Arvostellut makkarat:

Haetaan: %suola

Löydetty osumia: 966 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5269Perniö 1930 Koulunakki 02.10.202551Sianliha(Suomi), porkkana, lanttu, peruna etc.(suomi), lihaa 60%, kasvista 40%,rakenne rakeinen, melkein sahajauhomainen, lämmitys ei muuta paljon sitä, jotain lihaa korvaavaa substanssia mukana, puruvastus puuttuu, kuivanpuoleinen, sisällys sakkaa pahasti, suurimmalta osin mausta kateissa, suolakin piilossa.€ 17.23
5268HK Uunilenkki 02.10.202548Koneellisesti eroteltu liha(Sika, nauta, Kalkkuna, Broileri)(Suomi), 30% tiputusta hinnassa, kuivahko. pientä punerrusta pintaan, paistamalla paranee, kuori poistettava aluksi, kohtuullisen kiinteä kylmänä, lämmitys pehmentää rasvaiseksi ja suolaiseksi palaseksi, sopii hyvinkin vajavaiselle hampaistolle, jälkimaussa jyllää rasva ja suola edelleen.€ 3.13
5267Merosen Pippurigrilli 24.09.202591Sianliha(Suomi), naudanliha(Suomi), mehukas lihaisa, pippuria paljon mutta pippuri kiertää mukavasti poskia, puruvastus hyvä, suolaa maltillisesti, mausteutus runsas mutta kokonaisuus miellyttävä.€ 15.38
5265Merosen Cheddar Herkku 24.09.202560Sianliha(Suomi), suolaa löytyy, joitakin mausteita varmaan, sitkas kuori haittaa heti maisteluita, mahdollinen juusto sulanut massan sekaan pelkäksi rasvaksi, vaikka juuston makua hiukan tuntuukin, lämmitys makuun vaikuttamaton, pehmeä tasaisehko massa, mehukas, lihaa löytyy, mutta muuten melko mauttoman oloinen.€ 17.95
5261Gonella I Provinciali 24.09.202574Porsas(Italia), lihaisen jykevä massa, maussa rasvaa ja suolaa, rasvaa suurina sattumina massassa, jännä tuoksu pitkään levänneen makkaran, kuori poistettava, lievänä pippuri ja yrttisyys, maut vahvistuvat kun rasvan tunnelma hälvenee, todella miellyttävä pitkä jälkimaku, lihan, mausteiden ja hyvän rasvan.€ 70.00
5253Wigren WIGG Juusto Grillimakkara 28.08.202568Sianliha(Suomi) Löysä sisus, juusto runsaasti, ehkä jopa liikaa, koska peitti alleen kaiken muun mahdollisen, tukeva kuori pitää massan kasassa, jokin mauste yrittää esille, mutta juusto dominoi, suola maistuu selvästi, hyvin rasvainen suutuntuma.€ 5.85
5246Tapolan Tappara Makkara 07.08.202554Sianliha(EU), kuori rapeutuu, massa tasainen ja pehmeä, vähärasvainen, suolaa, puruvastus vähissä, kisamakkaran luonteinen. € 7.37
5244Savo-Karjalan Rouhea Cajun Grilleri 24.06.202584Kuori hyvänlaatuinen, lihaa on, aika maukas, massa tarjoaa puruvastuksen, laaja-alainen chilin vaikutus ja polte, rasvaa mukavasti vaikka riitäkään chilin määrälle, suolaa tuntuu olevan runsaasti, chiliä tarpeeksi tyydyttämään suuremmankin tarpeen, sian- ja naudanliha(Suomi).€ 12.19
5235Mattilan Savusauna Grillimakkara 12.06.202559Kypsennys pehmentää rakenteen, tuntuu hiukan mitäänsanomattomalta, urheilumakkara, mainio sinapinlaukaisualusta, moni sinappi sopii, kuori rapeutuu osittain, makua tulee kuoren karsinogeeneistä, jos makkara ehtii siihen kypsyysasteeseen, vähän suolaa, pikkuisen hämärän savuinen. Sianliha(Suomi)(tästä eteenpäin selvitämme myös lihan alkuperämaan)€ 11.13
5225Palvilihan Gyrosgrilli 23.04.202584Hyvä kuori, mehevä, hyvä puruvastus, hyvät mausteet, pikkasen yrttejä pinnassa, pippuri tulee jälkijunassa, suolaisuus kohdallaan.€ 17.47
5221Pouttu Nuotio Grillimakkara 23.04.202565Makkaramassa kutteroitu kuohkeaksi, kuori hyvin rapea, rasvan ja suolan maut päällimmäisenä, mausteet on hyvin piilossa, rasvanmaku hiukan epätyydyttävä, lupauksia antaa, mutta puruvastus puutteellinen.€ 7.65
5218Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara 03.04.20257630% hintaa tarkistettu, lammasta 46% ja sikaa 30%, hyvä kuori, mehevä, lammas maistuu sopivasti, joillekin ehkä liikaa villasukkaa tarjoten, suolaa löytyy, suolan maku vallitsee, vaikka mausteitakaan unohduttu, tunnistamaton erityismauste tuntuu.€ 12.11
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
52101001 Delights Susuk 27.03.202583keinokuori, joka poistuu ihmeellisesti lämmityksesä käpertyen irti makkaran pinnasta, paljon rasvaa irtoaa on grillissä, naudanlihaa varmaan runsaasti, tomaattia ja pippuria maussa, suolaa paljon, chilimäistä poltetta huolimatta rasvaisuudesta, rakenne melko tiukka, yllättävän hyvää tämän tyyppiseksi makkaraksi.€ 16.50
5208HMT Iltalenkki 27.03.202575Puruvastusta on, suolaa sopivasti, lihaa maussa ja hampaiden välissä myös, tasapainoinen mausteutus, hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan.€ 14.77
5207Oscar Mayer Zimbo Classic 27.03.202546Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity€ 7.86
5206Pirkka Kuoreton Nakki 27.03.202555Sisältää myös koneellisesti eroteltua lihaa, puruvastus mitätön, suolaa runsaasti, löytyyy hyvää rasvaa, mausteet vähissä, suolaa käytetty mausteena, mieto sinappi auttaa paljon,ihan hyvä omassa lajissaan, virhemaut poissa.€ 4.65
5202EDEKA Bayrische Curry Knacker 27.02.202562Hyvin kuohkea massan vatkaus tapahtunut , kimmoisuutta löytyy, kuori olisi hyvä ottaa pois, suolaa, kuivantuntuinen, vaikka silleen maukas että sylki erittyy tehoisasti, suolaisuus tuntuu auttavan erilaisten virvokkeiden nauttimista. Saksassa tämäntyyyppiset makkarat tarjotaan erilaisten kastikkeiden ja curryn avittamana.€ 9.98
5201Vege Story Snack Original 27.02.202571Joku kysyy onko paljon lihaa käytetty, paketti antaa vastauksen, suolaa paljon tuotteessa, olisiko pippurin vai chilin puraisu, erikoinen mausteutus, hyvin rasvaisen oloinen, onko tuotteella jokin etninen tausta, joku herää miettimään, lihan tuntua, outo maku, käyneen suolapalaksi virvokkaille, sillä herättää janon.€ 45.44
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //