5154 | Klubin Grilleri | 29.08.2024 | 71 | Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet. | € 8.54 |
5144 | Grillimaisteri Railakas Grillimakkara | 27.06.2024 | 82 | Juusto tuoksuu ja tuntuu myös maussa, kuori melko tukeva, juusto vaikuttaa sinihomejuustolta, muut msusteet ei oikein pääse esiin,, juusto ne peittää alleen melko täysin,suolainen massa pehmeä, lihaakin löytyy. | € 7.66 |
5127 | Wilhelm Hujoppi | 09.05.2024 | 69 | Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää. | € 13.91 |
5001 | Hampurin Grilleri | 16.03.2023 | 84 | Mehukas makkara, hyvä rakenne, puruvastusta, rouhea keikkauspinta, sattumia, syötävä kuori rapsakka, vähämausteinen, saa lipomaan huulia, mehevä maukas nestettä tulee lautaselle reilusti, tasapainoinen maku, sopii nuotiomakkaraksi silloin varmaan kuori pääsee oikeuksiinsa vielä enemmän rapeutuen, jälkimaku pitkä ja tasainen, lihaisia biittejä, sinappi sopii miedolle makkaralle hyvin, ainekset hieman epätasaisesti jakautuneet, karkeat ja sileät kohdat erottuvia. | € 11.00 |
4975 | Rannarootsi Merevaigu Grillvorst | 01.12.2022 | 64 | Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille. | € 6.95 |
4779 | Nakki-Hannun Sipuli Raakamakkara | 27.05.2021 | 72 | Aika mausteinen, mehukas, erikoinen, rakenne karkea, lievää makeutta havaittavissa, pippuri tulee esiin, mukana joku omalaatuinen mauste, joka dominoi ehkä oreganon tyyppinen, pippuri pääsee lopuksi dominoimaan makkaran makua, makua hiukan vähemmän kuin antaa odottaa. | € 20.95 |
4602 | Palvilihan Hodarinakki | 02.01.2020 | 80 | Tekokouri, syötävä selluloosa, maustettu reippaammin, sipulia ja muitakin mausteita,pippuria löytyy ja hiukan jälkipoltetta, pääsee pippurin makuun lukuunottamatta kuorta, oikein kiva, mukavan mehukas. | € 9.90 |
4505 | J. W. Dahlmans Gourmet Grill | 09.05.2019 | 88 | kunnon puruvastus ja hyvä syötävyys, ulkonaiset asiat kohdallaan, lihaisa ja maukas, maut tasapainossa, kuori ok, tämä makkara herättää, jälkimaussa pääsevät pippurit esiin, rakenne karkean rustiikki. | € 17.60 |
4473 | Radatz Original Wiener Käsekrainer Die Kleinen | 28.02.2019 | 90 | Emmenthalia 16%, mehukas, juustoa todella paljon, mutta sopii tähän tuotteeseen, chiliä? Mehukas, maukas,lihaisa aluksi juusto salpaa makuja, mutta hetken kestää sitten maut pääsevät esiin, tasapainoinen mausteutus. | € 12.46 |
4415 | Kankaanpään Lihasavustamon Nakki | 04.10.2018 | 84 | Kuori hyvä, massa mukavan tasaiseksi jauhettu, nakki pääsee hyvin esittämään osansa laadukkaana perusnakkina perusnakkimaisine ominaisuuksinen, mausteita varmasti mutta antavat vain hyvän tuen nakille | € 12.00 |
4372 | Someron Palvin Yrttigrilleri | 28.06.2018 | 58 | Kuivahko, vaikka lihaa paljon ja yrttisen näköinen massa, maut eivät pääse esille,lihan maku kohtuullinen, mutta näköaistimuksen ja makuaistimuksen ero liian suuri, jotenkin epätodelllisessa määrin, sinappi hyvä kaveri tälle. | € 11.95 |
4359 | Snellmanin Eetvartti Merisuola | 31.05.2018 | 66 | Sekä naudan- että sianlihaa, mauatettu merisuolalla, lihaa löytyi, aito mutta rankka kuori, rasvaa tunkee suuhun, mausteet pääsee vasta hetken kuluttua rasvan luomasta vankilasta, savua mukana, kaipaisi jotain lisää, vähän pliisu esitys | € 7.50 |
4203 | Mattilan Miniryynäri | 29.06.2017 | 72 | 24% ohraryynejä, ryynäinen makkara, hyvä kuori, hyvin tiukka rakenne, ryynit tiukasti massassa, maut pääsee esiin lämmityksen jälkeen. | € 13.90 |
4197 | Makulihan Olivia Italia | 01.06.2017 | 89 | Pippuri ensimmäinen maku, pippurin määrä tyydyttävä, massassa punaista, rasvaa löytyy myös, maku polttamaton, mehevä, mausteet tasapainossa, lämmitys tasapainottaa maut, jolloin yrttienkin hennommat maut pääsevät esille. | € 17.05 |
4136 | Chef Wotkin's Andalucian Chorizo | 12.01.2017 | 91 | Lihaisa, hyvää on, aluksi mausteet pilossa, mutta jäähtyessä ja jöälkimaussa pääsevät hyvin esille, voimakas pipuri ja paljon yrttejä, onnistunut mausteutus, tasainen jälkimaku. | € 13.90 |
4111 | HK Popsi Perhenakki | 01.12.2016 | 51 | Sisältää koneellisesti erotettua sianlihaa, vähemmän herkullisen näköinen tasainen massa, parempi unohtaa lämmitys energiahukkana, ennen syömisen aloittamista pitää ottaa tekohampaat suusta, jotta pääsee kunnolla sinuiksi makkaran pehmeän rakenteen kanssa, maistuu hyvältä tai pahalta, jotain makua tai ainakin suolaa. | € 3.78 |
4063 | Kalliomäen Lammaschorizonakki | 25.08.2016 | 81 | Timmi olemus, chiliä paljon, rapea kuori, lihaisa, mehukas, hyvät mausteet, osasta pääsee nauttimaan vasta myöhemmin, koska jälkimaku kehittyy todella hitaasti. | € 20.00 |
4021 | Herttua Sipulibratwursti | 26.05.2016 | 86 | Makoisa, aluksi jotenkin pliisu mutta maut kyllä pääsevät esiin, voimakas pitkä jälkimaku, hyvä luomus. | € 12.05 |
3878 | Saarenmaan Iltagrilli Makkara | 06.08.2015 | 83 | Hyvä liha antaa robustin rakenteen makkaralle mikä voitietenkin merkitä myös heikompien ruhonosien mukanaoloa mikä kuitenkaan ole pahitteeksi kyseisen makkaran kohdalla, joku voisi väittää liian lihaisaksi, suutuntuma myös onnistunut, pippuria mukana mutta pääsee suurempaan osan vasta jälkimaussa. | € 8.75 |
3370 | Pajuniemen Pajugrilli Provence | 05.07.2012 | 80 | Lihaa, kuori jäykkä huono, muutakin kuin sianlihaa, mausteet kadoksissa aluksi ja pääsevät lihan ja rasvan läpi vasta myöhemmässä vaiheessa, rasvainen suuntuntuma vaikkei puolalainen prolemakkara olekaan, pitkä jälkimaku. | € 11.80 |