Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kohta

Löydetty osumia: 48 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5101Atria Hiillos Perinteinen Grillimakkara 29.02.202456Joku sisäänheittotuote hinta 99s paketti? Hyvin mössö pehmeä massa, lämmitys EI hyvää tee tuotteelle, heti kohta alkaa janottaakin, vaalimakkara, tuima maku ja kuori, joka jatkaa kuitenkin syötävän rajoissa, tämän voi halutessaan jättää hyllyyn helposti.€ 2.48
5093Chef Wotkin's Hirvigrilleri 25.01.202481Lähtökohtaisesti hyvänmakuinen, kuori ja massa ok, maku hiukan erikoinen,maku jotenkin metalliseen vivahtava, mikromaut kohtiulliset, tuote tuntuu kaipaavan lisää rasvaa ja suolaa.(Tarjous)€ 5.52
4857Parhaimmat Feta-basilika Nakki 03.02.202285Tuoksu erikoinen, jotakin yrttiä runsaasti, kohtalaisen mehevä. kasviperäinen aines hiukan häiritsee nautintoa, kiitettävää sen sijaan massan karkea jauhatus, juustoinen pehmeä vivahdus selkeäsi esillä suutuntumassa ja maussa, joillekin yrttisyys liikaa.€ 13.90
4648Makuliha Eräjorma Grillimakkara 20.05.202045Varmasti grillikesän kohokohta monella epäohjeidenmukaisella Kansallispuiston leirinuotiolla, rasvaa rasvaa ja suolaa, aivan höttöä, pippuisen pippuria jälkimaussa, vaikka tuokin lapsuuden kokemusmaaailman mieleen ei kannata ontaa muistoille valtaa tämän makkaran ollessa kyseessä.€ 10.35
4580Snellmanin Kunnon Kuoreton Nakki 07.11.201975Puruvastus löytyy, kohtalaisen makea, hyvä, mehevä kiinteäkin, ylimäääriset lisät puuttuu, yllättää positiivisesti, hyvö kuorenkorvaaja.€ 8.90
4542Metsärannan Lihapätkä 31.07.201969Rasvaa hyvästi, massa karkea, maku hiukan lauantaimakkaramainen, rasvaa ja suolaa mausteina, selkeästi A-luokkaa, pippuria kaipaisi, yllättäen puuttuu jälkimaku kokonaan, rasva kohtaa lihan makkarassa.€ 11.05
4326HK MaakaritŽ Haltialan Heikki Artesaaninakki 01.03.201872Savunmaku peittää kaiken, kuori ja massa ok, kun ajattelee savun maun määrää, voi hyvin käyttää vertailukohtana savusiikaa, mausteutus on jossain, ehkä tasapainoisen ja olemattoman välillä.€ 9.25
4215Fingerporin Sylttytehtaan Grilli Butifarra 06.07.201783Tasapainoinen maku, mikään mauste tai muu korostu liikaa, rasvaa aika paljon, massa sopivan karkea, tasapainoinen mausteutus, menisi hyvin grillissäkin kovemmilla lämmöillä, makkarassa hinta ja laatu kohtaavat.€ 9.96
4173Turun Mestaripalvin Paistimakkara 06.04.201767Nautaa, naudan verta, syötävä kuori tökkii lämmityksen jälkeen, rasva lähtee liikkeelle lämmityksessä tehden hiukan vetisenoloiseksi, väri viittaa vereen ja vaihtoehtoiseen lihanlähteseen, kohtalainen makeus masassa, puruvastus katoaa lämmityksessä, grilli tai joku muu vastaava voisi auttaa makkaraa selviämään lämmityksen aiheuttamasta traumasta tai makkara pitääkin syödä ilman lämmitystä.€ 9.95
3797Wigren 100% Naudanlihanakki 26.02.201563Saanut väriä, lihainen nakki, purutuntuma hyvä, suolaa on, rasvaa vähemmän, maussa jokin yksityiskohta jota saa selville mutta häiritsee maistelua, lihavalikoima normaalista poikkeava.€ 14.50
3490Otepää Lihakőrsik Pähkliga 25.04.2013923% Pähkinä, ei suositella jos vähänkään vakavampi pähkinäallergia, aiheuttaa vähän oireita vähämmän vakavassa allergiassa. Tiukkaa lihaa, hyvin maukas, luonnonsavuinen, maukas suora olutmakkara, illanistujaisten kohokohta.€ 14.95
3392Merosen Lammasgrilli 16.08.201255Kova paksu veistä kaipaava kuori, jota monet eivät jaksa jyystää vaan menee kierrätykseen, tiukkaa liian tiukkaa tavaraa, vaikka mauteutus ihan kiitettävää, makkaran luonnollinen perusmaku siitä kuitenkaan katoa, epätäydellinen kokonaisuus aiheuttaa joissain torjuntareaktion makkaraa kohtaan.€ 14.90
3211Partanen Tattari Ryynimakkara 16.06.201158Jämäkkä ryynäri, ei hirveästi ryynejä, tuoksu kohtalainen mutta suutuntuma raskas, makkaran syötävyys huono koska makkara kuiva ja rakenteeltaan veripalttumainen, puuttuu rasvaa muuta meheyttävää runsaasti, turhan terveysmakkara.€ 7.95
3209Saarioisen Grilliwurst Thüringerin Tapaan 16.06.201192Tuoksu kohtalaisen kukkainen, hyvin lihaisa ulkonäkö, yrtit esiintyvät makkaran maussa moniulotteisesti, hyvin ohut kuori pitää kuitenkin erinomaisesti maut sisällään eikä halkea.€ 15.67
2868Wurstin Joulumakkara 18.11.200877Suola tuntuu ensimmäisenä, vaikuttaa lähtökohtaisesti perinteiseltä weisswurstilta, mieto makkara, jälkimaussa häivähdys inkivääriä, muskottia ja hiukan pippureita, mausteet tulevat todella hitaasti esille makkarasta. Vuoden ensimmäinen joulumakkara.€ 12.00
2819Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli 19.08.200883Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä.€ 11.40
2636Pirkka Chiligrillisalami 03.07.200765Kylmänäkin pirtsakka maku, karkea massa paprikat näkyy. Ohut ja pitkä. Napakka, salamibiitit narkuu hampaissa. Lsämmitys tuo chilin ja hien pintaan, jälkipistely kohtalainen. Ärhäkämpien makujen ystävälle. € 11.21
2634Julkujärven Grillimakkara 03.07.200775Tarjous. Kylmä mieto maku, lämmitettäessä rakenne lerpahtaa. Kuori hyvä, maku kinkkumainen, rakenne kohtalainen, aavistuksen suolainen. Jälkimaku kuiva, toimii sinapin kanssa.€ 3.75
2584Poutun Krakovanprinssi 03.04.200760Laktoositon-gluteiiniton, napakka, kohtalaisesti mausteita, lihaisa, helppo syötävyys koska kuluvat huomaamatta. € 8.66

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //