5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
4148 | Perniön Lihan Villisika-tattari Ryynäri | 23.02.2017 | 82 | Villisikaa 14%, hiukan kuivahko esitys, massa aika tukeva ryynäriksi, ehkäpä liiankin täyteinen, mausteita melko paljon, pippuri tuntuu, maku miellyttävän mausteinen, kuori hiukan paksu, vaikka katkeaakin lopulta, makkara hakee vähän itseään ja tasapainoa. | € 10.33 |
3445 | Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa | 03.01.2013 | 70 | Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52% | € 18.90 |
3306 | Lapin Kaamoslihan Poro-Grilli | 26.01.2012 | 79 | 76% poroa, 10% kasvatettua villisikaa, tuoksuu lihalta, rakenne aika robustia, tuoksu lupasi jopa enemmän kuin maussa saatiin, mausteet vähän kadoksissa, maussa jotain muuta kuin pelkkää possua, sen kertoo jo massan väri. | € 22.50 |
3149 | Kaamos Grilli | 20.01.2011 | 56 | Villisikaa tarhasta 66% ja hirveä metsästä 33% melko tasaiseksi ajettua, tiivis rakenne joka kaipaa rasvaa tai jotain muuta, mausteitakaan ei liikaa, lopussa hiukan pippuria muuten mausteet loistavat poissaolollaan, maussa hiukan villiä riistaa, edes imeskelemälläkään makua oikein saa irti makkarasta, kokonaisuutena vaatisi paljon tuotekehittelyä. | € 22.50 |
2368 | Aitokan Pytky | 31.01.2006 | 80 | Poroa, villisikaa ja lammasta. Kuori napsahtaa hyvin, tiukka jämäkkä massa, pippuri maistuu, myös pippurinen jälkimaku, lihaisa. | € 7.00 |
2367 | Aitokan Tositokka | 31.01.2006 | 80 | Poroa, villisikaa ja lammasta.
Kuori napsahtaa, tiukka, jämäkkä massa, pippuri maistuu, myös pippurinen jälkimaku, lihaisa. | € 7.00 |
2199 | Caccatorino | 01.03.2005 | 28 | Suolaa, lihaa, pippuria, suolaa, antoi jykevän vastuksen leuoille, ei tosin kiuasmakkara. Villisikaa. | € 29.50 |