5127 | Wilhelm Hujoppi | 09.05.2024 | 69 | Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää. | € 13.91 |
5034 | Savuhovi Tuska Jalopeno-Cheddar Grillimakkara | 08.06.2023 | 86 | Runsaasti chiliä, joka tuntuu alusta loppuun, rasvaa löytyy, hyvä kuori, chilisattumia, chili jakautunut epätasaisesti massassa, juusto löytyy mutta jää sivuraiteelle | € 16.63 |
4230 | Etelän Tasangon Grilli Salchicha | 31.08.2017 | 87 | Väriä riittää massassa maku tasapainoinen alusta loppuun, vienot mausteet, seassa selviä rasvabiittejä, rasva maistuu suhteellisen jännästi, vaikka mausteita paljonniinrauhallisesti maustettu, kuori hyvä. | € 13.00 |
4204 | Turun Mestaripalvin Saunalenkki | 29.06.2017 | 55 | Keinokuori, makkarasta voi olla vaikeaa nauttia irrottamatta kuorta, timmi tasainen amssa, jossa kutteri ei ole levännyt, peruslenkki, suola vallitseva mauste alusta loppuun. | € 9.90 |
4190 | Grillimaisteri Amerikaani URHO Grillimakkara | 25.05.2017 | 63 | 10% sinihomejuustoa, sinihomejuusto dominoi makkaran makua alusta loppuun, taustalla maistuu liha ja suola, makkaran maut kaukana tasapainosta, makkara tuntuu mehukkaalta kuitenkin. | € 5.29 |
4179 | Tuotteen Kapakkalan Suurtuvan Lammasgrilleri | 27.04.2017 | 57 | Makkarasta uhoaa tallin/navetan/lampolan haju, makkara maistuu alusta loppuun suomalaiselle lampaalle, mitään ole koetettu tehdä hillitsemaan tai peittämään lampaanmakua, yrttejä puuttuu, niitä usein käytetään kyseisissa lammaspohjaisissa makkaroissa. | € 11.79 |
4053 | Makulihan Olivia Herkkunakki | 04.08.2016 | 52 | Neitsytoliiviöljyä seassa. Hyvin ohut kuori, jotenkin tympeä -tan -ton maku, alusta loppuun toimimaton, jälkimaku puuttuu, samoin myös varsinainen paha maku. | € 20.70 |
4000 | Feri's Jandmade Sausages Kevätmakkara | 14.04.2016 | 86 | hyvä kuori, rakenne karkea, tuoksu vieno, massa lihaisa, maku runsas ja monipuolinen, yrtit tasapainoisesti, lammas maistuu myönteisesti, napakka, tasaisenvärinen, maku tasapainossa alusta loppuun, havaittava ylirasvaisuus puuttuu, miellyttävä tuoksu, jälkimaku hyvä, ulkonäkö karkeä, mukana sitkeämpiäkin sattumia, käsintehdyn näköinen, hyvä puruvastus, mehukas hyvä purutuntuma, robusti, maku yllättävän vieno, makumaisema tasapainoinen, kannattaa nauttia muttei liikaa koska täyttää, pelota perusmakkaranpurijaa koska tehty pieteetillä, maun puolesta niin lapsille kuin vanhemmallekin väelle sopiva, sopii myös naiselliseen makuun. hieman hento pippurinen jälkimaku, rouhea, herkullinen, nam! | € 17.00 |
3492 | Savumajan Sikaihana-lenkki | 02.05.2013 | 68 | Massa jämäkkä, lihaisan kiinteä, maku kuitenkin tasapaksun samanlainen alusta loppuun, joku voisi sanoa tasalaatuinen, makumaailma huiputon, suola ja pippuri tuntuvat, peruslihaisa lenkki, perusmausteet. | € 10.10 |
3482 | Makulihan Lammassalami | 28.03.2013 | 91 | Tosi hyvää, kuori toimii, mausteet tasapainossa, kunnon puruvastus, oikein hyvää, ainoastaan tekosavu pilaa himpun verran tunnelmaa, alkutuntuma pysyy hyvin alusta loppuun. | € 25.90 |
3350 | Charkin Juhlagrilleri Fest-Grillaren | 16.05.2012 | 92 | Paprikaa ja huustoa, kaikenlaisia paprikatuotteita, makkaran iloinen väri punaisesta ja vihreästä, erikoinen suomalaisella makukartalla, mehevä sopivan rasvainen makkara, tummempaa lihaa lieneekö sian ollenkaan, makkaran massa timmi, antaa kelpo puruvastuksen, hyvä maku suussa loppuun asti. | € 18.90 |
3273 | Saarenmaan Suosikkinakki | 20.10.2011 | 82 | Miellyttävän lihaisa maku, tasainen maku alusta loppuun, ihan hyvä perusnakki, keinokuori helposti syötävä. | € 6.80 |
3237 | Atria Wilhelm Hot Chorizo | 18.08.2011 | 69 | Kuori vähän liian jäykkä, tuoksu hyvä, mehevä versus vähän vetinen, chili tuntuu vasta herken päästä, jälkimaussa alkaa vasta polte suussa tuntua, neste lisää poltteentunnetta, hiukan kompromissi maku, hyvästä yrityksestä huolimatta ei viety makkaran kehitystä loppuun asti? | € 8.50 |
2797 | West Chark's Billnäs | 01.07.2008 | 80 | Rasvaa piisasi irtorasvaksi asti, karkearakenteinen, hyvä kuori, voimakkaasti maustettu, mutta rasva estää liian voimakkaat maut, mausteita ja yrttejä alusta pitkän jälkimaun loppuun asti. | € 19.98 |
2779 | Atria Wilhelm Salsa | 20.05.2008 | 55 | Löysä makkara ja veltto esitys, paprika hallitsi makkaraa alusta loppuun, kuori jäi purukumiksi pyörimään suuhun, jälkimaku vaatimaton. | € 7.25 |