Arvostellut makkarat:

Haetaan: %karke

Löydetty osumia: 399 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5135Pups Tulinen Hot Dog Nakki 30.05.202482Lihaa rapea kuori, massa aivan kivan karkea nakkimaiseksi tuotteeksi, tasapinoinen mausteutus, pitkähkö jälkimaku.€ 18.05
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
5125HK Maakarit® Kapen Pikkasen Parempi Chorizo 25.04.202487Jotain paprikaa, jokin tasoittaa makkaran mausteet, ellei peräti tylsistytä niitä, maku hyvin tasainen, hyvä puruvastus jonka karkeahko massa tarjoaa, tasapainoinen tuote ilman makupiikkejä, pieni pippuri vasta pitkässä jälkimaussa, kuori pysyy mukavana.€ 18.05
5121Dulano Lagerwurst 25.04.202487Pippuri näkyy ja tuntuu, lihaa mukana kunnolla, hyvä kuori, reipas pippuri, mutta runsas rasva pitää siedettävällä tasolla, mehevä, jauhatus karkea massassa, pippuri voi olla joillekin yläkanttiin, rakenne tuntuu hyvältä, mutta pippuri voi jakaa mielipiteitä..€ 13.96
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13
5105Savustamon Grillibalkan 29.02.202485Lihaa ja hyvää rasvaa, hyvä kuori, todella mehevä, rasvaa paljon, puruvastusta kunnolla, hyvä karkean ryynimäinen rakenne, mukava suutuntuma.€ 14.69
5102Makulihan Härkätien Grillimakkara 29.02.202464Irtomyynnistä, lihaisa, suolaa, mehevä, makuja irtoaa melko paljon hauska pureskeltava, puruvaastusta löytyy, seassa karkeampaa lihaa, rasvaa maussa, hyvää rasvaa, kuori vähän sitkeä kaipaisi kovempia lämpöjä.€ 17.90
5097Salametto Di Barolo (Punaviinisalami) 08.02.202470Rasvaisenruntuinen hyvin karkea rakenne, ole aivan grillimakkara mutta varmasti oman laatunsa ansiokas edustaja, hyvin tuhti maisteltavaksi, voimakkaat mausteet, valtavan suolainen, mutta varmasti hyvä olutmakkara.€ 49.88
5091Gut Erkenloh Mettenden 25.01.202475aika hyvä, mutta hyvin voimakassuolainen, lihaisa, mehevä, erityinen suolaisuus leimaa makkaraa, rakenne kovin karkea, rasva ja suola hallitsevat makumaailmaa, meetwurstimainen maku mukana.€ 11.63
5090Marcos Schark! Suyuk Paprika 25.01.202485Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen.€ 22.94
5082Wigren Gourmet Bratwurst Grillimakkara 28.12.202387Yrttejä tuntuu maussa ensimmäiseksi, hyvä kuori, hyvä maku valtaa suun, sopii varmasti monen lisukkeen viereen, massa kohtuu karkea, liha rakenne tunuu suussa, kuori optimaalisen ohut ja maku tasapainoinen€ 17.50
5079Lihakulttuuri Kabanoss 07.12.202388Liha vaikuttaa runsaasti, hyvin karkean lihainen massa, pippurit rouskuu suussa, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 28.29
5078Herkku Premium Edition Joulumakkara 07.12.202391-30% tiputusta hinnassa,Lihapitoisuus vaikuttaa runsaalta, hyvin karkean lihainen massa, yrttejäkin löytyy puppurin seasta, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 18.90
5069Herkku Premium Edition Riista Artesaaniraakamakkara 30.11.202381Suolainen, pippuriakin mukana, aika mehukas, massa karkeahko, oikein hyvä olutmakkara ajatellen oluen kulutusta, ouruvastus kiitettävä, hiukan erikoiset mausteet, mausteutus aika överi.€ 33.13
5061Karelian El Toro 05.10.202383Mausteita paljon, chilinen, rakenne karkea, lihaa on paljon, liha tuoksuu, chiliä paljon, hyvä rasva, chili melko dominoiva mauste, peittää varmasti monia muita makuja, chiliä laitettu rapsakasti massan sekaan, mautta havaittavissa ehkä jalopenoa mukana.€ 10.00
5060Pirkka Parhaat Juusto-Paahdettu Sipuli 05.10.202384Alkaa kohtuullisesti, maku hiukan rasvaisempi, pienen karkea massa antaa puruvastuksen ja suutuntuma hyvä, suolaa löytyy, houkan makea mehevä, yrttejäkin mukavan makuinen ja jälkimakukin kohtuullinen.€ 15.74
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
5042Savujuusto-mustapippuri Grillimakkara 03.08.202378Rasvaa ainakin hyvin, rouhean juustoinen, yllättäävän maukas, juustoa löytyy, rakenne karkea, pippuri tulee yllättäen jälkimaussa esiin, sinappi autttaa makkaran loppumatkaa, jälkimaku pippurinen ja juustoinen, lopuksi yllättävän vetisen oloinen tunnelma?€ 12.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //