Uusimmat arviot

Makkaran tiedot

Numero: 3756
päivä: 06.11.2014      ensimaistelu
Tuote: Rintalan Jalopeno-Cheddar Lammaspätkä
valmistaja: Rintalan Tila, Yläne
maa: Suomi
ostopaikka: Hakaniemen Markkinat
luokka: tyyppi: A-lk lihamakkarat
lihaa: 80% 
rasvaa: 17% 
suolaa: 1.6%
hinta: 15.80 euroa/kg
valmistustapa: kiuaspannu
arvio: Juustoa, yrttiä irtoaa mauista ensipuraisulla, jalopeno alkaa polttelemaan melkoheti pienen odottelun jälkeen, paljon löytyy, paljon lihaa, paljon juustoa piisaa, jalopenon polte tuntuu vain voimistuvan ja leviävän suussa, juusto vaikuttaa cheddarjuustolta, lihastakin tuntuu löytyvän usemmanlaista karjaa, mikä pysyy piilossa melko pitkään maistelun aikana, juusto ja jalopeno lopulta lyövät kättä makkarassa, jähtyminen tasapinottaa makuja lopuksi.
pisteet: m: 26 (35) 
u: 14 (15) 
h: 41 (50) 
yht:
81 (100)

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kius Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //