Arvostellut makkarat:

Haetaan: %rakentee

Löydetty osumia: 46 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5172Matsimoka Ahjuvorst Sibula Ja äädikaga 31.10.202478Mehukas, sipuli hyökkää heti kättelyssä makeuttaa ja hieman vetistää suutuntumaa, rakenne maalaismaisen(viitteettä) karkea, sipulia ylenmäärin, hajottaa makkaran rakenteen ja maistuu liikaa. € 11.30
4963Atria Wilhelm Chili-Sulatejuusto Kuoreton Nakki 03.11.202279Ulkonäkö pettää tavanomaisen kuorettoman nakin sijasta, ulkonäkö pettää ja johtaa harhaan, juusto tekee rakenteesta pehmeän, chili sattuneesta syystä kuvaan mukaan myöhemmin, mutta varsin voimallisesti, chili tuntuu vatsassa asti, pippuriakin maistuu jälkimaussa.€ 8.54
4957Kivikylän Wanhanajan Nakki 27.10.202292-30% hinnantarkistusta, hyvä rapea naksahtava kuori, massa lihainen koostumus tasapainossa kuoren kanssa, on hyvää, suolaa juuri sopivasti, mausteita oikea määrä, mikään dominoi makuja, rasvaa varmasti mukana mutta pysyy hyvin rakenteen osana eikä erotu merkittävästi, jälkimaku tasaisen miellyttävä.€ 7.87
4956Pirkka Vegemakkara 27.10.202245Kylmänä melkein ok, pippuria mukana, rakenne melko kiinteä, kuorikin joltinen, mutta lämmitys aukaisee rakenteen ja levittää massan auki ja pilkkoo nakin palasiksi, maku melko kasvimainen ja rakenne muuttuu rouheaksi kasvismuruksi, joskin pippuri tuntuu vielä. € 16.63
4754Reinin Lihan Chili-aprikoosi Raakamakkara 04.02.202173Joku erikoinen maku, chilisyyttä ja hedelmäistä makua havaittavissa, joku ehdotti luumua, rapea kuori lämpöä enemmän ottaneista kohdista, rakenteessa paljon irtorasvaa, joku voisi kutsua meheväksi, pitkä jälkimaku.€ 23.70
4566Snellmanin Kuoreton Iivari 03.10.201946Puruvastus, mausteet ja kuori kadoksissa, massan rakenne vetelä ja hötöinen, kiinteyttä tuovat rakenteet katoavat lämmityksessä.€ 7.50
4480Palvimestarien Riistalenkki 07.03.201923Muovikuori pitää poistaa ensin, joku maku löytyy, rasvaa ja, löysä lötkö. hampaat tarpeettomat, tämä tuskin pelastaa Esperin tai muunkaan vanhusten säilytyslaitosten taloutta huolimatta hyvästä rakenteeesta hampaattomille, toinen pala on jo liikaa useimmille € 13.00
4146Kariniemen Kananpojan Nakki Viisikko 23.02.201754Jännä, kimmoisa nakki, pomppaa, lämmitys ole välttämätön nakille, kylmänä parempi, jonkinlaista lihaa kuitenkin, liian sileä ja sliipattu massa, kuin jotain liivatetta rakenteessa mukana, väri terveellisen näköinen, maut kateissa.€ 7.93
4111HK Popsi Perhenakki 01.12.201651Sisältää koneellisesti erotettua sianlihaa, vähemmän herkullisen näköinen tasainen massa, parempi unohtaa lämmitys energiahukkana, ennen syömisen aloittamista pitää ottaa tekohampaat suusta, jotta pääsee kunnolla sinuiksi makkaran pehmeän rakenteen kanssa, maistuu hyvältä tai pahalta, jotain makua tai ainakin suolaa.€ 3.78
4105Rannarootsi Isukas Suitsusardell 24.11.201658Sisältää vain kanamassaa, sopii hieman vanhemmille sukupolvillekin, puruvastus puuttuu, mukukin kadoksissa, sitkas kuori antaa hiukas vastusta, mutta mukuakaan siitä irtoa,lämmitys tekee makkarasta hödön rakenteeltaan ja makkar5a muuttuu jäähtyessään huonommaksi, makkara maistuu jopa liivattelta, jälkimaku huono.€ 4.00
4084Pouttu Original Wursteri 06.10.201670Paljon lihaa lastattu rouheasti kuoren sisään, pippuria, runsaasti pippuria, voi olla herkimmille liiallisessa määrin, rakenteessa toivomisen varaa, jää jotenkin puolitiehen.€ 12.45
4072Palcarsa Chorizo Grill Jalopenos 01.09.201692Lihaa paljon, chili tuntuu suussa ja leviää poskiin nopeasti, makea vivahde maussa, karkeasta rakenteestä irtoaa paljon makua,chilin puraisu jatkuu lievänä jälkimaussa. € 12.60
4065Makulihan Chorizo 25.08.201692Kiinteä ja robusti rakenne, lähellä esikuvaansa rakenteen ja mausteutuksen puolesta, hiukan makea vivahde maussa, chilin vienon poltteen lisäksi.€ 17.70
4014Makulihan Olivia Välimeren Grillimakkara 04.05.201685Leikkauspinta tuo esiin makkaran karkean rakenteen, tasapainoinen maku, vaikka massa värikäs, mausta puuttuvat hurjimmat piikit, aika onnistunut kokonaisuus, ainoastaan mehukkuutta voisi toivoa lisää, tasainen jälkimaku.€ 12.50
3953Pajuniemen Juustonakki 07.01.201660Nakissa juuston maku, mutta juusto hävinnyt rakenteeseen lämmityksessä, juuston laatu epämääräinen, kuori hiukan pistelee vastaan, vaikka lopulta syötävä, massa jotenkin puuromaisen tuntuinen, juusto kuitenkin jakautunut epätasaisesti, toisessa nakissa maistuu paljon ja toisesta saa makua etsiä.€ 14.91
3878Saarenmaan Iltagrilli Makkara 06.08.201583Hyvä liha antaa robustin rakenteen makkaralle mikä voitietenkin merkitä myös heikompien ruhonosien mukanaoloa mikä kuitenkaan ole pahitteeksi kyseisen makkaran kohdalla, joku voisi väittää liian lihaisaksi, suutuntuma myös onnistunut, pippuria mukana mutta pääsee suurempaan osan vasta jälkimaussa.€ 8.75
3857HK CampingŽ Savupätkä 18.06.201535Ihan täysin syömäkelpoinen ole, lämmitys tuhoaa makkaran rakenteen, suolaa ja rasvaa maussa, epäselvää mitä jauhettu massaan, voi edes koiranmakkaraan verrata, koska sellaista ole maistettu, jotkut kasvismakkaratkin ovat paremmalle maistuneet. Makkaraa riittää vielä kierrätykseen asti.€ 8.30
3765Maku7 Makunakki 04.12.201461Vahva keinokuori, lihaa on kyllä, kuori toimii huonosti, lämmitys muuttaa rakenteen kumimaisemmaksi, lievä pipuri maussa, muuten maut kadoksissa, paitsi lihan, makumaailma hiukan tasapainoton, sinappi riitä kumoamaan asiaa, loppumaku pippurinen.€ 12.95
3762Kilkkilän Farmigrilli 27.11.201491Hyvin lihaisa, hyvä kuori, mausteet antaa lisää makua, lihaa robustisti, liha antaa rakenteen, rasvaa tuntuu olevan runsaanoloisesti, hyvä suutuntuma, todella pitkä jälkimaku.€ 12.00
3645Harjun Sinappi Bratwurst 27.03.201491Mehevä, lihaisa, sopivan karkean maalaismakkaramainen rakenteeltaan, maut tasapainossa, yrtit maistuvat mukavasti, läskiä sopivasti, tätä makkaraa muistelee sitten kaihoisasti kihdin runtelemana vanhainkodissa, erittäin hyvä gourmet makkara!€ 25.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //