Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kiuaspannu

Löydetty osumia: 13 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4213K-Menu Bratwurst 06.07.201778Käytetty suomalaista ja saksalaista possunlihaa. Vaalea, eikä meinaa ruskistua kiuaspannulla millään, miellyttävä maku kokonaisuudessaan, kuori tökkii, mehevä ja rasvainen, massa rakeisen karkea, vaikka bratwursti-puritaanien mukaan tällaista tuotetta saksassa saisi edes kutsua bratwurstiksi, epätyypillisen mausteutuksen takia, hiukan värikäs massa.€ 8.54
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4142Emstaler Höhe Wildschwein Bratwurst 02.02.201783Lihaa runsaasti joittenkin mielestä hiukan kuiva, sivumaut puuttuu, laadukasta lihaa, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4141Emstaler Höhe Schwein Bratwurst 02.02.201780Lihan tyyppi hiukan epäselvä, puruvastus hyvä, vähitellen makuun tulee mukaan pippuria, valkosipuli voimakkaasti esillä samoin joku yrtti pyrkii myös esillä, jälkimaku tasapainossa ja voimakas, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
3965Reilu Siskonmakkara 28.01.201646Rasvaa ja suolaa, suolan määrästä voisi päätellä tarkoituksen sitoa mahdollisimman paljon vettä tuotteeseen, grillissä tuloksena kuin höyrytetty ankki, riittää pienempikin määrä suurelle joukolle, jälkimaku suolaliuosmainen, hakkaa kasvismakkaroilla tannerta, kannattaa syödä lämpimänä, minkä kanssa tai seassa sitten syökin. Tarkoitettu muuhun kuin grilliin tai kiuaspannulle.€ 5.75
3431Kluuvin Unkarin Kolbash 01.11.201285Paprika ja tuore sipuli tuntuvat maussa ja suussa, vähän väriä ja makua, lampaansuoli sopii hyvin kiuaspannulle, suutuntuma hyvä ja vaikutelma mehukas.€ 27.60
3430Bruno's Salsiccia Sisiliana 01.11.201274Lihaa sitkeähkönä suurena palana, tiukanoloinen, mausteet tuoreet ja niitä paljon, mutta ne tuntuvat vasta jälkimaussa, pitkä kypsytys kiuaspannulla vie ehkä liikaa rasvaa makkarasta, tälle makkaralle kypsennys valurautapannulla paras.€ 19.90
3157Wurstmaster Stĺngkorv Gryddig 03.02.201156Todella irtonainen rakenne, kuori ei kypsynyt kiuaspannulla sopisi liedellä valmistettavaksi, maku maksamakkaramainen, paljon pippuria jälkimaussa.€ 16.80
2958West Charkin Kevät Grilleri 08.07.200996Kukkaisen tuoksuinen tuoremakkara, raikkaan ja kevyen makuinen, makkara lienee sopimaton kiuaspannulle, vaikka mausteet vähemmän päällekäyvät niin tuntuivat selvästi ja voimakkaasti, mukava purutuntuma, makkara on maukas ja mehevä, makkaraa syö mielellään toisen ja kolmannenkin, vaikka näläntunne puuttuisi!€ 14.90
2686Alpengut Münchner Weisswurst 02.10.200775vaatisi hiukan kuumemman ympäristön valmistukseen kuin kiuaspannu tarjoaa mutta pehmeä hyvin miedosti maustettu lihaisa, mukana tullut kastike täydensi makkaran maun.€ 9.95
1866Tilalihan Grillimakkara 12.08.200368Savua hiukan. Aavistus kumimaisuutta. Kuori turhan jymäkkä - ainakin kiuaspannulle. Mausteita on. maku jakoi mielipiteet. Lievä happamuus maussa.€ 6.30
258Aallon Herkuttelijan Lihalenkki 13.02.199645Kuivahko; hankala valmistaa kiuaspannulla.€ 5.88

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //