Arvostellut makkarat:

Haetaan: %enne

Löydetty osumia: 888 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5152JJ’s BBQ Jalapeno Cheddar Slerba 08.08.202489Makkarassa käytetty laadukasta juusto, chili tuntuu melko heti, rakenne kohtuullisen karkea, kuori hiukan panee vastaan ja massa antaa kunnon muruvastuksen, suutuntuma jämäkkä, lihaa löytyy.€ 16.63
5140HK Maakarit® Raakamakkara Berliinin Dieter 06.06.202487Lihaisa, yrttejä näkyy, curry maistuu, rakenne raakamakkaramainen, rouhea, tuo kyllä Berliinin imbissit mieleen. tämä kourassa voisi tovin seistäkin pöytävarjon alla.€ 16.32
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5136Palvilihan Habapätkä 30.05.202483Jotain vihreää massassa, aika tiukka kuori, lihaa paljon, aika hyvä puruvastus, mausteet hyvä, rakenne erinomainen, toiset tarvitsi toista palaa€ 15.30
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5121Dulano Lagerwurst 25.04.202487Pippuri näkyy ja tuntuu, lihaa mukana kunnolla, hyvä kuori, reipas pippuri, mutta runsas rasva pitää siedettävällä tasolla, mehevä, jauhatus karkea massassa, pippuri voi olla joillekin yläkanttiin, rakenne tuntuu hyvältä, mutta pippuri voi jakaa mielipiteitä..€ 13.96
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13
5105Savustamon Grillibalkan 29.02.202485Lihaa ja hyvää rasvaa, hyvä kuori, todella mehevä, rasvaa paljon, puruvastusta kunnolla, hyvä karkean ryynimäinen rakenne, mukava suutuntuma.€ 14.69
5098Norron Kalawursti Chorizo Lempeä Paprika-chili 08.02.202468Hyvinkin äkkiä mausteisuus valtaa suun lievä polte, jonka chili varmasti tuo esiin, hiukan kuivakka rakenne, rasvaa kaipaisi lisää, polte jatkuu pitkään.€ 24.95
5097Salametto Di Barolo (Punaviinisalami) 08.02.202470Rasvaisenruntuinen hyvin karkea rakenne, ole aivan grillimakkara mutta varmasti oman laatunsa ansiokas edustaja, hyvin tuhti maisteltavaksi, voimakkaat mausteet, valtavan suolainen, mutta varmasti hyvä olutmakkara.€ 49.88
5091Gut Erkenloh Mettenden 25.01.202475aika hyvä, mutta hyvin voimakassuolainen, lihaisa, mehevä, erityinen suolaisuus leimaa makkaraa, rakenne kovin karkea, rasva ja suola hallitsevat makumaailmaa, meetwurstimainen maku mukana.€ 11.63
5090Marcos Schark! Suyuk Paprika 25.01.202485Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen.€ 22.94
5088Evergreen Veganski Sojini Valjcki 25.01.202421Risuaitaa kun pensas suussa, lämmitys tuhoaa makkaramaisuuden, leipämäinen suutuntuma ja makukin, mausteet ja rakenne tuovat mieleen falafel-pyörykät, kannattaa syödä nopeasti sillä maku ei jäähtyessä ainakaan parane.€ 13.83
5087Pirkka Vegemakkara 25.01.202444Kylmänä ei makuja uuuremmin erity suuhun, lämmitys nostaa pippurin esiin tuotteessa, rasvaa vähän, rakenne sulaa suussa.€ 14.95
5084HMT Naughty BRGR DOG Savupekoni-aurajuusto Grillimak28.12.202387Hinta -30%, Pippurit kahvassa voimakkaasti, mehukas, yrttiä pyrkii esiin paljon, keinokuori, monimuotoinen makkara, rakenne hyvä, Ison hot dog nakin kokoa, pippuri leviää kaikkialle suussa, pippuri varmaan peittää osan pienemmistä makuvivahteista, pippuria myös jälkimaussa.€ 16.63
5082Wigren Gourmet Bratwurst Grillimakkara 28.12.202387Yrttejä tuntuu maussa ensimmäiseksi, hyvä kuori, hyvä maku valtaa suun, sopii varmasti monen lisukkeen viereen, massa kohtuu karkea, liha rakenne tunuu suussa, kuori optimaalisen ohut ja maku tasapainoinen€ 17.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //