Numero: | 4143 | |
päivä: 02.02.2017 | ensimaistelu | |
Tuote: | Emstaler Höhe Lammbratwurst | |
valmistaja: | Paikallinen Valmistaja, Bad Emstal | |
maa: | Saksa | |
ostopaikka: | Park Hotel Emstaler Höhe | |
luokka: | A tyyppi: Raakamakkarat | |
lihaa: | 80% | |
rasvaa: | 20% | |
suolaa: | 2% | |
hinta: | 10.00 euroa/kg | |
valmistustapa: | ||
arvio: | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | |
pisteet: |
m: 26 (35) u: 15 (15) h: 43 (50) yht: 84 (100) |