Arvostellut makkarat:

Haetaan: %riittävä

Löydetty osumia: 83 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5156Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia 29.08.202488hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.€ 27.00
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5086Rakvere Verivorst 28.12.202381Pieniryyninen irtonainen massa, ryynejä todella paljon ja lihaa vähän, pysyy huonosti kasassa, massa saisi olla kiinteämpi, maku kuivahko, verta lisätty riittävästi.€ 2.98
4834Atria Suomalainen Nakki 04.11.202167Keinokuori, mutta napakka nakki, suolaa löytyy, paljon suolaa, perusnakki, tasainen jauhatus massassa, makua vähän mutta riittävästi, rasvaakin sopivasti,€ 11.25
4832Metsärannan Lihalenkki 28.10.202189Lihaa löytyy, rakenne sidoksinen, hiukan leikkelemakkaramainen, rasvaa ja lihaa riittävästi, irtorasvaa ei juuri havaittavissa, mausteita ja suolaa sopivasti€ 13.20
4755Poppamies Spice House Jalopeno&Cheese Grillimakkara 04.02.202168Joustoa hinnassa 60%, chilin tuntuma kehittynyt paljon, tuntuu kuin chilipurkki olisi kaatunut kutteriin, useimmille ihmisille chilin määrä kestorajan ulkopuolella, mutta entusiasteille määrä riittävä.€ 3.45
4693HMT Oktober Bratwurst-Duo Savupaprika-Cheddar 03.09.202092Juustoa, rasvaa riittävästi, chiliä, mehevä, maukas, juuston ja mausteiden tasapaino, hyvä jälkimaku.€ 13.30
4685Metsärannan Iso Peura 27.08.202070Keinokuori hiukan tunnelmaa laskee aluksi, lämmitys kovettaa ja sitkistää sitä, hiukan kuivantuntuinen massa, lihaa eli possuakin on mukana, tekisikö pieni possulihan osuuden kasvattaminen jotain tai jos silavalla mentäisiin eteenpäin, puruvastus riittävä, mausteet löytyvät vasta jälkijunassa.€ 16.46
4678Chef Wotkin's Kylmäsavu Balkan 06.08.202080Kuivahkonoloinen ensituntuma, , lihaa riittävästi, balkanmainen maku leikkelemakkaramainen maku, rouhea rakenne, jälkimaku varman tasapainoinen, maut balansissa, maku mieto miltei tylsä, lihaa löytyy , kuin esimerkki hyvästä grillimakkarasta.€ 12.38
4643Snellman Street Food Kuoreton Hot Dog Nakki 15.05.202065Kiinteäntuntuinen massa, kuori keinotekoinen, jotenkin vetinen, lihaisan tuntuinen, suolaa riittävästi, miedonmakuinen, vähän jää odottelemaan tämä nakki jotain oheen. 60% helpotetta hinnassa.€ 5.54
4641Wilhelm Carolina Reaper Chili 07.05.202058Tiukka kuori, rasva tursuaa joka puolelle, suuhunkin jää riittävästi, Lihaa on makkarassa haaskattu, chilin poltetta, vaikuttaa että tavalliseen peruskyrsään vain laitettu jotain mientä lisää, mutta makkaralla pitäisi olla hiukan tavoitteellisempi suunnittelu, massa höttöinen, puurovelli, puruvastus täysin kadoksissa.€ 3.14
4562Reinin Lihan Feta-tomaatti-karitsasalciccia 26.09.201979Mehukas, vaikka valmistustapa ei kyseistä makkaratyyppiä suosikaan, makkarassa riittävästi lihaa, maku makeahko, jokin tunnistamaton mauste/lisä makkarassa, puruvastus ja -tuntuma hyvä, erilainen, pirteän makuinen.€ 23.70
4554Kannuksen Lihakaupan Kannuswursti Juustonakki 05.09.201988Juuston ja suolan seasta pilkistää liha, lihaisa, napakka kuori, juusto tuo riittävän suolalisän, sinappi tasoittaa makuja, massa melko rouhea, pieni pippuri, pitkä jälkimaku.€ 13.10
4528Kotkan Lihamestarien TomaattiChiliBasilika Tuoreliha26.06.201988Rakenne hyvä, maistuvat parhaalta hiukan jäähdyttyään, mausteita voisi olla hiukkasen enemmän, mausteet riittävät kuitenkin pitkään jälkimakuun, savuista tuoksua, chili vähän tuntuu, rustiikki rakenne, selättää kange-testin, rasvan määrä runsaan tuntuinen, joillekin jo liian suuri.€ 18.90
4511Savuhovin Juustonakki 23.05.201967Kuori aitoa suolta, suolaa, suolaa, juustoa mukana, suolaa riittäväti, kaipaisi mausteita, hyvä pesä juustolla, maku jotenkin sisäänpäin kääntynyt.€ 12.83
4483Etelän Tasangon Argentiinalainen Salchicha 07.03.201990Makeahko, massa hyvä, sopiva puruvastus, läskiä sekä sulaneessa tilassa että kiinteässä muodossa, karkea rakenne, hyvä lihanlähde. pippuria mukana, kiitettävät ja riittävät mausteet. € 20.00
4405HK Maakarit® Juhla Raakamakkara 06.09.201879Makkara kaipaa luonteenomaisesti jotain vierelleen, on puruvastusta, ensin pippuri hyökkää, hiukan sitruunainen maku, yrttinen, rasvaa riittävästi, tiukka mutta mukavan pitkä ja pippurinen jälkimaku, € 15.17
4360Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 31.05.201884Tiivis, hyvä soundi makkarassa, mehukas, hyvä suutuntuma, yrttejä riittävästi, pippuria paljon, mukava savuinen tunnelma maussa. € 12.41
4352Kannuksen Lihakaupan Kannuswursti 03.05.201877Hyvä kuori, lihaa riittävästi, suolaa sopivasti, pekonin makua, sopinee grilliin.€ 14.96
4334Chef Wotkin's Karitsagrilleri 29.03.201887Karitsa Suomesta ja Chilestä.Todella hyvää, rasvaa riittävästi, laadukasta lihaa,rakenne hyvä, kuivahko rakenne, yrttinen mausteutus jättää lihalähteen otaksuttavaksi.€ 10.19

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //