4922 | Grillimaisteri Valloittava Feta-Pinaatti | 30.06.2022 | 75 | Suutuntuma mukava, kasvista yrttiä myös, rasvaa ja lihaa löytyy, suolaa myös, kokonaisuudessaan sarjassaan toimiva konsepti, josta ansaitsee arvonimen hyvä olutmakkara. | € 7.16 |
4496 | Kymen Lihatukun Possu Chorizo | 25.04.2019 | 92 | Maukas, runsaspippurinen, massa mehevä ja sopivan karkea, rasvaa runsaasti, maut suun täyttävät, mausteutus kohdallaan, huolimatta runsaasta pippurista, kuori hyvä, tällaisia tulee harvoin vastaan. | € 10.25 |
4490 | Feri's Handmade Sausages Kevätmakkara | 28.03.2019 | 80 | Sähkögrilli ei oikein sovi raakamakkaralle, tarvisi kiivaampaa lämpöä, jotta kuori sulkeutuisi,pehmeäksi jäävä kuori päästää arvokkaista makuja ja kosteutta karkuun, maku jää hiukan valjuksia varmasti aiotusta, hyvää lihaa, jonklin verran pippureita ja yrttejäkin, maut tulevat painottuen jälkimakuun aluksi makkara oikein maistu, puruvastua hyvä, vaikka massan koostumus ei ihan paras olekaan. | € 26.00 |
4489 | Pirkka Parhaat Chorizo | 28.03.2019 | 92 | Vähän kuivakka, paksu kuori, rouheaa lihaa runsaasti, suolaa paljon ja rasvaa riittää, prolemakkaraa, lääkärien suosikkimakkara, terveysarvot epäkohdalleen. | € 11.95 |
4468 | Feris Cheddar-jalopeno Raakamakkara | 07.02.2019 | 80 | Liha ja chili narisee hampaissa, aika sekasotku, poikkeaa useista chilisistä makkaroista, siten että polte lisääntyy vaiheittain viiveellä, tosi karkea rakenne, jopa liian karkea, valtavia mölliköitä , mutta chili harvoin näin hyvä chili, sitä löytyy kaikilta tasoilta. | € 21.95 |
4344 | Greisinger Grill Party | 26.04.2018 | 84 | Makkarakokoelma, arvioitu yhteisesiintymisenä, pitoisuudet n. arvoja, lihaa, suolaa, hyviä esimerkkejä erilaista makkaratyypeistä, jokaisele jotakin, lihaa, suolaa, yrttejä, pippuria jälkimaussa. | € 8.85 |
4143 | Emstaler Höhe Lammbratwurst | 02.02.2017 | 84 | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4042 | Grillimaisteri World Merguez Lammasraakamakkara | 07.07.2016 | 59 | Mitä tämä on? Lihan ja voimakkaiden mausteiden sekasotkua, yrttejäkin runsaasti, laamas maistuu, tuote varmasti kehittelyn arvoinen tai ainakin sen tarpeessa, että suoleen tungetaan lihaa ja mausteita pelkästään riitä. | € 12.30 |
4008 | Harjun Rouhea Oreganomakkara | 28.04.2016 | 85 | Maistuu hiukan makealta, kuori kaipaa vähän suurempaa lämpöä osakseen kuin grilli antaa, robusti rakenne, pitää paljon mausteita ja hyvää makua sisällään, rasvaa riittävästi, ravitseva, puruvastus loistava, yrtti paljon makua antava , karsinogeenit puuttuu, mutta niitten pintaan hankkiminen makkaran arvoa heikennä. | € 20.00 |
3999 | HK KabanossiŽ Pekonitikkari | 07.04.2016 | 87 | Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote. | € 7.45 |
3862 | Greisinger Grill Party | 18.06.2015 | 70 | Makkaroitten kavalkadi, juustoa tummemmissa liikaakin, bradet hiukan mauttomia, kaikissa syötäväksi kelpaava kuori, hyvin pieneen grillijuhlaan, arvosteltu kokonaisuutena. | € 14.00 |
3764 | A-vorst Pődraliha Vorstikesed Jőhvikatega | 27.11.2014 | 89 | Täynnä lihaa, lihaa on, vaikuttaa kuin olisi savustetusta lihasta tehty, tiukka rakenne, rakenne tuntuu todella karkealta, näyttää hyvältä, kuori tiukka, täynnä tiukkaa tavaraa, suoranaisia läskibiittejä massassa, possua ja riistaa mukana, metsämiesten ruokaa, tällaista makkaraa harvoin tarjolla. | € 16.65 |
3706 | Wurst Fennican Mexicanawurst | 31.07.2014 | 86 | Tirisevän maukas makkara, paljon pippuria, valmistustapa hiukan sorsii makkaraa, makkara vaatisi hiukan lisukkeita, mausteutus voimakas, massa rouhearakenteinen, erittäin pitkä jälkimaku, tällaista makkaraa tulee harvoin vastaan. | € 20.90 |
3686 | HK KabanossiŽ Makujen Maailma Kolbasz Grillimakkara | 05.06.2014 | 79 | Naudanlihaa ja sianlihaa tarkemmin ilmoittamatta. Rasvaa isoina biitteinä massassa, paprikaa, chiliä näkyvissä ja tuntuvat maussa myös, kuori vähän sitkeähkö, mausteet tuntuvat tasaisesti, ehkä lievästi tasapainon vieressä, chili polttelee vähemmän kuin normi chilimakkarassa, ehkä johtuen rasvaisuudesta, mausteet pienesti piilossa mutta tulevat esiin, onnistunut mausteutus, makuja paljon. Tälläkin makkarassa odotusarvo muissa valmistustavoissa. | € 8.50 |
3613 | Restel Bratwursti | 02.01.2014 | 93 | Makkara tarjouksessa mutta prosenttit tuntemattomia, jäähtyessään makuja alkaa avautua paljon mukavasti, vaikka perinteinen maksamakkaramaisuus poissa, makujen kirjo korvaa asian, meheväntuntuinen, pippuria tuntuu ensipuraisulla mutta myös jälkimaussa, massan karkeus tuo mieleen raakamakkarat, suuhun jää kaipaus makkaraa kohden ja tunne siitä että vielä menisi yksi palanen ellei useampikin, mausteet tuntuvat jälkimaussa kitalaessa, harvoin tarjolla! | € 3.83 |
3552 | Palvimestarien Palviryynimakkara | 29.08.2013 | 91 | Mukavanmakuinen, suuria ryynejä kiinteän massan seassa, hyvännäköinen, suurimot suuria ja erottuvia, hyvä puruvastus, hyvä koostumut, hyvä kokonaisuus, harvoin tavattu koossapysyvä ryynäri, mausteutukseltaan mukava, hyvä maku jää pyörimään pitkäksi aikaa suuhun. | € 8.90 |
3152 | Krekenavos Draugy | 27.01.2011 | 62 | Täysin mauton, rasvainen,ja hiukan vetinen makkara, jäähtyessä maku muuttuu entistä kökköisemmäksi, muovikuori jonka poistaminen lähes mahdotonta, koska makkaramassan pintaan muodostuu kuoren alle kuoreen tarttuva kerros, siskonmakkaramainen vaikutelma, makkaralla korkeintaan kuriositeetin arvo, \"Kaunaksen halvimpia | € 3.00 |
3140 | Mattilan Heinäkeppi | 30.12.2010 | 91 | Maukas, mukana yrttejä, kuori kiva, makua paljon, mukava puruvastus, jäähtyessä maut lisääntyvät, mausteita paljon mutta pysyvät rajoissa eivätkä mene yli, pitkä jälkimaku jota kertahuuhtelu oluellakaan vie mennessään. Huomion arvoista on että makkaraa säilytetty pakastimessa puoli vuotta ennen valmistusta! | € 9.50 |
3053 | Haaga-Helia Sikabratwursti | 27.05.2010 | 53 | Opinnäytetyö jonka ohessa maistelimme paikassa tehtyä sinappia. Mausteita on, lämmitys pudottaa makkaran arvoa n. 90 prosenttia. Makkarassa soijamainen tunnelma, johtunee välisäilytyksestä pakasteena. Ulkonäkö vaikuttaa lupaavan rouheiselta mutta maistuu jauhoiselta. Hinta on arvio. | € 15.00 |
2847 | Otepään Toor-Saslökivorst | 23.09.2008 | 69 | Erikoisenmakuinen tuttavuus tämä makkara, maussa kalanvivahteita, niin possua kuin siipikarjaakin? Harvoin nähty rasva-geysir nousi kun makkaran kuoren puhkaisi, makkara saisi hyvät mahdollisuudet grillissä kypsyessään! | € 6.00 |