Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pehmeä

Löydetty osumia: 255 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94
5190Stensåkra Vildswinskorv 30.01.202584Massa todella yrttinen, joka jakaa mielipiteitä puiolesta ja vastaan, seassa voi olla pippureita, voimakkaan makuinen yrtteineen kaikkineen, jälkimaku yllättävän pehmeä.€ 19.90
5189Dulano Savustettu Makkara 30.01.202566Massa sekavan pehmeä ja vetisen oloinen, maussa suolaa ja lihaa ja suolaa, kuori syötävä.€ 9.98
5179Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 28.11.202472Rasvainen suututuma,kuin jouluinen piparkakku mausteutus, luultavasti lihaakin mukana, mausteet sopivat tämän tyyppiseen juhlamakkaraan, hedelmäperäistä pehmeää lisää makkarassa, mausteet potkii hyvin.€ 14.76
5176Chef Wotkins Joulumakkara 28.11.202489Erikoishinta, kypsä versio weisswurstista, kuori pitäisi poistaa, mutta syötävä sinänsä,yllättävän pehmeä massa, maukas, tasapainoinen, mausteet tasapainoiset, mukava maisteltava. € 5.69
5175Chef Wotkins Aamiaisnakki 28.11.202471Tavanomaista parempi, tavanomainen nakki, riippuu arvioijasta, massa ika pehmeä, mehukas, löysä rakenne nhiukan paranee kypsytyksessä, hyvä kuori, mutta missä mausteet, mikään tosiaankaan dominoi nakissa, ainakaan aamuja pilaa.€ 11.40
5174BBQ Lovers Chorizo Hot 31.10.202489Punaista nestettä erittyy lautaselle, maussa vähemmän punaista chiliäjauhelihamainen massa, mausteet antavat pehmeän maun massalle, pitkä tasainen jälkimaku, lopussa alkaa pippurikin tuntua, vaatisi kovemmat pintälämmöt.€ 19.00
5166Krakus Extra Thin Pork Kabanos 17.10.202482Pehmeän makuinen, makupiikit puuttuu, miellyttävä syödä, vaikka onut muoto voisi antaa muuta olettaa, mukava olutpala, suolainen varmasti mutta sopivasti, poikkeaa normaalista olutpalasta, makkarasta paljon.€ 15.33
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5145Grillimaisteri !AI, Karamba Grillimakkara 27.06.202482Rasvainen ja juustoinen, hyvä kuori, jotain maustetta, makkara mausteinen melkein puhuttelee, mutta juusto aika tuntuva,suutuntuma melko täyteläinen, hiukan pehmeä massa, lihaisa€ 7.66
5144Grillimaisteri Railakas Grillimakkara 27.06.202482Juusto tuoksuu ja tuntuu myös maussa, kuori melko tukeva, juusto vaikuttaa sinihomejuustolta, muut msusteet ei oikein pääse esiin,, juusto ne peittää alleen melko täysin,suolainen massa pehmeä, lihaakin löytyy.€ 7.66
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5124Savo-Karjalan Chipotle Sulatejuusto 25.04.202490Maku kehittyy joka puraisulla, mausteita runsaasti, voimallisesti levittäytyy suussa maut, laajan lämmin makumaailma, hyvin pitkä jälkimaku, puruvastus pehmeä, joka voi jakaa mielipiteitä.€ 10.97
5123Korimaista Toscana Raakamakkara 25.04.20248730% soviteltu hinta, todella hyvä makkara perustaltaan, hyvin maistuva, makuja tulee paljon esiin, oikein miellyttävä, monipuolinen mausteutus, pehmeän miellyttävä massa, todella tasapainoinen mausteutus.€ 13.95
5122Savo-Karjalan Juusto Sweet Chili 25.04.202470Rasvainen, makea juustoinen, sulaa juustoa valuu, mistä makeus on kotoisin, melassi, hunaja, mikä? Sima-makkara vapun tyyliin? Juusto juoksentelee, massa jotenkin vetisen pehmeän oloinen.€ 10.97
5101Atria Hiillos Perinteinen Grillimakkara 29.02.202456Joku sisäänheittotuote hinta 99s paketti? Hyvin mössö pehmeä massa, lämmitys EI hyvää tee tuotteelle, heti kohta alkaa janottaakin, vaalimakkara, tuima maku ja kuori, joka jatkaa kuitenkin syötävän rajoissa, tämän voi halutessaan jättää hyllyyn helposti.€ 2.48

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //