5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
5071 | Hein Breslaun Bratmetwursti | 30.11.2023 | 84 | Pitää laatua yllä, massa aika tiukka, yllättävän hyvä, puruvastusta riittää, suolaa jälkimaussa, suolainen muutenikin, possun lihan maku maistuu, erittäin hyvälaatuinen makkara vaikka yllätyksetön. | € 12.00 |
4855 | Atria Wilhelm Valu Erikoislenkki | 03.02.2022 | 58 | Paksuhko kuorinen, ihan kiva lenkki, rasvaa löytyy, pehmeä tasaiseksi ajettu massa, possun makua, hyvä sinapin laukaisualusta, maku ei häiritse sinapin maistamista. | € 9.97 |
4764 | Reinin Possu Parmesan Raakamakkara | 06.05.2021 | 49 | Possun tuoksua, possun makua, jokin virheellisen tuntuinen maku valloillaan, rasvaa paljon, mausteet muuten peitossa, ulkonäkö parasta, kuori hyvä, jotain pielessä, jokin sopimaton. | € 16.63 |
4605 | Chef Wotkin's Hirvilenkki | 02.01.2020 | 85 | Rouhea, maukas, rasvainen, rasvaa riittää, maksamakkaramainen rakenne, hiukan sitkas kuori, monipuolinen maukas, erilainen miellyttävän makuinen, possun lisäkssi muutakin lihaa käytetty jää hyvä tunnelma suuhun makkarasta. | € 12.90 |
4527 | K-Menu Uunimakkara | 26.06.2019 | 62 | Selvä kanan maku voi jäädä kokeneeltakin maistajalta huomaamatta, massa tiivis, makuelämys kaukana, siisti leikkauspinta=tasainen jauhatus, Turun vihreä sopii makkaran tyyliin, sisältää koneellisesti erotettua broilerin lihaa ja possun lihaa.. | € 2.73 |
4376 | Pirkka Parhaat Salsiccia Raakamakkara | 28.06.2018 | 83 | Possunmakua, tiukka timmi massa, puruvastus melkoinen, tasapainoiset mausteet rauhoittavat suun. | € 13.47 |
4213 | K-Menu Bratwurst | 06.07.2017 | 78 | Käytetty suomalaista ja saksalaista possunlihaa. Vaalea, eikä meinaa ruskistua kiuaspannulla millään, miellyttävä maku kokonaisuudessaan, kuori tökkii, mehevä ja rasvainen, massa rakeisen karkea, vaikka bratwursti-puritaanien mukaan tällaista tuotetta saksassa saisi edes kutsua bratwurstiksi, epätyypillisen mausteutuksen takia, hiukan värikäs massa. | € 8.54 |
3901 | Helsingin Makkaratehtaan Varmanakki | 03.09.2015 | 68 | Rapsakan tuntuinen nakki, kuori kohtuullinen, liha maistuu, lihan maun lisäksi vaivoin mausteita löytyy, possun maku päällimmäisenä, hiljaa hiipii suolan ja pippurin yhdistelmä lihan alta, pureskelu tehtävä huolellisesti lihaisasta nakista, varmaan A-luokkaa, ole ihan häppönen nakki. | € 11.53 |
3895 | Yläneen Lambada | 27.08.2015 | 66 | Tuoteselosteessa karitsan ja savukalkkunan lihaa, tasainen massa, maussa tuntuu jotain erikoista lihaa, muuta kuin possunmakua, kuori melko luonnollisen tuntuinen, puruvastus ok, jokin tökkii, mausteutus sopimaton useille. | € 14.00 |
3605 | Suitsutare Verivorst Suitsupekiga | 28.11.2013 | 81 | Tuoksu hyvä, makua paljon, verijauhetta käytetty runsain mitoin, mausteita mukana myös, pienempiä ohraryynejä käytetty, possunmakua löytyy, antaa paljon aamiaisapekonin tuntua, massa hajosi tyystin kuoren haljettua vaikka jäikin aluksi makkaran muotoon. | € 3.97 |
3538 | Tuottajatorin Maalaisgrillari | 08.08.2013 | 84 | sika n. 75% nautaa 25%.Näyttävä massa, touksuu sianlihalta, possunpaistilta, mukava kuori, tiukkalihainen tiivis makkara, pari makkaraa riittää hyvin ateriaksi, alun jälkeen mausteet kadoksissa, kunnes pippurit palaavat jälkimakuun takaisin, tavaramerkkinä lihaisuus. | € 9.40 |
3536 | Korpelan Börssimakkara | 24.07.2013 | 87 | Edamjuustoa 10%, Liha maistuu, possunliha maistuu, puruvastus hyvänoloinen, tasainen maku, pippuri lievänä tuntuu, vähän yksitotisenoloinen makkara, vaikka hyvä juustomakkarana, paljon on Vantaanjoessa vettä virrannut siitä kun tätä on viimeksi maistettu. | € 12.95 |
3391 | West Charkin Buffalo | 16.08.2012 | 91 | Tiukan tanakkaa tavaraa,suutuntuma jämäkkä, pureskelta kunnolla, massa karkea, seassa vihertävää pippuria, yrttejä, aivan muuta kuin possunlihaa, viipyilevä jälkimaku, hyvä kuori vaikkei ohuimpia, mukavanmakuinen nälänsiirtäjä. | € 18.90 |
3332 | Ilmajoen Luomulammasbratfursti Lisäaineeton | 05.04.2012 | 62 | Vähän liian tiukanoloinen, myös viherpippuri maistuu,mausteutus ei läpäise Kange-testiä, kuori ja massa liian tiukka, tuntuu nautanakilta, häivähdys lammastakin possun seassa. vaikka kuinka hienot olisi alkuaineet, niin kaikkea anna anteeksi. | € 28.60 |
3256 | Björkens Meikäläinen Olutnakki Ölknackkorv | 08.09.2011 | 89 | Karkeamassainen makkara, hyvä kuori, tuoksu possunlihan, rasvaisentuntuinen, lohkeaa mukavasti suussa, hyvä purutuntuma, mausteita ei hirveitä määriä, tasapainoisen oloinen tuote. | € 15.65 |
3070 | Filos Täyslihanakki | 01.07.2010 | 60 | Kuoreton, hiukan jöpakkä ei veltto, puruvastus puuttuu, kaipaa sinappia, väkevä ja makea sinappi sopii, possun makua, makkarassa makeahko ja pippuriton perusmaku. | € 6.48 |
2852 | Wurstmaster Ört och Viltgrill | 07.10.2008 | 91 | Pizzamausteinen alku maussa, todella ovela ennenmaistamaton mausteseos, muheva riistan kuiin possunkin maku, suuntäyttävä jälkimaku, makua runsaasti jälkimakuun asti, makkara toimii erityisesti jälkimaussa ja pidempään jäähtyneenäkin! | € 12.00 |
472 | Pennan Lihan Sikahyvä | 18.03.1997 | 75 | Penna osaa panna possun suoleen; erinomainen maku; hyvää. | € 14.29 |