Arvostellut makkarat:

Haetaan: %loppuun

Löydetty osumia: 15 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91
5034Savuhovi Tuska Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 08.06.202386Runsaasti chiliä, joka tuntuu alusta loppuun, rasvaa löytyy, hyvä kuori, chilisattumia, chili jakautunut epätasaisesti massassa, juusto löytyy mutta jää sivuraiteelle€ 16.63
4230Etelän Tasangon Grilli Salchicha 31.08.201787Väriä riittää massassa maku tasapainoinen alusta loppuun, vienot mausteet, seassa selviä rasvabiittejä, rasva maistuu suhteellisen jännästi, vaikka mausteita paljonniinrauhallisesti maustettu, kuori hyvä. € 13.00
4204Turun Mestaripalvin Saunalenkki 29.06.201755Keinokuori, makkarasta voi olla vaikeaa nauttia irrottamatta kuorta, timmi tasainen amssa, jossa kutteri ei ole levännyt, peruslenkki, suola vallitseva mauste alusta loppuun. € 9.90
4190Grillimaisteri Amerikaani URHO Grillimakkara 25.05.20176310% sinihomejuustoa, sinihomejuusto dominoi makkaran makua alusta loppuun, taustalla maistuu liha ja suola, makkaran maut kaukana tasapainosta, makkara tuntuu mehukkaalta kuitenkin.€ 5.29
4179Tuotteen Kapakkalan Suurtuvan Lammasgrilleri 27.04.201757Makkarasta uhoaa tallin/navetan/lampolan haju, makkara maistuu alusta loppuun suomalaiselle lampaalle, mitään ole koetettu tehdä hillitsemaan tai peittämään lampaanmakua, yrttejä puuttuu, niitä usein käytetään kyseisissa lammaspohjaisissa makkaroissa.€ 11.79
4053Makulihan Olivia Herkkunakki 04.08.201652Neitsytoliiviöljyä seassa. Hyvin ohut kuori, jotenkin tympeä -tan -ton maku, alusta loppuun toimimaton, jälkimaku puuttuu, samoin myös varsinainen paha maku.€ 20.70
4000Feri's Jandmade Sausages Kevätmakkara 14.04.201686hyvä kuori, rakenne karkea, tuoksu vieno, massa lihaisa, maku runsas ja monipuolinen, yrtit tasapainoisesti, lammas maistuu myönteisesti, napakka, tasaisenvärinen, maku tasapainossa alusta loppuun, havaittava ylirasvaisuus puuttuu, miellyttävä tuoksu, jälkimaku hyvä, ulkonäkö karkeä, mukana sitkeämpiäkin sattumia, käsintehdyn näköinen, hyvä puruvastus, mehukas hyvä purutuntuma, robusti, maku yllättävän vieno, makumaisema tasapainoinen, kannattaa nauttia muttei liikaa koska täyttää, pelota perusmakkaranpurijaa koska tehty pieteetillä, maun puolesta niin lapsille kuin vanhemmallekin väelle sopiva, sopii myös naiselliseen makuun. hieman hento pippurinen jälkimaku, rouhea, herkullinen, nam!€ 17.00
3492Savumajan Sikaihana-lenkki 02.05.201368Massa jämäkkä, lihaisan kiinteä, maku kuitenkin tasapaksun samanlainen alusta loppuun, joku voisi sanoa tasalaatuinen, makumaailma huiputon, suola ja pippuri tuntuvat, peruslihaisa lenkki, perusmausteet.€ 10.10
3482Makulihan Lammassalami 28.03.201391Tosi hyvää, kuori toimii, mausteet tasapainossa, kunnon puruvastus, oikein hyvää, ainoastaan tekosavu pilaa himpun verran tunnelmaa, alkutuntuma pysyy hyvin alusta loppuun.€ 25.90
3350Charkin Juhlagrilleri Fest-Grillaren 16.05.201292Paprikaa ja huustoa, kaikenlaisia paprikatuotteita, makkaran iloinen väri punaisesta ja vihreästä, erikoinen suomalaisella makukartalla, mehevä sopivan rasvainen makkara, tummempaa lihaa lieneekö sian ollenkaan, makkaran massa timmi, antaa kelpo puruvastuksen, hyvä maku suussa loppuun asti.€ 18.90
3273Saarenmaan Suosikkinakki 20.10.201182Miellyttävän lihaisa maku, tasainen maku alusta loppuun, ihan hyvä perusnakki, keinokuori helposti syötävä. € 6.80
3237Atria Wilhelm Hot Chorizo 18.08.201169Kuori vähän liian jäykkä, tuoksu hyvä, mehevä versus vähän vetinen, chili tuntuu vasta herken päästä, jälkimaussa alkaa vasta polte suussa tuntua, neste lisää poltteentunnetta, hiukan kompromissi maku, hyvästä yrityksestä huolimatta ei viety makkaran kehitystä loppuun asti?€ 8.50
2797West Chark's Billnäs 01.07.200880Rasvaa piisasi irtorasvaksi asti, karkearakenteinen, hyvä kuori, voimakkaasti maustettu, mutta rasva estää liian voimakkaat maut, mausteita ja yrttejä alusta pitkän jälkimaun loppuun asti.€ 19.98
2779Atria Wilhelm Salsa 20.05.200855Löysä makkara ja veltto esitys, paprika hallitsi makkaraa alusta loppuun, kuori jäi purukumiksi pyörimään suuhun, jälkimaku vaatimaton.€ 7.25

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //