Arvostellut makkarat:

Haetaan: %joka

Löydetty osumia: 165 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5156Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia 29.08.202488hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään.€ 27.00
5146Kotimaista Chorizo Grillimakkara 27.06.202471Jotenkin suuhun sopimaton mausteyhdistelmä, rasvainen makea makea massa, jättää omituisen jälkimaaun, tuntuu että paljon mausteita mutta lajitelma epätasapainoinen, tuo mieleen lajitelman, joka on lakaistu pöydältä, ja vähän lattianpuolelta sekaan, lihaisa, mutta mausteissa sanomisen varaa, kuitenkin pieni chili jää suuhun polttelemaan loppujen lopuksi.€ 12.24
5143JJs BBQ Kuuma Slerba - Mexican Hot Makkara 06.06.202486Chili iskee hetken päästä suussa, chili jyrää, lihan maku erottuu kyllä. hiki nousee pintaan, rapea kuori, chili tekee syvän vaikutuksen, sopii chilimasokisteille, hiukan yksiulotteisen oloinen, chili jää suun joka sopukkaan.€ 19.42
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91
5124Savo-Karjalan Chipotle Sulatejuusto 25.04.202490Maku kehittyy joka puraisulla, mausteita runsaasti, voimallisesti levittäytyy suussa maut, laajan lämmin makumaailma, hyvin pitkä jälkimaku, puruvastus pehmeä, joka voi jakaa mielipiteitä.€ 10.97
5101Atria Hiillos Perinteinen Grillimakkara 29.02.202456Joku sisäänheittotuote hinta 99s paketti? Hyvin mössö pehmeä massa, lämmitys EI hyvää tee tuotteelle, heti kohta alkaa janottaakin, vaalimakkara, tuima maku ja kuori, joka jatkaa kuitenkin syötävän rajoissa, tämän voi halutessaan jättää hyllyyn helposti.€ 2.48
5083Snellman All Natural Bratwurst 28.12.202385Voimakas, runsaanmakuinen, massa ok, tasapainoinen esitys kuitenkin, rasvaakin on paljon, pippuria, ehkä chiliäkin mukana ellei pelkästään voiakkaat mausteet, pitkä voimakas poskiin asti nouseva jälkimaku, joka kaipaa huuhtelua sopivilla huuhtelujuomilla.€ 16.17
5070Kivikylän Juustotuhti 30.11.202374Juustoa, joka katoaa lämityksessä, ehkä jälkimaussa suolana ja ylimääräisenä rasvoituksena havaittavissa, juusto laadutonta, massa pehmeän mössö, kuori pitää massan kasassa, jälkimaussa pehmeä pippurin maku.€ 7.48
5064Tapolan Sweet Hot Dog Nakki 26.10.202373Tulinen makkara tietyssä määrin, sokeria tai vastaavaa makeutusainetta käytetty, voimakas chili pyrkii esiin makeuden alta, vaikkei sfääreihin ylläkään, massa kohtuulisen rasvaisen tuntuinen, erikoinen makuyhdistymä, joka jakaa mielipiteitä. € 12.28
5051Popsi Kananakki 28.09.202352Suola ensimmäinen ja lähes ainoa maku joka erottuu. kot kot sanoo nakki, lähes mauton, rakenne pienipartikkelinen, puruvastus kateissa.€ 8.53
5034Savuhovi Tuska Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 08.06.202386Runsaasti chiliä, joka tuntuu alusta loppuun, rasvaa löytyy, hyvä kuori, chilisattumia, chili jakautunut epätasaisesti massassa, juusto löytyy mutta jää sivuraiteelle€ 16.63
5014Atria Artesaani Perinteinen Makkara 27.04.202377Herkullinen, hyvä puruvastus, oikein hyvä, hyvä kuori, lihaisa, rasvaa löytyy, pieni pippuri tulee esiin, lihaisa nakkimakkara, pippuri kantaa ja vahvistuu loppua kohden, mukavat balttimausteita muistuttavat, vahvat maut, mausteutus joka voimallaan voi lyödä joillakin yli.€ 15.38
5003Liedon Lihakaupan Valkosipulinakki 30.03.202374Napsakka kuoi, kuori oikein hyvä, pippuria kaipaa lisää, mukavan makuinen perinteinen nakki, pippuri ilmeisesti pysyy aisoissa, koska tulee pitkällisessä jälkimaussa hiukan esiin, joka on hyvä sekin € 17.90
4984Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.01.202366Juusto 10% häviää lämmityksessä pelkäksi rasvaisuudeksi massassa, joka pehmeä ja vetisenoloinen, jotenkin epätasapainoinen tuote, juustoa on ja ei ole, suola tuntuu paljon.€ 8.93
4979Snellmanin Kunnon Nakki 29.12.202272Makua ilman turhaa mehevyyttä, savunmakua aistittavissa, hyvähkö kuori, hiukan tasapaksu rakenne, joka hiukan löystyy lämmityksessä, mausteita ei enempiä tunnu, jonkinlainen puruvastus, nakkimainen napsahdus löytyy.€ 6.20
4959Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara 27.10.202282Juusto tuntuu ensipuraisulla, mehevän tuntuinen, voimakas chilimäinen joku jossain palasessa, toisessa vähemmän, mausteutus epätasainen, joka monen chilienthusiastin mieltä varmaan ja kaihertaakin, voimakas mutaa epätasainen maku, juusto, sen sijaan tuntuu joka palasessa, varmasti hyvät lähtökohdat, mutta toteutus harmittavan epätasainen.€ 24.95
4928Bavariškos GRILL Dešrelės Kepimui 11.08.202289Lihaisia paloja, lihaisea ja maukas esitys, lihapalaset eivät jokaiseen suuhun sovi, mutta maukas massa korvaa paljon, kange-testi läpi pienin mutinoin.€ 6.22
4906Korian Palvilihan Laavugrilli 26.05.202273Karkean lihaisa, Voimakas mausteutus, makua on, lopuksi yrttisestä mausta irtoaa joku hyvin voimakas makuvivahde, joka tuntuu salmiakkimaiselta, tuskin NH4Cl tässä käytetty, mutta mausteutus tuo esille ominaisuuden hyvin voimakkaana.€ 12.47

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //