Uusimmat arviot

Makkaran tiedot

Numero: 5156
päivä: 29.08.2024      ensimaistelu
Tuote: Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia
valmistaja: Kotkan Lihamestarit Oy
maa: Suomi
ostopaikka: Valmistajalta
luokka: tyyppi: Raakamakkarat
lihaa: 86% 
rasvaa: 19% 
suolaa: 1.5%
hinta: 27.00 euroa/kg
valmistustapa: sahkogrilli
arvio: hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.
pisteet: m: 31 (35) 
u: 14 (15) 
h: 43 (50) 
yht:
88 (100)

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //