarasta tasapaino kaukana. € 25.00
5172Matsimoka Ahjuvorst Sibula Ja äädikaga 31.10.202478Mehukas, sipuli hyökkää heti kättelyssä makeuttaa ja hieman vetistää suutuntumaa, rakenne maalaismaisen(viitteettä) karkea, sipulia ylenmäärin, hajottaa makkaran rakenteen ja maistuu liikaa. € 11.30
5171Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität 31.10.202490Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton.€ 11.60
5168Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri 17.10.202484Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi.€ 15.90
5163Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 17.10.202464Massa melko karkea, mutta kiinteähkö, lihaa löytyy varmasti tästä lenkistä, kohtuullinen puruvastus, jokin lisä tuo outoa vibaa makkaran makuuun, kuitenkaan hyvää sellaista makkaraan, sinappi avittaa makkaraa, toimii myös sinapin laukaisualustana, kuori saa paahtuessaan toivottuja rapeita ominaisuuksia.€ 15.30
5152JJ’s BBQ Jalapeno Cheddar Slerba 08.08.202489Makkarassa käytetty laadukasta juusto, chili tuntuu melko heti, rakenne kohtuullisen karkea, kuori hiukan panee vastaan ja massa antaa kunnon muruvastuksen, suutuntuma jämäkkä, lihaa löytyy.€ 16.63
5151Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 08.08.202472Jokin erityinen mauste erottuu, jälkimaussa chili tulee esiin, mehevä, lihaisa, harvinäisen karkeanpuoleinen jauhatus näin nakkimaiseen tuotteeseen, mausteutus monimuotoinen, runsas chili ja juusto kiistelevät johtopaikasta mutta lopulta chili vie.€ 15.79
5135Pups Tulinen Hot Dog Nakki 30.05.202482Lihaa rapea kuori, massa aivan kivan karkea nakkimaiseksi tuotteeksi, tasapinoinen mausteutus, pitkähkö jälkimaku.€ 18.05
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //