4759 | Artesaani Andalucian Fermentoitu Raakamakkara | 29.04.2021 | 71 | Rasvaa kertyi ja paprikan väriä käsipaperille ja grilliin, väriä irtoaa maku vieno, kukkainen, tosi lyhyt maku, massa melkein kuin chorizo paitsi pehmeä, olisiko mikrobit käsittelyn yhteydessä syöneet jotain ratkaisevaa, jäänee arveluiden varaan. | € 18.52 |
4482 | Helsingin Makkaratehtaan Cheddar-Jalapenonakki | 07.03.2019 | 94 | Juu Juu juustossa löytyy, pieniä lihankimpaleita massassa, voimakas paprikan polttava tunne pysyy juuston alla piilossa muttei pitkään, mausteet todella hyvät, hyvälaatuinen juusto pohjana mausteille | € 11.00 |
4096 | Jamondor Chorizo Barbacoa | 27.10.2016 | 77 | Luovuttaa todella paljon rasvaa ja mausteita punaisena värinä grilliin, lihaa löytyy, karkea rakenne, maussa paljon paprikaa voimakkuudeltaan, suolaa tuntuu olevan paljon, paprikan tiukka maku sovi luultavasti kaikkien suihin, Kange-testin makkara läpäisee pienin moittein eli kokonaismausteutus kuitenkaan todella väkevä, väri enemmän show off, tapas -makkara. | € 11.40 |
3629 | HK Pitkä Nakki BBQ | 13.02.2014 | 79 | BBQ-makkara? Aromivahventeet jätetty pois. Kuoreton nakki vuorossa, tukeva rakenne, tasainen massa, mausteita näkyvissä ja maistuukin hiukan, tomaatti ehkä paprikan makua havaittavissa, jotain punaista massassa kuitenkin, jälkimaku puuttuu tai hyvin lyhyt maistajasta riippuen. | € 8.30 |
3488 | Mattilan Chorizo Grillimakkara | 25.04.2013 | 70 | Paprikaa, aika kuiva esitys, massa kuiva ellei suorastaan tosi kuiva, hieman karkea murustuva rakenne,pelkkä paprikan lisääminen tee chorizoa. | € 14.65 |
3376 | Pajuniemen Välimeren Prinssi | 18.07.2012 | 80 | Tätä makkaraa pitää pureskella, jopa liian tiukan lihaisa nakiksi, värikäs massa, hyvin mausteinen nakki mm. paprikan maku tuntuu selkeänä. | € 15.90 |
3330 | Liha-Iitin Lammasgrilli | 05.04.2012 | 91 | Paprikan punaa ja pippurin makua,kuori superhyvä, pitää sisällään kaiken rasvan ja maun, lammas maistuu pääosassa mutta vain riittävästi, mehevä, napsuva, lopussakin pippurin puraisua. | € 19.80 |
2962 | Chorizo | 23.07.2009 | 76 | rasvaa tippui grillatessa ja syttyi, palava rasva kärtsäsi pintaa, tiukka rakenne, väriäkin irtoaa, hieman makeahko, ei niin kovin tulinen, paprikan maku iskee nopeasti, jälkimaku lyhyt. | € 11.47 |
2949 | Chef Wotkin's Butifarra Choritzo | 25.06.2009 | 90 | Rakenne robusti epäsuomalainen,kuumassa makkarassa mausteet todella tuntuivat, eivätkä jättäneet kylmäksi tuoremakkaran jäähtyessäkään, mukana pieniä läskinpaloja, pippurin ja paprikan makua, todella pitkä ja miellyttävä jälkimaku! | € 14.90 |
2432 | Portin Meksikolainen Chili-Paprikamakkara | 06.06.2006 | 73 | Paprikanpalat erottuvat massasta silmällä. Tuoksu lupaava, maku kasvaa vähitellen suussa, chili jää jälkimaussa mukavasti polttelemaan. Mehevä, lihaisa, napakka. Oluthörpyn jälkeen iskee chilin napakka takapotku! | € 9.80 |
1893 | VK Grillvorst Paprikaga | 16.09.2003 | 90 | Mukava paprikan maku ja tuoksu! ( 1 %) Hieman rasvainen. Paksuudesta huolimatta napakka. mukava pureskella. Punaiset ja vihreät palat näyttävät mukavalta. | € 5.00 |
1426 | Picatore Chorizo Cantimpalas | 28.08.2001 | 68 | Paksu jötkäle. Tuoksui hyvälle paistettaessa. Paprikan väri leviää pannulle. Lievästi hapan maku. mukavat mausteet. Rasvainen ja suolainne eli erinomainen. Jakoi mielipiteitä. Tulinen Former Kange sinappi sopii tällle makkaralle hyvin. | € 6.64 |