Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kuin

Löydetty osumia: 509 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68
5103Savuhovi Aura® Grillinakki 29.02.202475Aura® sinihomejuusto 6%, hyvä ohut kuori, lihaa löytyy, napsahtava massa, suhteet kohdallaan, pitkähkö pippuri, juusto täydentää makua, hiukan keskittyneinä paakkuina, hyväntuoksuinen, hyvä tuote kaiken kaikkiaan.€ 18.96
5094Atria Kunnon Herkkulenkki 08.02.20245160% alennusta hinnassa, höttöinen massa, puruvastus puuttuu, melko mössö, huulirasvaa jää suupieliin, hyvin vaimean makuinen, hiukan viljaisen suutuntuma.€ 3.10
5093Chef Wotkin's Hirvigrilleri 25.01.202481Lähtökohtaisesti hyvänmakuinen, kuori ja massa ok, maku hiukan erikoinen,maku jotenkin metalliseen vivahtava, mikromaut kohtiulliset, tuote tuntuu kaipaavan lisää rasvaa ja suolaa.(Tarjous)€ 5.52
5090Marcos Schark! Suyuk Paprika 25.01.202485Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen.€ 22.94
5089Taste Of Deutschland Red Bratwurst 25.01.20248114% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen.€ 11.08
5083Snellman All Natural Bratwurst 28.12.202385Voimakas, runsaanmakuinen, massa ok, tasapainoinen esitys kuitenkin, rasvaakin on paljon, pippuria, ehkä chiliäkin mukana ellei pelkästään voiakkaat mausteet, pitkä voimakas poskiin asti nouseva jälkimaku, joka kaipaa huuhtelua sopivilla huuhtelujuomilla.€ 16.17
5081Kivikylän Kuoreton Bratwursti 28.12.202376Lihaa löytyy, suolaa tuntuu, suolaa tuntuu olevan todella paljon, tönkkösuolattua, rasvan maku runsaana pursuu takavasemmalta, pippuri tuntuu myös massa kiinteä, kuoreton lienee, mehevä suussa, yrttejäkin tuntuu hiukan maussa, suolaa enemmän tosiaan kuin useimmissa tuotteissa joita makkaroiksi kutsutaan.€ 12.45
5077Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki Omena-inkivääri 07.12.202384Lihaa tuntuu paljon, makeahko makumailma, voisiko joskus joulumakkara olla olla hiukan erilainen, kuin ruotsalaistyyppistä joululeipää, maut antavat aika paljon aspektia joulupöytään, varmasti lihaisa, miellyttävän hyvä syötävyys.€ 14.96
5076Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 07.12.202381Kiinteä rakenne, olemus melko tymäkkä, ok kuori, siirappimainen makuyhdistelmä hallitsee, hallitsee, melkein kuin luumua olis seassa, jouluisen kiisselin makumaailmaa.€ 14.76
5065Tapolan Chili Mustamakkara 26.10.202380Vahvanmakuinen, erilainen mustamakkara, parempi kuori, pippuria paljon, myös chilin liekit loimottavat tasaisesti, vaikuttava erilainen ryynäri.€ 10.95
5060Pirkka Parhaat Juusto-Paahdettu Sipuli 05.10.202384Alkaa kohtuullisesti, maku hiukan rasvaisempi, pienen karkea massa antaa puruvastuksen ja suutuntuma hyvä, suolaa löytyy, houkan makea mehevä, yrttejäkin mukavan makuinen ja jälkimakukin kohtuullinen.€ 15.74
5047Pirkka Grillaa Chili-sulatejuusto Grillimakkara 31.08.202381Voimakas pippuri tulee kitalakeen asti, lämmitys lievittää hiukan, vähä juusto tuo mitään lisää, katoaa kypsennyksessä , pippuria tosi paljon, rasvaa löytyy ennemmän kuin lääkäri määrää, hyvä rakenne kuitenkin, kange-testi menee läpi vähäisin huomautuksin, epätasainen vaikka mielenkiintoinen esitys.€ 15.17
5046Pirkka Grillaa Bratwursti 31.08.202388Hyvä rakenne ja suutuntuma, maksamakkaramaisuus lievempänä kuin monissa muissa bratwursteissa, miellyttävän makuinen, herkkua, pippuria jälkimaussa, määrä sopuisa, pitkä jälkimaku vie kielenkannat mukanaan. € 12.00
5022Atria Wilhelm Pig & Vig 25.05.202385Puruvastusta löytyy vaikka tasaiseksi jauhettu massa, mikä näkyy leikkauspinnassa, jotenkin makeanmakuinen, vähämausteisen hyvä, suomalaisen grillimakkaranoloinen, toimii ihan hyvin ilman sinappiakin, ohut kuori. € 9.57
5021Pouttu Oh'rakas 25.05.202383Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa.€ 10.97
5016HK MaakaritŽ Stadionin Voitto 27.04.202373Suutuntuma hyvä, rasvaa normisti mukana, nesteet irtoaa massasta, rasvaa jäi lautaselle, rapea kuori hyvä ja voisi parantua lisälämmöllä tulella, mehevää ja lihaa, vähän kerrankoetun makuinen eli hyvälaatuinen mutta yllätyksetön.€ 16.50
5010Liedon Lihakaupan Börssin Makkara 13.04.202368Suolaa löytyy, maku säilyy,, rasvaa pursuu suuhun, jonkinlaiisa lihabiittejä massassa, tunnelma kuin juustoinen mutta lienee aivan pelkkää rasvaa, kuori sitkeähkö pistää hiukan vastaan.€ 16.90
5009Pirkka Cheddar Grillimakkara 13.04.202386Oikein hyvänmakuinen, lihaisa, juusto hyvää laatua, kuori ohut ja rapea, suolan määrä oikeä, ihan makkara, puruvastustakin löytyy, mausteet tasapainoiset.€ 13.70

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //