Arvostellut makkarat:

Haetaan: %rasvaa

Löydetty osumia: 600 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5156Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia 29.08.202488hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.€ 27.00
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5154Klubin Grilleri 29.08.202471Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet.€ 8.54
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5133Kipinä Kolmen Chilin Grillimakkara 30.05.202476Chilillä alkaa maku, mehukas, massa mukava, chiliä riittää, rasvaa chiliä ja lievää makeutta ja silleen, suutuntuma kohtuullinen, kuorta joutuu hetken työstämään purukaluilla.€ 6.68
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5126HK Camping® Crillimakkara Koskenlaskija 09.05.202467Juustoa löytyy, kuori ihan rapea, rasvaa ja juustoa, juusto jättää selkeästi erottumatta maultaan, savua ilman tulta, mutta jonkinlainen normista poikkeava savunmaku, juusto tulee esiin makkarasta, juusto havaittavissa vaikka heikommin maistettavissa. Ilmeisesti tarkoituksena saada aikaan jonkinlainen juustomakkara.€ 8.58
5120Savo-Karjalan Savolainen Sinihomejuusto Grilleri 25.04.202476Savu ja juusto mukana, vähän liian rasvainen suutuntuma, puruvastus joltinen, savun makua tuntuu kaiken aikaa, juustoa rasvaa ja lihaa, mausteita voisi kaivata lisää ja tuntuu vähäsuolaiselta.€ 10.97
5119Eridanous Bratwurst Gyros-Style 25.04.202491Lihaa, hyvä kuori, mausteinen, suolaa löytyy, mehevä, hyvä puruvastus, tasainen jälkimaku tasapainoinen kokonaisuus, maukas ja rasvaa sopivasti sitoutuneena makkaraan, pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 7.50
5115Savo-Karjalan Kesäillan Grilleri 11.04.202467Maukas, mehevä rasvaa, puruvastuksen tarjoaa, rasva jää kitalakeen, maussa lievää makeutta, kuori hyv䀠8.83
5114Pups Hot Dog Nakki Original 11.04.202477Lihaisa, hyvä kuori, tuotteen maku hyvin lievä, erityiset maut tuntuvat puuttuvat tai sitten makkara on hyvin sofistikoituneesti maustettu, rasvaa ja suolaa on ainakin.€ 18.05
5112Kotimaista Siskonmakkara 11.04.202462Lihaisa vaalea massa, mukana suolaa ja rasvaa, vähän pippuria.€ 8.37
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
5105Savustamon Grillibalkan 29.02.202485Lihaa ja hyvää rasvaa, hyvä kuori, todella mehevä, rasvaa paljon, puruvastusta kunnolla, hyvä karkean ryynimäinen rakenne, mukava suutuntuma.€ 14.69
5102Makulihan Härkätien Grillimakkara 29.02.202464Irtomyynnistä, lihaisa, suolaa, mehevä, makuja irtoaa melko paljon hauska pureskeltava, puruvaastusta löytyy, seassa karkeampaa lihaa, rasvaa maussa, hyvää rasvaa, kuori vähän sitkeä kaipaisi kovempia lämpöjä.€ 17.90
5099Palcarca Chorizo Chipotle 08.02.202483Rasvaa, chiliä, rapea kuori, jokin vihreä yrttiäinen, lihaisa ja truokaisa, hyvää rasvaa, hiukan makeahko, jokin muuttuu sokeriseksi kypsennyksessä. 30% pois hinnasta.€ 17.47
5098Norron Kalawursti Chorizo Lempeä Paprika-chili 08.02.202468Hyvinkin äkkiä mausteisuus valtaa suun lievä polte, jonka chili varmasti tuo esiin, hiukan kuivakka rakenne, rasvaa kaipaisi lisää, polte jatkuu pitkään.€ 24.95

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //