Arvostellut makkarat:

Haetaan: %maut

Löydetty osumia: 498 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5237Kotimaista Arkansas Raakamakkara 12.06.202595Hintaa tarkistettu 30%. Tuoksua, maussa yrttejä, mehukas, ehkä pieni chilin piristys esille, paljon mahtunut mausteita makkaraan, rakenne ja suutuntuma erinomainen, huolimatta määrästä suussa maut kuitenkin tasapainoisesti, chili ja mausteet hyväilee mukavasti poskia. Sianliha(Suomi)€ 10.18
5221Pouttu Nuotio Grillimakkara 23.04.202565Makkaramassa kutteroitu kuohkeaksi, kuori hyvin rapea, rasvan ja suolan maut päällimmäisenä, mausteet on hyvin piilossa, rasvanmaku hiukan epätyydyttävä, lupauksia antaa, mutta puruvastus puutteellinen.€ 7.65
5220Tampereen Lihajalosteen Suomimakkara 23.04.202547Kuivahko, tiivis rakenne, rasvanmaku kohtuullinen, kuori melko rapea, virhemaut puuttuu, mausteet vähissä, tämän makkaran mikä tahansa sinappi pelastaa.€ 9.50
5214Palvilihan Karitsagrilli 03.04.202588vähän maukkaampi makkara, mukava rakenne massassa, rasvaa löytyy sopibasti, yrttinen, löytyy paljon makuja, yrtisyysjakaa mielipiteitä, toisia miellyttää,, toisia vähemmän, mauta tasapainottuvat jäähtyessä. tuoksu valloittava.€ 19.17
5206Pirkka Kuoreton Nakki 27.03.202555Sisältää myös koneellisesti eroteltua lihaa, puruvastus mitätön, suolaa runsaasti, löytyyy hyvää rasvaa, mausteet vähissä, suolaa käytetty mausteena, mieto sinappi auttaa paljon,ihan hyvä omassa lajissaan, virhemaut poissa.€ 4.65
5200Chef Wotkins Aamiaisnakki 27.02.202571Puruvastus löytyy, melko tasainen massa ,kuori kiva, napsahtava kuten nakissa kuuluukin, teollisensavun maku uhoaa tuotteesta, maut hiukan vähäisiä muuten, kaipaa sinappia kylkeensä.€ 10.80
5198Alperfest KäseGrainer 13.02.202583Juusto löytyy 25% Emmenthaler, osin jo pursuaa kuoresta, juusto peittää maut dominoivasti, juusto sinänsä hyvälaatuista, lihakoostumus OK, possua 65% lisäksi vähän 7% nautaa, kun juusto vähän hälvenee, voi olla eroittavinaan pippuria jälkimaussa, tavallaan erikoinen.€ 10.85
5195Debcerziner Style Smoked Pork Sausage 13.02.202590Pieni paprikan puraisu heti alkuunsa, lämmitys kohentaa makkaraa, maut selkeämmin esiin, pikkuisen kuiva esitys, runsas mutta tasapainoinen mausteutus, vaikka pitäisi olla leudompi mausteutus, voi olla havaitsevinaan myös pienen chilin puraisun? Lämmitys tekee ihan eri makkaran tuotteesta, lihaa mukavasti, seljättää Kange-testin(Pöltsamaa Kange) pienein huomautuksin.€ 12.46
5188Delhaize Frankfurterworst 30.01.202561kuori hyvä ja ohut, massa tasainen ja pääasiassa aika mauton, lihaa ja suolaa käytetty, rasva maistuu myös, onko hyvää vai pahaa jää jokaisen itsensä päätettäväksi, kuori ottaa makua grillin lämmöstä.€ 10.99
5183Atria Artesaani Juhlamakkara Pekoni-punasipuli 05.12.202478Kylmänä jo mausteita ja makuja erottui selkeästi,maut aika sordiinolla, pippuria tulee esiin, kuori hyvä napsahtava, massa tavanomaista karkeampi lampaansuolessa, suutuntuma aika miellyttävä, mausteet vaikuttavat pitkässä jälkimaussa.€ 8.29
5182Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki 05.12.202473Ensin maut kateissa, sitten alkaa pippurit tuntua, joku kauste arveluttaa ja sopii suuhun huonommin, tasainen massa, mutta timmin makuinen.€ 12.30
5178Delhaize 7 Gelderse Rookworst 28.11.202473Kaupan oma versio perinteisestä tuotteesta, suolaa löytyy, rasvaa löytyy, savunmakua niin paljon että peittää alleen lähes tyystin muut maut, kuori syötävä mutta voi poistaakin, vaatii sinappia vierelleen ja varmaan jokin hiilihydraatti avittaisi asiaa?€ 11.56
5168Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri 17.10.202484Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi.€ 15.90
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5153Pouttu Grillimakkara Tulinen 08.08.202471Kova kuori, vaikka makkara millä uhkaa, maku tuntuu miedolta, chili rymii hitaasti esille, massa tasainen ja chilikin varmasti tasaisesti jakautunut, jopa liian, polte puuttuu ja maut jälkijunassa-€ 5.56
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5124Savo-Karjalan Chipotle Sulatejuusto 25.04.202490Maku kehittyy joka puraisulla, mausteita runsaasti, voimallisesti levittäytyy suussa maut, laajan lämmin makumaailma, hyvin pitkä jälkimaku, puruvastus pehmeä, joka voi jakaa mielipiteitä.€ 10.97
5114Pups Hot Dog Nakki Original 11.04.202477Lihaisa, hyvä kuori, tuotteen maku hyvin lievä, erityiset maut tuntuvat puuttuvat tai sitten makkara on hyvin sofistikoituneesti maustettu, rasvaa ja suolaa on ainakin.€ 18.05
5106Gülcan Tavuk Sosis Helal 28.03.20243664% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, kovin tasaiseksi jauhettu massa, kumimainen, mauton tekele, makeahko, keinokuori, pinta saa grillissä rusketusraidat, edes suola ja liha maistu.€ 10.44

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //