5238 | Chef Wotkins Vuoristolammasgrilleri | 12.06.2025 | 91 | Tummaa lihaa, lienee jonkinmoista riistaa, timmi mausteutus, mehevä, puruvastusta löytyy, kuori kivan ohut, pippuri sopii makkaralle, vähärasvaunen mutta jkuitenkin jotenkin mehukas, jälkimaussa pippurit esille matkan takaa. Kylmäsäilytys paljoa makuun vaikuttanut. Sianliha/Vuorilampaanliha(EU) | € 9.42 |
5235 | Mattilan Savusauna Grillimakkara | 12.06.2025 | 59 | Kypsennys pehmentää rakenteen, tuntuu hiukan mitäänsanomattomalta, urheilumakkara, mainio sinapinlaukaisualusta, moni sinappi sopii, kuori rtapeurtuu osittain, makua tulee kuoren karsinogeeneistä, jos makkara ehtii siihen kypsyysasteeseen, vähän suolaa, pikkuisen hämärän savuinen. Sianliha(Suomi)(tästä eteenpäin selvitämme myös lihan alkuperämaan) | € 11.13 |
5230 | Atria Wilhelm Chekoni Cheddar-Pekoni | 27.05.2025 | 74 | Juusto maistuu, kuori onnistunut, mehevä, rasvan maku sen sisään ole hyvä, hyvin tasainen jauhatus, puruvastuksesa sanomista, maussa heikko pippuri | € 9.97 |
5228 | HK Kabanossi® Curry | 27.05.2025 | 59 | Lämmitys parantanut makua, tuoksui kypsentäessä lupauksia antavasti, lihantuntinen mutta pehmeä mössö tuli julki, kuori ihan hyvä, pippuri esillä pikkuisen, kaipaa rasvaa, kuivahko, huokoinen ilmava rakenne. | € 9.69 |
5226 | Tamminen Kipinä Kolmen Sipulin Grillimakkara | 23.04.2025 | 84 | Lihaa löytyy, vähän makea, hyvä kuori. pehmeä suutuntuma. | € 12.36 |
5225 | Palvilihan Gyrosgrilli | 23.04.2025 | 84 | Hyvä kuori, mehevä, hyvä puruvastus, hyvät mausteet, pikkasen yrttejä pinnassa, pippuri tulee jälkijunassa, suolaisuus kohdallaan. | € 17.47 |
5224 | Kotimaista Arkansas Raakamakkara | 23.04.2025 | 97 | Miellyttävä yrttisyys, kuori ohuen ohut, maku chilin vahvistama, tulisuutta mukana mutta säntillisesti, suutuntuma oikein mukava, mausteet paikallaan ja tasapainoiset, mukava hyvän tuoreen lihan maku, jollaisen voi löytää vain raakamakkarasta | € 14.54 |
5223 | Naughty BRGR DOG NYC Cheese | 23.04.2025 | 90 | Ilman plussa etua, silkinohut mukava kuori, juustoa runsaasti, muttei liikaa, mukava suutuntuma, pehmeällä kädellä laitetut mausteet, tasapainoinen mausteutus, pehmeät pippurit, laadukkaat ainesosat, joista saatu aikaan pehmeän miellyttävä kokonaisuus, menisi muuhunkin kuin hotdogin väliin, kaikki jo mukana. | € 17.57 |
5222 | Atria Wilhelm Tupla-W Grillimakkara | 23.04.2025 | 66 | Kuori hyvä. mehevä, toisille joku yrtti potkii vastaan, muuten menee kategoriaansa, rakenne moitteeton, hyvä puruvastus, mausteita löytyy, hyvä massa, ihan kelpo makkara. | € 12.46 |
5221 | Pouttu Nuotio Grillimakkara | 23.04.2025 | 65 | Makkaramassa kutteroitu kuohkeaksi, kuori hyvin rapea, rasvan ja suolan maut päällimmäisenä, mausteet on hyvin piilossa, rasvanmaku hiukan epätyydyttävä, lupauksia antaa, mutta puruvastus puutteellinen. | € 7.65 |
5220 | Tampereen Lihajalosteen Suomimakkara | 23.04.2025 | 47 | Kuivahko, tiivis rakenne, rasvanmaku kohtuullinen, kuori melko rapea, virhemaut puuttuu, mausteet vähissä, tämän makkaran mikä tahansa sinappi pelastaa. | € 9.50 |
5219 | Hosanojan Porogrillimakkara | 03.04.2025 | 88 | Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku. | € 19.00 |
5218 | Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara | 03.04.2025 | 76 | 30% hintaa tarkistettu, lammasta 46% ja sikaa 30%, hyvä kuori, mehevä, lammas maistuu sopivasti, joillekin ehkä liikaa villasukkaa tarjoten, suolaa löytyy, suolan maku vallitsee, vaikka mausteitakaan unohduttu, tunnistamaton erityismauste tuntuu. | € 12.11 |
5217 | Deluxe Yrtti-Valkosipuli Nakki | 03.04.2025 | 70 | Rasvaisuus käy päälle, keinokuori, massassa kraattereita, vaikkei saksalainen avaruusmakkara olekaan, miedot mausteet, savunmakua ehkä, lihaa on makkaraan piilotettu, mausteet jakoivat mielipiteitä. | € 14.70 |
5216 | Food Market Merguez Raakamakkara | 03.04.2025 | 76 | Kuori hiukan heikko, jauhelihamainen rakenne, mausteita ainakin näytetty makkaralle, kadonneet jonnekin, lihaa massassa, näkyy jotain pippureita, mutta eivät tunnu, lihamureketta. | € 15.00 |
5213 | Papu Seitan Bratwursti | 03.04.2025 | 25 | Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä. | € 12.11 |
5212 | Hosanojan Poroverimakkara | 03.04.2025 | 78 | Hyvä rapea kuori, mehevä, lihaakin on, massa pysyy kasassa. ulkonäkö huikan veripalttumainen, verta käytetty, makkaran pinnalla paketissa verta, makea tunnelma maussa, hyvä mausteutus muuten, jälkimaku pehmeä, makkara sulaa suussa. | € 20.00 |
5211 | Linnamäe Cheddari-Jalopeno Ahjuvorst | 27.03.2025 | 81 | Cheddar 7%, mausteitä löytyy, kuorikin melko helppo, karkea rakenne,mehukas, jokin yrtti vastassa, lihaa löytyy myös, suutuntuma rasvainen, voimakas jälkimaku. | € 14.91 |
5210 | 1001 Delights Susuk | 27.03.2025 | 83 | keinokuori, joka poistuu ihmeellisesti lämmityksesä käpertyen irti makkaran pinnasta, paljon rasvaa irtoaa on grillissä, naudanlihaa varmaan runsaasti, tomaattia ja pippuria maussa, suolaa paljon, chilimäistä poltetta huolimatta rasvaisuudesta, rakenne melko tiukka, yllättävän hyvää tämän tyyppiseksi makkaraksi. | € 16.50 |
5207 | Oscar Mayer Zimbo Classic | 27.03.2025 | 46 | Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity | € 7.86 |