Arvostellut makkarat:

Haetaan: %suola

Löydetty osumia: 937 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5154Klubin Grilleri 29.08.202471Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet.€ 8.54
5144Grillimaisteri Railakas Grillimakkara 27.06.202482Juusto tuoksuu ja tuntuu myös maussa, kuori melko tukeva, juusto vaikuttaa sinihomejuustolta, muut msusteet ei oikein pääse esiin,, juusto ne peittää alleen melko täysin,suolainen massa pehmeä, lihaakin löytyy.€ 7.66
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91
5120Savo-Karjalan Savolainen Sinihomejuusto Grilleri 25.04.202476Savu ja juusto mukana, vähän liian rasvainen suutuntuma, puruvastus joltinen, savun makua tuntuu kaiken aikaa, juustoa rasvaa ja lihaa, mausteita voisi kaivata lisää ja tuntuu vähäsuolaiselta.€ 10.97
5119Eridanous Bratwurst Gyros-Style 25.04.202491Lihaa, hyvä kuori, mausteinen, suolaa löytyy, mehevä, hyvä puruvastus, tasainen jälkimaku tasapainoinen kokonaisuus, maukas ja rasvaa sopivasti sitoutuneena makkaraan, pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 7.50
5114Pups Hot Dog Nakki Original 11.04.202477Lihaisa, hyvä kuori, tuotteen maku hyvin lievä, erityiset maut tuntuvat puuttuvat tai sitten makkara on hyvin sofistikoituneesti maustettu, rasvaa ja suolaa on ainakin.€ 18.05
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248733% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
5112Kotimaista Siskonmakkara 11.04.202462Lihaisa vaalea massa, mukana suolaa ja rasvaa, vähän pippuria.€ 8.37
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13
5106Gülcan Tavuk Sosis Helal 28.03.20243664% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, kovin tasaiseksi jauhettu massa, kumimainen, mauton tekele, makeahko, keinokuori, pinta saa grillissä rusketusraidat, edes suola ja liha maistu.€ 10.44
5102Makulihan Härkätien Grillimakkara 29.02.202464Irtomyynnistä, lihaisa, suolaa, mehevä, makuja irtoaa melko paljon hauska pureskeltava, puruvaastusta löytyy, seassa karkeampaa lihaa, rasvaa maussa, hyvää rasvaa, kuori vähän sitkeä kaipaisi kovempia lämpöjä.€ 17.90
5100Tapolan Original Savulenkki 29.02.202453Ulkoasu räjähtänyt, vaatii sinappia, rapea kuori, jokin maku, maut muuten kateissa, rasva ja suola pääosissa, makukavalkadi liiankin neutraali, maut vähissä, suola maistuu pitkään, paljon suolaa.€ 10.09
5097Salametto Di Barolo (Punaviinisalami) 08.02.202470Rasvaisenruntuinen hyvin karkea rakenne, ole aivan grillimakkara mutta varmasti oman laatunsa ansiokas edustaja, hyvin tuhti maisteltavaksi, voimakkaat mausteet, valtavan suolainen, mutta varmasti hyvä olutmakkara.€ 49.88
5093Chef Wotkin's Hirvigrilleri 25.01.202481Lähtökohtaisesti hyvänmakuinen, kuori ja massa ok, maku hiukan erikoinen,maku jotenkin metalliseen vivahtava, mikromaut kohtiulliset, tuote tuntuu kaipaavan lisää rasvaa ja suolaa.(Tarjous)€ 5.52
5091Gut Erkenloh Mettenden 25.01.202475aika hyvä, mutta hyvin voimakassuolainen, lihaisa, mehevä, erityinen suolaisuus leimaa makkaraa, rakenne kovin karkea, rasva ja suola hallitsevat makumaailmaa, meetwurstimainen maku mukana.€ 11.63
5081Kivikylän Kuoreton Bratwursti 28.12.202376Lihaa löytyy, suolaa tuntuu, suolaa tuntuu olevan todella paljon, tönkkösuolattua, rasvan maku runsaana pursuu takavasemmalta, pippuri tuntuu myös massa kiinteä, kuoreton lienee, mehevä suussa, yrttejäkin tuntuu hiukan maussa, suolaa enemmän tosiaan kuin useimmissa tuotteissa joita makkaroiksi kutsutaan.€ 12.45
5079Lihakulttuuri Kabanoss 07.12.202388Liha vaikuttaa runsaasti, hyvin karkean lihainen massa, pippurit rouskuu suussa, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 28.29

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //