5177 | Metsärannan Metsämakkara | 28.11.2024 | 84 | Muovikuori, Peuraa 30%, loput sikaa lihasta, tqasapainoinen, kiinteä massa, mehukas, lihaisa, kuori muovinen mutta pysyy erinomaisesti kasassa ilman sitäkin, tukeva rakenne, pinta saa rusketuksen grillissä. | € 13.27 |
4878 | HK Maakarit® Transylvanian Valentino | 31.03.2022 | 88 | Lihaa, makua psljon kuitenkin tasapainoinen mausteutus, pippureita, suolaa yrttejä, massa karkea, miellyttävä makkara, varsinkin jos tykkää runsaasta mausteutuksesta ja lihasta, rasvasta ja pippurista olet löytänyt sopivan makkaran. | € 9.58 |
4788 | HMT Iberico Butifarra | 03.06.2021 | 62 | OK kuori, mehevähkö, lihaisa, massan rakenne hyvä, maku hiukan epätasaisesti jakautunut, jokin yksittäien mauste sopii toisten mielestä huonosti, rasvaa ja suolaa mausteena, makkara pelkästä lihasta kasva vaikka hyvänlaatuisesta. | € 23.14 |
4595 | Feri's Joulumakkara | 12.12.2019 | 83 | Huoneeseen leviää jouluiset tuoksut jo paistaessa, maut miellyttäviä, rasvaa irtoaa runsaasti, huulirasvana myös, läheltä makkaran tuoksut hiipuu kummasti eikä mausteita tunnu ihan niin paljon kuin valmistuksen aikana, lihasta ei ole puute tässäkään tuotteessa. | € 22.80 |
4246 | Hein Original Bockwurst Possu-chili | 26.09.2017 | 48 | Mielenkiintoinen, kuoreton kuori halkeaa, jokin löysä sisältö sieltä pilkottaa, jotain lihaa on jauhatus tehnyt lihasta tunnistamatonta, chiliä tuntuu ja rasvaa ja suolaa, massa limaisen tuntuinen, irstas esitys. Makkara, joka säilyy? huoneenlämmössä, aivan uusi saksalainen valmistusmenetelmä. Grillilämmitys ainakaan tehnyt oikeutta makkaralle, jos edes mahdollista. | € 8.48 |
4020 | HK Maakarit® Marokon Hassan | 26.05.2016 | 77 | Maku koostuu lihasta ja rasvasta, naudattaa naudattaa makkara, tanakka, hiukan kuivantuntuinen, mausteita on koska Kange-testi menee heittämällä läpi, makkara jakoi rasvaisuudeb osalta mielipiteitä. | € 16.80 |
4002 | Feri's Handmade Sausages Yrttikanamakkara | 14.04.2016 | 76 | Valkosipuli tuoksuu, rasvaa irtoaa, runsas pippuri, voimallisesti maustettu, polttelee kuin chiliä mukana, lihaisa lihasta riippumatta, jälkipolttelee pitkään suussa. | € 19.56 |
3990 | Chef Wotkin's Turkkilainen Nakki | 31.03.2016 | 72 | Kaikki maku lihasta, aivan hienoksi jauhettu, vähärasvaisen tuntuinen, erilainen nakki, hyvin miedonmakuinen. | € 19.33 |
3764 | A-vorst Pődraliha Vorstikesed Jőhvikatega | 27.11.2014 | 89 | Täynnä lihaa, lihaa on, vaikuttaa kuin olisi savustetusta lihasta tehty, tiukka rakenne, rakenne tuntuu todella karkealta, näyttää hyvältä, kuori tiukka, täynnä tiukkaa tavaraa, suoranaisia läskibiittejä massassa, possua ja riistaa mukana, metsämiesten ruokaa, tällaista makkaraa harvoin tarjolla. | € 16.65 |
3756 | Rintalan Jalopeno-Cheddar Lammaspätkä | 06.11.2014 | 81 | Juustoa, yrttiä irtoaa mauista ensipuraisulla, jalopeno alkaa polttelemaan melkoheti pienen odottelun jälkeen, paljon löytyy, paljon lihaa, paljon juustoa piisaa, jalopenon polte tuntuu vain voimistuvan ja leviävän suussa, juusto vaikuttaa cheddarjuustolta, lihastakin tuntuu löytyvän usemmanlaista karjaa, mikä pysyy piilossa melko pitkään maistelun aikana, juusto ja jalopeno lopulta lyövät kättä makkarassa, jähtyminen tasapinottaa makuja lopuksi. | € 15.80 |
3664 | Vatajan Maajussi Hevosgrilleri | 08.05.2014 | 64 | Hevosta 12% lihasta, tekisi heti mieli sinappia lisätä, ihan hyvä yritys voidaan todeta, kohtuullisen makuinen, esittää puruvastuksen, mössöä ole, kuori syötävän kohtuullinen. | € 13.90 |
3423 | Ilmajoen Hirvifursti Täyslihanakki | 25.10.2012 | 72 | Enemmistö lihasta hirveä, sangen mehukas, rakenne hiukan löysähkö, rasvaa ja suolaa, ehtaa lihaa, mausteet huonosti profiloituneet, vähän mausteiltaan tasapaksu makkara, vähän hinnakas. | € 22.90 |
2997 | Makulihan Currywursti | 22.10.2009 | 81 | Timmi massa, maku ja tunnelma lihasta, makkara mehevä, joku yleismauste dominoi, makeahko muttei häiritsevän, pitkä jälkimaku. | € 14.90 |
2991 | Metsärannan Juhlanakki | 01.10.2009 | 68 | Valkohäntäpeuraa 70% lihasta, massa vähemmän tiukka kuin odotettu,näyttää punaiselta ja lihaisalta, ulkonäkö ei aivan kanna makkaran makuun, erilainen maku | € 12.50 |
2940 | Wiltmann Geflügel Salami | 28.05.2009 | 77 | 72% lihasta kalkkunaa alkuperäinen lihamäärä 140g per 100g, suolaa ja lihaa tungettu suoleen runsain mitoin. Muovikuori poistettava ennen maistelua. Kuten saksalaisissa makkaroissa yleensäkin, suola ja rasvapitoisuudet ovat arvioita. | € 14.76 |
2810 | Original Nürnberg Bio Rostbratwurste | 05.08.2008 | 86 | Voimistuva maksamakkaramaisuus, kiinteästä rakenteesta ja tiukasta lihasta huolimatta murentui suussa helposti, pieni mutta tiukka paketti, jälkimaku mieto mutta mausteet ja yrtit täydensivät ja korostivat makkaran luonnollista makua. | € 19.95 |
1048 | Lallin Bratwursti | 27.01.2000 | 63 | Lammas tuoksuu ja maistuu (90 % lihasta). Jos ei pidä lampaasta. tämä ei ole oikea valinta ( = ei järin hyvää. sanoi Nipa). Kiva kierukka. | € 10.93 |
1000 | Chef Wotkin's Karhu Makkara | 05.10.1999 | 68 | Täyteläisen voimakas. lihaisa. Mausteita ei sanottavasti. Aika vähärasvainen. \"Tunnistamaton \" maku lienee peräisin karhunlihasta. jota on lihasta 30 | € 21.69 |