Arvostellut makkarat:

Haetaan: %maistu

Löydetty osumia: 428 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5239HK Maakarit® Meksikon Hidalgo 12.06.202579sulaneen juuston sijalle muodostuu graatereita, polte tiukasti mukana jo alusta lähtien, nassan vihreät kertymät tuottavat tosi voimakkaan chilin tuntteen, kapsaiinin määrä on sillä rajalla että voi mmennä usealta yli, mutta onenksi suuri juuston määrä leikkaa tuottesta useimmille maistuvan, Kange-testi jättää sen verran varaa mausteutukselle ettei mistään ylimaustamisesta ole kyse.€ 16.50
5236Pouttu Nuotio Juusto Grillimakkara 12.06.202571Juusto maistuu,surkea puruvastus, pieni pippuri, juusto niin paljon että jähmettyy hampaisiin, vaikutelma sulatejuusto, alkuperä tuntematon, rasvainen hyvin juustoinen, pinta rapeutuu kyllä, makkaran luonne rasvan ja juuston peittämä.€ 7.27
5230Atria Wilhelm Chekoni Cheddar-Pekoni 27.05.202574Juusto maistuu, kuori onnistunut, mehevä, rasvan maku sen sisään ole hyvä, hyvin tasainen jauhatus, puruvastuksesa sanomista, maussa heikko pippuri€ 9.97
5218Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara 03.04.20257630% hintaa tarkistettu, lammasta 46% ja sikaa 30%, hyvä kuori, mehevä, lammas maistuu sopivasti, joillekin ehkä liikaa villasukkaa tarjoten, suolaa löytyy, suolan maku vallitsee, vaikka mausteitakaan unohduttu, tunnistamaton erityismauste tuntuu.€ 12.11
5207Oscar Mayer Zimbo Classic 27.03.202546Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity€ 7.86
5192Artesaani Mausteinen Paprika-chili Makkara 30.01.202591Chiliä tuntuu paljon jo ensi puraisulla, annostelussa ollut mittaa suurempi määrä, makea poltetun karamellisoituneen sokerin maku, myös vienompi parika maistuu, karkean lihaisa, suuntäyteinen maku, mehukas ja maukas makkara, maussa on karaktääriä runsaasti.€ 16.09
5188Delhaize Frankfurterworst 30.01.202561kuori hyvä ja ohut, massa tasainen ja pääasiassa aika mauton, lihaa ja suolaa käytetty, rasva maistuu myös, onko hyvää vai pahaa jää jokaisen itsensä päätettäväksi, kuori ottaa makua grillin lämmöstä.€ 10.99
5172Matsimoka Ahjuvorst Sibula Ja äädikaga 31.10.202478Mehukas, sipuli hyökkää heti kättelyssä makeuttaa ja hieman vetistää suutuntumaa, rakenne maalaismaisen(viitteettä) karkea, sipulia ylenmäärin, hajottaa makkaran rakenteen ja maistuu liikaa. € 11.30
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5140HK Maakarit® Raakamakkara Berliinin Dieter 06.06.202487Lihaisa, yrttejä näkyy, curry maistuu, rakenne raakamakkaramainen, rouhea, tuo kyllä Berliinin imbissit mieleen. tämä kourassa voisi tovin seistäkin pöytävarjon alla.€ 16.32
5123Korimaista Toscana Raakamakkara 25.04.20248730% soviteltu hinta, todella hyvä makkara perustaltaan, hyvin maistuva, makuja tulee paljon esiin, oikein miellyttävä, monipuolinen mausteutus, pehmeän miellyttävä massa, todella tasapainoinen mausteutus.€ 13.95
5118Savo-Karjalan Cheddar Jalapeno Nakki 11.04.202491Erityinen nakki, jalapeno maistuu, ole pelkkää chilin poltetta, vaikka polttelee niin tulee hyvä fiilis, juusto pidättelee varmasti pahimmat piikit maussa, rapea kuori ja puruvastus moitteettomat, jälkipoltto pitkä, värisokeuskaan haittaa jalapenon tunnistamisessa.€ 10.97
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13
5106Gülcan Tavuk Sosis Helal 28.03.20243664% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, kovin tasaiseksi jauhettu massa, kumimainen, mauton tekele, makeahko, keinokuori, pinta saa grillissä rusketusraidat, edes suola ja liha maistu.€ 10.44
5100Tapolan Original Savulenkki 29.02.202453Ulkoasu räjähtänyt, vaatii sinappia, rapea kuori, jokin maku, maut muuten kateissa, rasva ja suola pääosissa, makukavalkadi liiankin neutraali, maut vähissä, suola maistuu pitkään, paljon suolaa.€ 10.09
5071Hein Breslaun Bratmetwursti 30.11.202384Pitää laatua yllä, massa aika tiukka, yllättävän hyvä, puruvastusta riittää, suolaa jälkimaussa, suolainen muutenikin, possun lihan maku maistuu, erittäin hyvälaatuinen makkara vaikka yllätyksetön.€ 12.00
5063Tapolan Sinihomejuusto Mustamakkara 26.10.202373Ryynejä lusikalla annettu, olisiko sianlihaa, seassa jotain vaaleaa massaa, mutta lisä maistuu juuri ollenkaan miltään, suola tulee esiin jäähtyneenä.€ 10.95
5052Popsi Lihaisa Balkannakki 28.09.202378Mehikaan oloinen, puruvastus löytyy, suolaa. pippuria lihaa mainittavia määriä, liha maistuu, mukava mausteseos maistuu jälkimaussa.€ 8.53
5031Grillimaisteri Juustoinen Emmental-Paprika Grillimak08.06.202372Rasvaa valuu suupielistä, rasva maistuu ja tuntuu, paljon juustoakin löytyy, juuston laadusta keskustelua käytiin, juustoa löytyy mutta välttämättä parasta, kuori on ihan jhyvä, tuntuma on että juuston seasta löytyy myös lihaa, juustoa voi olla jopa liikaakin.€ 7.33

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //