Arvostellut makkarat:

Haetaan: %raakamakkara

Löydetty osumia: 20 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5156Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia 29.08.202488hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.€ 27.00
5140HK Maakarit® Raakamakkara Berliinin Dieter 06.06.202487Lihaisa, yrttejä näkyy, curry maistuu, rakenne raakamakkaramainen, rouhea, tuo kyllä Berliinin imbissit mieleen. tämä kourassa voisi tovin seistäkin pöytävarjon alla.€ 16.32
5033Herkku Grills Chili-Jam Artesaaniraakamakkara 08.06.202390Raakamakkaramainen, hyvä rakenne, pysyy kasassa, chiliä maltillisesti, hyvä kuori, puruvastus ja suutuntuma hyvä, hyvin maustettu, maku hyvin täyteäinen näin ohueksi.€ 27.04
4983Lihakulttuuri Raakamakkara - Talvinen Havumetsä 29.12.202294Vankka lihan maku, suolaa tuntuu olevan, raakamakkaramainen, yoki havunmaku luotu yrttiseksella, mausteet tarpeeseen, jälkimaku hyvin yrttinen, rasvaa sopivasti, puruvastus hyvä mutta melko tiukka, maisteista löytynee liperiä.€ 19.90
4859Lihakulttuuri Chorizo Artesaani Raakamakkara 03.02.202275Irtonainen, raakamakkaramainen rakenne, voimakas mausteutus, paljon pippuria, neste irtoaa massassta, voimakas chili jälkimaussa, karkea rakenne ja kankea kuori.€ 16.90
4509HK MaakaritŽ Pampan Pablo 09.05.201985Rakenne selkeän raakamakkaramainen, maussa polttoa koko matkan, mukavan lihaisa, aivan loistava kuori, niin että jää melkein huomaamatta, purutuntuma hyvä, tasapainoiset mausteet, piitkään lämmittävä chilin tunne.€ 13.60
4490Feri's Handmade Sausages Kevätmakkara 28.03.201980Sähkögrilli ei oikein sovi raakamakkaralle, tarvisi kiivaampaa lämpöä, jotta kuori sulkeutuisi,pehmeäksi jäävä kuori päästää arvokkaista makuja ja kosteutta karkuun, maku jää hiukan valjuksia varmasti aiotusta, hyvää lihaa, jonklin verran pippureita ja yrttejäkin, maut tulevat painottuen jälkimakuun aluksi makkara oikein maistu, puruvastua hyvä, vaikka massan koostumus ei ihan paras olekaan.€ 26.00
4366HK MaakaritŽ Livornon Luigi Raakamakkara 07.06.201895Reippaasti makuja! Kuori loistava, massa karkea, raakamakkaramainen, makkarasta irtoaa heti makua, makua löytyy koko ajan ja jälkimaussakin, tosi hyvä.€ 14.25
4362HK MaakaritŽ Preussin Peter Raakamakkara 31.05.201891Lihaa löytyy, paljon mausteita, rakenne karkea, maalaismakkaramainen, tunnistaa raakamakkaraksi, useampikin palanen maistuu, hillitty yrttisyys, kannattaa varoa kuivumista.€ 13.40
4342Ricordi Italiani Tuoremakkara Dolce 05.04.201865Mielenkiintoinen tuttavuus, tuntuu että sokeria öisätty, hapen perusmaku, vaikka makkaraa säilytetty asianmukaisesti, luultava perusmakuvivahde, raakamakkaran perusominaisuudet, karkea rakenne ja kuori hiukas sitkas€ 17.80
4040Pampa Kotimainen Chorizo 07.07.201676Esikypsytetty, monenlaista lihaalieneemakkaraan upotettu, hyvin raakamakkaramainen tunnelma, hyvin karkea jauhatus, runsaasti mausteita mutta tuntuvat vasta pidemmän ajan kuluttua, yrttejä myös maukana runsaasti, sopii varmasti grilliin.€ 17.65
3993Wigren Napolin Nakki 31.03.201663Huojennusta hinnassa 30%, massa tuo mieleen murekkeen, joskus raakamakkaramisuus sopii valmismakkaroihin, joskus muuta, mausteista tuntuu päällimmäisenä rasva ja suola, massa antaa hiukan puruvastusta.€ 9.75
3890Saarioisen Grilliwurst Yrtti Bratwurst 20.08.201588Raakamakkaramainen rakenne ja suutuntuma, paljon yrttejä näkyy makkarassa, mutta jäävät jotenkin makkaran yleisen lihaisuuden alla aluksi, jälkimaussa kuitenkin havaittavissa runsas yrttisyys, kuivuu jotenkin valmistuksessa, rasvat erottuvat massasta, valmistustapa tehne makkaralle täyttä oikeutta. € 12.46
3693Harjun Piparjuuri-Tomaatti Makkara 25.06.201458makkarassa tuntemattomampi tuoksu, maussa kasvikunnan tuotteita,jotenkin tillimäinen omituinen maku, lihaisa, nesteitä karkaa paljon lämmityksessä, raakamakkaraksi paksuhko, bratwurstimaista ja joidenkin suosikkia maksamakkaramaisuutta havaittavissa paljon myös, vaatisi tiukempaa lämpöä, jotta makkaran todellinen olemus paljastuisi?€ 25.40
3677Grillimaisteri Raakamakkara Chorizo 22.05.201482Normaalin grillimakkaranoloinen muttei ihan, paksuhko raakamakkaraksi, hyvä kuori, kange ole ongelma tämän makkaran kohdalla koska mausteita hyvin runsaasti, makkara maultaan tasapainoinen, chiliä liikaa sopivasti, makeahko maku pohjalla, jälkimakua tasaisesti, leppoisampi makkara.€ 8.75
3661Harjun Hirvi-Lipstikka Makkara 23.04.201485Juhlava mausteseos, mausteet tuntuvat kaikkialla, joittenkin mielestä jopa liiankin mausteinen, rasvaakin tuntuu olevan, maussa voisi olla jotain lisää? Makkara on sinällään hiukan liikaa, sopisi jonkin bratwursti tai raakamakkarakeon päälle, hyvä syötävyys, selvitti Kange-testin moitteetta, vaatii asennetta kuten yleensäkin voimakkaat ruuat ja juomat!€ 27.00
3613Restel Bratwursti 02.01.201493Makkara tarjouksessa mutta prosenttit tuntemattomia, jäähtyessään makuja alkaa avautua paljon mukavasti, vaikka perinteinen maksamakkaramaisuus poissa, makujen kirjo korvaa asian, meheväntuntuinen, pippuria tuntuu ensipuraisulla mutta myös jälkimaussa, massan karkeus tuo mieleen raakamakkarat, suuhun jää kaipaus makkaraa kohden ja tunne siitä että vielä menisi yksi palanen ellei useampikin, mausteet tuntuvat jälkimaussa kitalaessa, harvoin tarjolla! € 3.83
2355Wurst Fennican Joulumakkara 13.12.200585Raakamakkara, esikypsennyksen(keitto) jälkeen mausteet eivät vielä maistu, mutta tuoksuvat, kuitenkin jo syömäkelpoinen. Kiuaskäsittely toi makuja lisää esille, makkara puhkesi kukkaan oikeammin. Konjakkisinappi sopi hyvin. Todella hyvää!€ 17.90
2303Lihameisterin Paroni Praevorst 16.09.200580Valkopippuria melko paljon. Lihan maku ei kuitenkaan katoa minnekään. Pehmeähkö taikina ja muutenkin hieman lötkömäinen. Todellinen raakamakkara kylläkin, sillä liha hieman punottaa. Jälkimaku on hyvä.€ 4.40
2286Chef Wotkin's Corleone 23.08.200573Raakamakkara, kypsennettiin ensin kiehuvassa vedessä. Lihaisa, tosi napakka, rapea ja kapea, mukavat mausteet. Valkoviiniäkin käytetty! Lihamureke tulee mieleen. Jälkimaku lyhyt, lievä happamuus?€ 12.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //