Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kuori

Löydetty osumia: 1706 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5238Chef Wotkins Vuoristolammasgrilleri 12.06.202591Tummaa lihaa, lienee jonkinmoista riistaa, timmi mausteutus, mehevä, puruvastusta löytyy, kuori kivan ohut, pippuri sopii makkaralle, vähärasvaunen mutta jkuitenkin jotenkin mehukas, jälkimaussa pippurit esille matkan takaa. Kylmäsäilytys paljoa makuun vaikuttanut. Sianliha/Vuorilampaanliha(EU)€ 9.42
5235Mattilan Savusauna Grillimakkara 12.06.202559Kypsennys pehmentää rakenteen, tuntuu hiukan mitäänsanomattomalta, urheilumakkara, mainio sinapinlaukaisualusta, moni sinappi sopii, kuori rtapeurtuu osittain, makua tulee kuoren karsinogeeneistä, jos makkara ehtii siihen kypsyysasteeseen, vähän suolaa, pikkuisen hämärän savuinen. Sianliha(Suomi)(tästä eteenpäin selvitämme myös lihan alkuperämaan)€ 11.13
5230Atria Wilhelm Chekoni Cheddar-Pekoni 27.05.202574Juusto maistuu, kuori onnistunut, mehevä, rasvan maku sen sisään ole hyvä, hyvin tasainen jauhatus, puruvastuksesa sanomista, maussa heikko pippuri€ 9.97
5228HK Kabanossi® Curry 27.05.202559Lämmitys parantanut makua, tuoksui kypsentäessä lupauksia antavasti, lihantuntinen mutta pehmeä mössö tuli julki, kuori ihan hyvä, pippuri esillä pikkuisen, kaipaa rasvaa, kuivahko, huokoinen ilmava rakenne.€ 9.69
5226Tamminen Kipinä Kolmen Sipulin Grillimakkara 23.04.202584Lihaa löytyy, vähän makea, hyvä kuori. pehmeä suutuntuma.€ 12.36
5225Palvilihan Gyrosgrilli 23.04.202584Hyvä kuori, mehevä, hyvä puruvastus, hyvät mausteet, pikkasen yrttejä pinnassa, pippuri tulee jälkijunassa, suolaisuus kohdallaan.€ 17.47
5224Kotimaista Arkansas Raakamakkara 23.04.202597Miellyttävä yrttisyys, kuori ohuen ohut, maku chilin vahvistama, tulisuutta mukana mutta säntillisesti, suutuntuma oikein mukava, mausteet paikallaan ja tasapainoiset, mukava hyvän tuoreen lihan maku, jollaisen voi löytää vain raakamakkarasta€ 14.54
5223Naughty BRGR DOG NYC Cheese 23.04.202590Ilman plussa etua, silkinohut mukava kuori, juustoa runsaasti, muttei liikaa, mukava suutuntuma, pehmeällä kädellä laitetut mausteet, tasapainoinen mausteutus, pehmeät pippurit, laadukkaat ainesosat, joista saatu aikaan pehmeän miellyttävä kokonaisuus, menisi muuhunkin kuin hotdogin väliin, kaikki jo mukana.€ 17.57
5222Atria Wilhelm Tupla-W Grillimakkara 23.04.202566Kuori hyvä. mehevä, toisille joku yrtti potkii vastaan, muuten menee kategoriaansa, rakenne moitteeton, hyvä puruvastus, mausteita löytyy, hyvä massa, ihan kelpo makkara.€ 12.46
5221Pouttu Nuotio Grillimakkara 23.04.202565Makkaramassa kutteroitu kuohkeaksi, kuori hyvin rapea, rasvan ja suolan maut päällimmäisenä, mausteet on hyvin piilossa, rasvanmaku hiukan epätyydyttävä, lupauksia antaa, mutta puruvastus puutteellinen.€ 7.65
5220Tampereen Lihajalosteen Suomimakkara 23.04.202547Kuivahko, tiivis rakenne, rasvanmaku kohtuullinen, kuori melko rapea, virhemaut puuttuu, mausteet vähissä, tämän makkaran mikä tahansa sinappi pelastaa.€ 9.50
5219Hosanojan Porogrillimakkara 03.04.202588Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku.€ 19.00
5218Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara 03.04.20257630% hintaa tarkistettu, lammasta 46% ja sikaa 30%, hyvä kuori, mehevä, lammas maistuu sopivasti, joillekin ehkä liikaa villasukkaa tarjoten, suolaa löytyy, suolan maku vallitsee, vaikka mausteitakaan unohduttu, tunnistamaton erityismauste tuntuu.€ 12.11
5217Deluxe Yrtti-Valkosipuli Nakki 03.04.202570Rasvaisuus käy päälle, keinokuori, massassa kraattereita, vaikkei saksalainen avaruusmakkara olekaan, miedot mausteet, savunmakua ehkä, lihaa on makkaraan piilotettu, mausteet jakoivat mielipiteitä.€ 14.70
5216Food Market Merguez Raakamakkara 03.04.202576Kuori hiukan heikko, jauhelihamainen rakenne, mausteita ainakin näytetty makkaralle, kadonneet jonnekin, lihaa massassa, näkyy jotain pippureita, mutta eivät tunnu, lihamureketta.€ 15.00
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
5212Hosanojan Poroverimakkara 03.04.202578Hyvä rapea kuori, mehevä, lihaakin on, massa pysyy kasassa. ulkonäkö huikan veripalttumainen, verta käytetty, makkaran pinnalla paketissa verta, makea tunnelma maussa, hyvä mausteutus muuten, jälkimaku pehmeä, makkara sulaa suussa.€ 20.00
5211Linnamäe Cheddari-Jalopeno Ahjuvorst 27.03.202581Cheddar 7%, mausteitä löytyy, kuorikin melko helppo, karkea rakenne,mehukas, jokin yrtti vastassa, lihaa löytyy myös, suutuntuma rasvainen, voimakas jälkimaku.€ 14.91
52101001 Delights Susuk 27.03.202583keinokuori, joka poistuu ihmeellisesti lämmityksesä käpertyen irti makkaran pinnasta, paljon rasvaa irtoaa on grillissä, naudanlihaa varmaan runsaasti, tomaattia ja pippuria maussa, suolaa paljon, chilimäistä poltetta huolimatta rasvaisuudesta, rakenne melko tiukka, yllättävän hyvää tämän tyyppiseksi makkaraksi.€ 16.50
5207Oscar Mayer Zimbo Classic 27.03.202546Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity€ 7.86

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //