Arvostellut makkarat:

Haetaan: %riittäväst

Löydetty osumia: 55 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5156Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia 29.08.202488hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.€ 27.00
5086Rakvere Verivorst 28.12.202381Pieniryyninen irtonainen massa, ryynejä todella paljon ja lihaa vähän, pysyy huonosti kasassa, massa saisi olla kiinteämpi, maku kuivahko, verta lisätty riittävästi.€ 2.98
4834Atria Suomalainen Nakki 04.11.202167Keinokuori, mutta napakka nakki, suolaa löytyy, paljon suolaa, perusnakki, tasainen jauhatus massassa, makua vähän mutta riittävästi, rasvaakin sopivasti,€ 11.25
4832Metsärannan Lihalenkki 28.10.202189Lihaa löytyy, rakenne sidoksinen, hiukan leikkelemakkaramainen, rasvaa ja lihaa riittävästi, irtorasvaa ei juuri havaittavissa, mausteita ja suolaa sopivasti€ 13.20
4693HMT Oktober Bratwurst-Duo Savupaprika-Cheddar 03.09.202092Juustoa, rasvaa riittävästi, chiliä, mehevä, maukas, juuston ja mausteiden tasapaino, hyvä jälkimaku.€ 13.30
4678Chef Wotkin's Kylmäsavu Balkan 06.08.202080Kuivahkonoloinen ensituntuma, , lihaa riittävästi, balkanmainen maku leikkelemakkaramainen maku, rouhea rakenne, jälkimaku varman tasapainoinen, maut balansissa, maku mieto miltei tylsä, lihaa löytyy , kuin esimerkki hyvästä grillimakkarasta.€ 12.38
4643Snellman Street Food Kuoreton Hot Dog Nakki 15.05.202065Kiinteäntuntuinen massa, kuori keinotekoinen, jotenkin vetinen, lihaisan tuntuinen, suolaa riittävästi, miedonmakuinen, vähän jää odottelemaan tämä nakki jotain oheen. 60% helpotetta hinnassa.€ 5.54
4641Wilhelm Carolina Reaper Chili 07.05.202058Tiukka kuori, rasva tursuaa joka puolelle, suuhunkin jää riittävästi, Lihaa on makkarassa haaskattu, chilin poltetta, vaikuttaa että tavalliseen peruskyrsään vain laitettu jotain mientä lisää, mutta makkaralla pitäisi olla hiukan tavoitteellisempi suunnittelu, massa höttöinen, puurovelli, puruvastus täysin kadoksissa.€ 3.14
4562Reinin Lihan Feta-tomaatti-karitsasalciccia 26.09.201979Mehukas, vaikka valmistustapa ei kyseistä makkaratyyppiä suosikaan, makkarassa riittävästi lihaa, maku makeahko, jokin tunnistamaton mauste/lisä makkarassa, puruvastus ja -tuntuma hyvä, erilainen, pirteän makuinen.€ 23.70
4405HK MaakaritŽ Juhla Raakamakkara 06.09.201879Makkara kaipaa luonteenomaisesti jotain vierelleen, on puruvastusta, ensin pippuri hyökkää, hiukan sitruunainen maku, yrttinen, rasvaa riittävästi, tiukka mutta mukavan pitkä ja pippurinen jälkimaku, € 15.17
4360Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 31.05.201884Tiivis, hyvä soundi makkarassa, mehukas, hyvä suutuntuma, yrttejä riittävästi, pippuria paljon, mukava savuinen tunnelma maussa. € 12.41
4352Kannuksen Lihakaupan Kannuswursti 03.05.201877Hyvä kuori, lihaa riittävästi, suolaa sopivasti, pekonin makua, sopinee grilliin.€ 14.96
4334Chef Wotkin's Karitsagrilleri 29.03.201887Karitsa Suomesta ja Chilestä.Todella hyvää, rasvaa riittävästi, laadukasta lihaa,rakenne hyvä, kuivahko rakenne, yrttinen mausteutus jättää lihalähteen otaksuttavaksi.€ 10.19
4237Atria Gastro Perunamakkara 07.09.20178238% perunaa, aika hyvä kuori, puruvastus riittävä, mielenkiintoinen, mausteutus voisi olla hiukan tavoitteellisempi, suolaa riittävästi, pippuria jälkimaussa.€ 9.25
4121Les Occitanes Véritable Merguez Boeuf/Mouton 29.12.201689Tosi maukas, paprikaa tuntuu riittäävän niin grilliin kuin lautaselle, kannattaa olla varovainen kypsennyksen aikana, kypsyttyään riittävästi luovuttaa nopeasti nesteen, jolloin maku ja suutuntuma kärsii, kivä lihappötkylä, mausteita melko runsaasti, antaa puruvastuksen, karkeaksi jauhettu liha luo selkeän tarpeen hammasväliharjalle, makeutta havaittavissa makkarassa, suolaa sopivasti, aikahyvä. € 22.75
4108Grillmeister Rostbratwurst 24.11.201689Hyvä kuori, lihaisa, mausteet mukavan tasapainoiset, bratwurst, joka pitää tyylinsä hyvin, yrttejä ja muita mausteita riittävästi, jotenkin kuitenkin varma yllätyksetön suoritus, puuttuu se jokin makkarasta, jotta voisi saavuttaa korkeampia pisteitä.€ 3.69
4011Chef Wotkin's Veljenpoika 04.05.201691Lihaa ja rasvaa riittävästi, täyteläinen maku, onko pekonia seassa? Chiliä ja jalopenoa on, kuori hyvä, mehukas, mukavan rasvainen, mutta lioittelematta, makkara ritisee ja ratisee hampaissa kuin nakki melkein napsuu, pippurinen jälkimaku vaikka kuinka pitkä. € 11.90
4008Harjun Rouhea Oreganomakkara 28.04.201685Maistuu hiukan makealta, kuori kaipaa vähän suurempaa lämpöä osakseen kuin grilli antaa, robusti rakenne, pitää paljon mausteita ja hyvää makua sisällään, rasvaa riittävästi, ravitseva, puruvastus loistava, yrtti paljon makua antava , karsinogeenit puuttuu, mutta niitten pintaan hankkiminen makkaran arvoa heikennä.€ 20.00
3967Kabanosy Ze Spizarni Drobiowe ZM Pekpol 28.01.201678Mukavanmakuinen, mausteita riittävästi muttei liikaa, miellyttävä salami.€ 17.50
3960West Charkin Pitkä Nakki Luomu 21.01.201674MNakua on, perinteinen lihaisa nakki, maku jää hiukan odotuttamaan itseään, mausteita? ehkä pippuria hiukan lisää, napsahtaa kuten nakin tuleekin, suolaakin riittävästi, mausteutus paljon pöytäliinen liepeitä heiluttele, kaipaisi pikkasen kehittelyä.€ 13.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //