Arvostellut makkarat:

Haetaan: %todella

Löydetty osumia: 158 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5162Naughty BRGR DOG Savupekoni Aurajuusto Grillimakkara26.09.202495Uusi resepti! Ohut rapea kuori, mehevä, pysyy kasassa, juusto tuntuu, juuston laatu kiitettävä, todella hyvänmakuinen, pekoni tartu hampaanväleihin, hyvin balansoidut mausteet, herkullinen, makkarapaketin pienuus ainoa miinuspuoli, uusi tähti makkarataivaalla!€ 17.57
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
5123Korimaista Toscana Raakamakkara 25.04.20248730% soviteltu hinta, todella hyvä makkara perustaltaan, hyvin maistuva, makuja tulee paljon esiin, oikein miellyttävä, monipuolinen mausteutus, pehmeän miellyttävä massa, todella tasapainoinen mausteutus.€ 13.95
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
5105Savustamon Grillibalkan 29.02.202485Lihaa ja hyvää rasvaa, hyvä kuori, todella mehevä, rasvaa paljon, puruvastusta kunnolla, hyvä karkean ryynimäinen rakenne, mukava suutuntuma.€ 14.69
5086Rakvere Verivorst 28.12.202381Pieniryyninen irtonainen massa, ryynejä todella paljon ja lihaa vähän, pysyy huonosti kasassa, massa saisi olla kiinteämpi, maku kuivahko, verta lisätty riittävästi.€ 2.98
5081Kivikylän Kuoreton Bratwursti 28.12.202376Lihaa löytyy, suolaa tuntuu, suolaa tuntuu olevan todella paljon, tönkkösuolattua, rasvan maku runsaana pursuu takavasemmalta, pippuri tuntuu myös massa kiinteä, kuoreton lienee, mehevä suussa, yrttejäkin tuntuu hiukan maussa, suolaa enemmän tosiaan kuin useimmissa tuotteissa joita makkaroiksi kutsutaan.€ 12.45
5048Chef Wotkin's Andalucia Chorizo Raakamakkara 31.08.202390Tasapainoinenn pehmeä maku, yrttisyyttä pinnassa, pippuri tulee kuvaan mukaan hiukan myöhemmin, mehevä, todella suuntäyttävä maku, pippuri etenee hiljalleen ympäri suuta, lihaisa mehukas makkara.€ 24.58
5043Jalopeno Raakamakkara 03.08.202386Todella voimakas mausteutus, polttelee, polttelee, mehevä, hyvät mausteet, ole pelkkää chiliä kuitenkaan, tämä vaatii osansa, voisi olla jalopenoa, koska makeampiakin vivahteita ilmenee, hyvä puruvastus, hyvä pohja, ota mausteet korostavat, hyvä kuori.€ 22.90
4972KARNI Verivorst Ampsukad 24.11.202284Todella taipuisa makkara, puruvastus puuttuu tyystin, suuss sulavaa, hyvä pippuri mukana, hyvä lajinsa edustaja.€ 6.80
4953Wing Wing Chinese Style Pork Sausage 06.10.202247EU on lihan alkuperäalue, maksamakkaramainen maku, keinokuori, rakenne hiukan sitkeänoloinen, sokereita paljon makea, erikoisenmakuinen, todellakin toisesta makumaailmasta kotoisin€ 28.80
4935Savuhovi Tuska Chili-Pekoni 25.08.202268Kuori paksuhko, massassa jotain punaista, rasvainen massa, todella voimakas ja terävä polte valtaa suun, jos kaipaa chilin poltetta eikä makkarasta niin väliä, niin sopiva, sanalla sanoen ÖVERI, voi jäädä ensipalaseen monella.€ 16.21
4929Tilzes Mažai Rūkytos Dešrelės 11.08.202293Pippureita runsaasti, todella rankka rakenne, rasvaa, rasvaa vaikuttavina biitteinä, rasvaa suorastaan liikaa, suolaa mukana runsain mitoin, tpdellinen balttimakkara.€ 6.22
4917Wigren Chipotle Wurst 02.06.202290Hyvä kuori, lihabioittejä masassa, laadukkaan tuntuinen, mehevä, chili pikkuisen jälkijunassa, mutta pääosassa, polte jatkuva, todella hyvä lihanakki.€ 15.75
4736Savuhovi Valkosipuli Chorizo 03.12.202095Keskon porhojen Epsanjassa teettämä perusloistava chorizo makkara, hyvää oli, kuori liki täydellinen, rakenne mukavan karkea, onnistunut mausteutus, puruvastus hyvä, todella taidokas perinteinen tuote, vaikka valkosipuli niin erottunut, oikea makujen ilotulitus maistellessa.€ 18.90
4680Kivikylän Kot & Go Kananakki 27.08.202048Kimmoisa, ihan ihmeellinen tuote, kuori kova vaikeasti pureutuva, massa aivan höttöinen, todella ilmavan tuntuinen, mausteet jossain, Viscarin laulutehtaasta? Parempi ilman hiilidioksisipäästöjen lisäystä.€ 7.59
4676Kotimaista Yrttinen Raakamakkara 06.08.202089Yrttejä näkyy ja tuntuu suussa, todella runsas yrttisyys, voinee olla liikaa herkimmille, nuiitä pysty erottamaan toisistaan, täytyy olla pysäyttävä lista yrttejä, makea sinappi tasoittaa makuja, vaikka edelleen yrttejä jopa ylimäärin.€ 12.29
4650HK MaakaritŽ Cannesin Claudia 20.05.202089Todella hienostunut lajinsa edustaja, mausteet ja yrtit erottuvat, tasapainoiset mausteet, tosi lihaisa, hyvä suutuntuma, mukava pureskella, sopiva puruvastus, todella ohut kuori melkein huomaamaton, värin saaminen pintaan vaatii kovaaa pintalämpöä kuten paistinpannun tai grillin, jotain puuttuu täydellisestä nautinnosta..€ 6.00
4617Vatajan Juustonakki Aura 06.02.202089Napakka hyvä kuori, lihaisa, tasapainoinen maku, todella lihaisa, aavistus juustoa seassa, kuori todella hyvä, pieni jälkimakukin.€ 13.27

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //