Arvostellut makkarat:

Haetaan: %maut

Löydetty osumia: 487 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5178Delhaize 7 Gelderse Rookworst 28.11.202473Kaupan oma versio perinteisestä tuotteesta, suolaa löytyy, rasvaa löytyy, savunmakua niin paljon että peittää alleen lähes tyystin muut maut, kuori syötävä mutta voi poistaakin, vaatii sinappia vierelleen ja varmaan jokin hiilihydraatti avittaisi asiaa?€ 11.56
5168Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri 17.10.202484Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi.€ 15.90
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5153Pouttu Grillimakkara Tulinen 08.08.202471Kova kuori, vaikka makkara millä uhkaa, maku tuntuu miedolta, chili rymii hitaasti esille, massa tasainen ja chilikin varmasti tasaisesti jakautunut, jopa liian, polte puuttuu ja maut jälkijunassa-€ 5.56
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5124Savo-Karjalan Chipotle Sulatejuusto 25.04.202490Maku kehittyy joka puraisulla, mausteita runsaasti, voimallisesti levittäytyy suussa maut, laajan lämmin makumaailma, hyvin pitkä jälkimaku, puruvastus pehmeä, joka voi jakaa mielipiteitä.€ 10.97
5114Pups Hot Dog Nakki Original 11.04.202477Lihaisa, hyvä kuori, tuotteen maku hyvin lievä, erityiset maut tuntuvat puuttuvat tai sitten makkara on hyvin sofistikoituneesti maustettu, rasvaa ja suolaa on ainakin.€ 18.05
5106Gülcan Tavuk Sosis Helal 28.03.20243664% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, kovin tasaiseksi jauhettu massa, kumimainen, mauton tekele, makeahko, keinokuori, pinta saa grillissä rusketusraidat, edes suola ja liha maistu.€ 10.44
5100Tapolan Original Savulenkki 29.02.202453Ulkoasu räjähtänyt, vaatii sinappia, rapea kuori, jokin maku, maut muuten kateissa, rasva ja suola pääosissa, makukavalkadi liiankin neutraali, maut vähissä, suola maistuu pitkään, paljon suolaa.€ 10.09
5093Chef Wotkin's Hirvigrilleri 25.01.202481Lähtökohtaisesti hyvänmakuinen, kuori ja massa ok, maku hiukan erikoinen,maku jotenkin metalliseen vivahtava, mikromaut kohtiulliset, tuote tuntuu kaipaavan lisää rasvaa ja suolaa.(Tarjous)€ 5.52
5077Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki Omena-inkivääri 07.12.202384Lihaa tuntuu paljon, makeahko makumailma, voisiko joskus joulumakkara olla olla hiukan erilainen, kuin ruotsalaistyyppistä joululeipää, maut antavat aika paljon aspektia joulupöytään, varmasti lihaisa, miellyttävän hyvä syötävyys.€ 14.96
5074Tapolan Joululenkki 07.12.202360Hiiltyneissä tai tanakasti ruskettuneissa kohdissa makua, rasva suussa pursuu, kuori pätevä, kun vähän karamellisoitunut, kylmänä jauhoinen fiilis, lämmitys parantaa, aika mieto massa maultaan, jotain jouluista maustetta havaittavissa, voimakkaat maut puuttuvat.€ 10.87
5061Karelian El Toro 05.10.202383Mausteita paljon, chilinen, rakenne karkea, lihaa on paljon, liha tuoksuu, chiliä paljon, hyvä rasva, chili melko dominoiva mauste, peittää varmasti monia muita makuja, chiliä laitettu rapsakasti massan sekaan, mautta havaittavissa ehkä jalopenoa mukana.€ 10.00
5057Wilhelm Luonnonkuorinakki Kaikilla Mausteilla 05.10.202363Aluksi tuntuu mausteina vain rasva ja suola, ulkomuoto laihanlainen, mehevän suolainen aluksi, mutta sitten maut katoavat, vaikka mehevyys säilyy, mausteista apua löydy, leikkauspinta kiiltelee, hyvin tasainen massa, puruvastus puuttuu..€ 13.31
5054Hk KabanossiŽ Krakova 28.09.202383Aika hyvä kuori, rasvaa, lihaa, pippuria, lihaa, hyvä suutuntuma, maut hyvin pehmeitä, hyvä rakenne, mausteita juuri sopivasti.€ 8.03
5051Popsi Kananakki 28.09.202352Suola ensimmäinen ja lähes ainoa maku joka erottuu. kot kot sanoo nakki, lähes mauton, rakenne pienipartikkelinen, puruvastus kateissa.€ 8.53
5047Pirkka Grillaa Chili-sulatejuusto Grillimakkara 31.08.202381Voimakas pippuri tulee kitalakeen asti, lämmitys lievittää hiukan, vähä juusto tuo mitään lisää, katoaa kypsennyksessä , pippuria tosi paljon, rasvaa löytyy ennemmän kuin lääkäri määrää, hyvä rakenne kuitenkin, kange-testi menee läpi vähäisin huomautuksin, epätasainen vaikka mielenkiintoinen esitys.€ 15.17
5044Pirkka Parhaat Kolme Chiliä Grillimakkara 03.08.202385Pieni piikki maussa, ohutkuorinen, makkaraa syödessä pieni hiki puskee pintaan, maut iskevät kitalakeen, omalla tavallaan tasapinoinen.€ 15.74
5038EHTA Grillimakkara 03.08.202369Lämmitys paransi makua, tuoksuu rasvalle ja lihalle, peruskamaa, maku melko neutraali, kuori syötävissä, jokin pippuri mahtuu makuun mukaan, hyvin koneistettu massa, maut vähäisyydessäänkin tasapainoiset, edistynyt makkara omassa lajissaan.€ 12.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //