Arvostellut makkarat:

Haetaan: %alta

Löydetty osumia: 213 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5219Hosanojan Porogrillimakkara 03.04.202588Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku.€ 19.00
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
5186TULIP Bratwurst Makkara 05.12.202489Lisätty soijaa ja sianrasvaa, massan rakenne robusti, keinokuori, kestää Põltsamaa Kange-testin joko mausteidensa tai rasvaisuuutensa ansiosta, seuraa huonosti uusia terveyssuosituksia elintarvikkeiden osalta.€ 13.58
5181Palvilihan Joululenkki 05.12.202481Niin joulumausteienen kuin joulumakkara voi olla, kuori pikkasen sitkas, makeaa hedelmäistä runsaasti seassa,mehevä suussa, lihaa unostamatta, jokin ennalta tuntemattomampi maku löytyy, makupommista kaukana, mutta miellyttävä maustetutus.€ 13.40
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5123Korimaista Toscana Raakamakkara 25.04.20248730% soviteltu hinta, todella hyvä makkara perustaltaan, hyvin maistuva, makuja tulee paljon esiin, oikein miellyttävä, monipuolinen mausteutus, pehmeän miellyttävä massa, todella tasapainoinen mausteutus.€ 13.95
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13
5098Norron Kalawursti Chorizo Lempeä Paprika-chili 08.02.202468Hyvinkin äkkiä mausteisuus valtaa suun lievä polte, jonka chili varmasti tuo esiin, hiukan kuivakka rakenne, rasvaa kaipaisi lisää, polte jatkuu pitkään.€ 24.95
5097Salametto Di Barolo (Punaviinisalami) 08.02.202470Rasvaisenruntuinen hyvin karkea rakenne, ole aivan grillimakkara mutta varmasti oman laatunsa ansiokas edustaja, hyvin tuhti maisteltavaksi, voimakkaat mausteet, valtavan suolainen, mutta varmasti hyvä olutmakkara.€ 49.88
5096Chef Wotkin's Hirvigrilleri 08.02.202484Rapea kuori, kuori ok, mausteet tuntuvat, lihaisa, puruvastus hyvä, riistan makua, tumma massa, lupaa paljon ja antaakin jonkun verran, näyttää hyvältä tuhdilta, lihaisalta grillimakkaralta.€ 5.52
5082Wigren Gourmet Bratwurst Grillimakkara 28.12.202387Yrttejä tuntuu maussa ensimmäiseksi, hyvä kuori, hyvä maku valtaa suun, sopii varmasti monen lisukkeen viereen, massa kohtuu karkea, liha rakenne tunuu suussa, kuori optimaalisen ohut ja maku tasapainoinen€ 17.50
5081Kivikylän Kuoreton Bratwursti 28.12.202376Lihaa löytyy, suolaa tuntuu, suolaa tuntuu olevan todella paljon, tönkkösuolattua, rasvan maku runsaana pursuu takavasemmalta, pippuri tuntuu myös massa kiinteä, kuoreton lienee, mehevä suussa, yrttejäkin tuntuu hiukan maussa, suolaa enemmän tosiaan kuin useimmissa tuotteissa joita makkaroiksi kutsutaan.€ 12.45
5078Herkku Premium Edition Joulumakkara 07.12.202391-30% tiputusta hinnassa,Lihapitoisuus vaikuttaa runsaalta, hyvin karkean lihainen massa, yrttejäkin löytyy puppurin seasta, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 18.90
5064Tapolan Sweet Hot Dog Nakki 26.10.202373Tulinen makkara tietyssä määrin, sokeria tai vastaavaa makeutusainetta käytetty, voimakas chili pyrkii esiin makeuden alta, vaikkei sfääreihin ylläkään, massa kohtuulisen rasvaisen tuntuinen, erikoinen makuyhdistymä, joka jakaa mielipiteitä. € 12.28
5059Pouttu Grillimakkara Chimichurri 05.10.202385Kuori tuntuu mukavalta, pippuri juoksee heti kehiin, mausteet täyttävät heti koko suun, mukava chili, chili kuitenkaan hiosta nauttijaa, pitkä chilinen jälkimaku.€ 14.05
5056Neittamon Valkosipulinakki 05.10.20236350% helpotusta hinnassa päiväyksen johdosta.Jokin pikkuisen epämiellyttävä vivahde makumaailmassa, mehevä napakka nakki, kylmänä parempi, jokin erottumaton mauste ihan sovi, pippuris löytyy ja varsinkin jälkimaussa pippuri valtaa suun kokonaisuudessaan, napakka nakki, syötävä kuori.€ 7.45
5030HK Kabanossi® Ranch 08.06.202367Joku erityinen mauste mukana, kuori oli mukava, vaikka räjähtikin auki, sisus hiukan vetelä, rasvan alta tulee esiin makuja, chilikin tuntuu löytyvän, mausteutus tulee lopulta esiin hiukan sekevana kokoelmana.€ 10.42
5020Rakvere Habanoro-Suitsujuustu Grillvorstid 27.04.202376Ulkonäkö hyvä, löytyi aktiivinen kuori, vaikuttaa hyvin lihaisalta, juustoa löytyy laadusta tinkien, juusto peittää muut maut aika paljon, toisaalta mehevä, juustoa suorastaan järkyttävän paljon, chili tuntuu puuttuvan mutta varmasti muhii alla, chili vaimea ja juustossa on turhaan säästelty, lihaisa karkea jauhatus massassa.€ 10.56

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //