5156 | Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia | 29.08.2024 | 88 | hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään. | € 27.00 |
5140 | HK Maakarit® Raakamakkara Berliinin Dieter | 06.06.2024 | 87 | Lihaisa, yrttejä näkyy, curry maistuu, rakenne raakamakkaramainen, rouhea, tuo kyllä Berliinin imbissit mieleen. tämä kourassa voisi tovin seistäkin pöytävarjon alla. | € 16.32 |
5033 | Herkku Grills Chili-Jam Artesaaniraakamakkara | 08.06.2023 | 90 | Raakamakkaramainen, hyvä rakenne, pysyy kasassa, chiliä maltillisesti, hyvä kuori, puruvastus ja suutuntuma hyvä, hyvin maustettu, maku hyvin täyteäinen näin ohueksi. | € 27.04 |
4983 | Lihakulttuuri Raakamakkara - Talvinen Havumetsä | 29.12.2022 | 94 | Vankka lihan maku, suolaa tuntuu olevan, raakamakkaramainen, yoki havunmaku luotu yrttiseksella, mausteet tarpeeseen, jälkimaku hyvin yrttinen, rasvaa sopivasti, puruvastus hyvä mutta melko tiukka, maisteista löytynee liperiä. | € 19.90 |
4859 | Lihakulttuuri Chorizo Artesaani Raakamakkara | 03.02.2022 | 75 | Irtonainen, raakamakkaramainen rakenne, voimakas mausteutus, paljon pippuria, neste irtoaa massassta, voimakas chili jälkimaussa, karkea rakenne ja kankea kuori. | € 16.90 |
4509 | HK MaakaritŽ Pampan Pablo | 09.05.2019 | 85 | Rakenne selkeän raakamakkaramainen, maussa polttoa koko matkan, mukavan lihaisa, aivan loistava kuori, niin että jää melkein huomaamatta, purutuntuma hyvä, tasapainoiset mausteet, piitkään lämmittävä chilin tunne. | € 13.60 |
4490 | Feri's Handmade Sausages Kevätmakkara | 28.03.2019 | 80 | Sähkögrilli ei oikein sovi raakamakkaralle, tarvisi kiivaampaa lämpöä, jotta kuori sulkeutuisi,pehmeäksi jäävä kuori päästää arvokkaista makuja ja kosteutta karkuun, maku jää hiukan valjuksia varmasti aiotusta, hyvää lihaa, jonklin verran pippureita ja yrttejäkin, maut tulevat painottuen jälkimakuun aluksi makkara oikein maistu, puruvastua hyvä, vaikka massan koostumus ei ihan paras olekaan. | € 26.00 |
4366 | HK MaakaritŽ Livornon Luigi Raakamakkara | 07.06.2018 | 95 | Reippaasti makuja! Kuori loistava, massa karkea, raakamakkaramainen, makkarasta irtoaa heti makua, makua löytyy koko ajan ja jälkimaussakin, tosi hyvä. | € 14.25 |
4362 | HK MaakaritŽ Preussin Peter Raakamakkara | 31.05.2018 | 91 | Lihaa löytyy, paljon mausteita, rakenne karkea, maalaismakkaramainen, tunnistaa raakamakkaraksi, useampikin palanen maistuu, hillitty yrttisyys, kannattaa varoa kuivumista. | € 13.40 |
4342 | Ricordi Italiani Tuoremakkara Dolce | 05.04.2018 | 65 | Mielenkiintoinen tuttavuus, tuntuu että sokeria öisätty, hapen perusmaku, vaikka makkaraa säilytetty asianmukaisesti, luultava perusmakuvivahde, raakamakkaran perusominaisuudet, karkea rakenne ja kuori hiukas sitkas | € 17.80 |
4040 | Pampa Kotimainen Chorizo | 07.07.2016 | 76 | Esikypsytetty, monenlaista lihaalieneemakkaraan upotettu, hyvin raakamakkaramainen tunnelma, hyvin karkea jauhatus, runsaasti mausteita mutta tuntuvat vasta pidemmän ajan kuluttua, yrttejä myös maukana runsaasti, sopii varmasti grilliin. | € 17.65 |
3993 | Wigren Napolin Nakki | 31.03.2016 | 63 | Huojennusta hinnassa 30%, massa tuo mieleen murekkeen, joskus raakamakkaramisuus sopii valmismakkaroihin, joskus muuta, mausteista tuntuu päällimmäisenä rasva ja suola, massa antaa hiukan puruvastusta. | € 9.75 |
3890 | Saarioisen Grilliwurst Yrtti Bratwurst | 20.08.2015 | 88 | Raakamakkaramainen rakenne ja suutuntuma, paljon yrttejä näkyy makkarassa, mutta jäävät jotenkin makkaran yleisen lihaisuuden alla aluksi, jälkimaussa kuitenkin havaittavissa runsas yrttisyys, kuivuu jotenkin valmistuksessa, rasvat erottuvat massasta, valmistustapa tehne makkaralle täyttä oikeutta. | € 12.46 |
3693 | Harjun Piparjuuri-Tomaatti Makkara | 25.06.2014 | 58 | makkarassa tuntemattomampi tuoksu, maussa kasvikunnan tuotteita,jotenkin tillimäinen omituinen maku, lihaisa, nesteitä karkaa paljon lämmityksessä, raakamakkaraksi paksuhko, bratwurstimaista ja joidenkin suosikkia maksamakkaramaisuutta havaittavissa paljon myös, vaatisi tiukempaa lämpöä, jotta makkaran todellinen olemus paljastuisi? | € 25.40 |
3677 | Grillimaisteri Raakamakkara Chorizo | 22.05.2014 | 82 | Normaalin grillimakkaranoloinen muttei ihan, paksuhko raakamakkaraksi, hyvä kuori, kange ole ongelma tämän makkaran kohdalla koska mausteita hyvin runsaasti, makkara maultaan tasapainoinen, chiliä liikaa sopivasti, makeahko maku pohjalla, jälkimakua tasaisesti, leppoisampi makkara. | € 8.75 |
3661 | Harjun Hirvi-Lipstikka Makkara | 23.04.2014 | 85 | Juhlava mausteseos, mausteet tuntuvat kaikkialla, joittenkin mielestä jopa liiankin mausteinen, rasvaakin tuntuu olevan, maussa voisi olla jotain lisää? Makkara on sinällään hiukan liikaa, sopisi jonkin bratwursti tai raakamakkarakeon päälle, hyvä syötävyys, selvitti Kange-testin moitteetta, vaatii asennetta kuten yleensäkin voimakkaat ruuat ja juomat! | € 27.00 |
3613 | Restel Bratwursti | 02.01.2014 | 93 | Makkara tarjouksessa mutta prosenttit tuntemattomia, jäähtyessään makuja alkaa avautua paljon mukavasti, vaikka perinteinen maksamakkaramaisuus poissa, makujen kirjo korvaa asian, meheväntuntuinen, pippuria tuntuu ensipuraisulla mutta myös jälkimaussa, massan karkeus tuo mieleen raakamakkarat, suuhun jää kaipaus makkaraa kohden ja tunne siitä että vielä menisi yksi palanen ellei useampikin, mausteet tuntuvat jälkimaussa kitalaessa, harvoin tarjolla! | € 3.83 |
2355 | Wurst Fennican Joulumakkara | 13.12.2005 | 85 | Raakamakkara, esikypsennyksen(keitto) jälkeen mausteet eivät vielä maistu, mutta tuoksuvat, kuitenkin jo syömäkelpoinen. Kiuaskäsittely toi makuja lisää esille, makkara puhkesi kukkaan oikeammin. Konjakkisinappi sopi hyvin. Todella hyvää! | € 17.90 |
2303 | Lihameisterin Paroni Praevorst | 16.09.2005 | 80 | Valkopippuria melko paljon. Lihan maku ei kuitenkaan katoa minnekään. Pehmeähkö taikina ja muutenkin hieman lötkömäinen. Todellinen raakamakkara kylläkin, sillä liha hieman punottaa. Jälkimaku on hyvä. | € 4.40 |
2286 | Chef Wotkin's Corleone | 23.08.2005 | 73 | Raakamakkara, kypsennettiin ensin kiehuvassa vedessä. Lihaisa, tosi napakka, rapea ja kapea, mukavat mausteet. Valkoviiniäkin käytetty! Lihamureke tulee mieleen. Jälkimaku lyhyt, lievä happamuus? | € 12.00 |