Arvostellut makkarat:

Haetaan: %A-LK ERIKOISMAKKARAT

Löydetty osumia: 400 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5185Chef Wotkins Joulumakkara 05.12.202468Lihaa kiitettävästi, Joulun vaimeaa tuntua, hyvä massa, tasapainoinen tuote, toiset sanoo tasapaksu, kuoren voi poistaa halutessaan.€ 5.68
5184Perniön Joulubratwursti Karpalo-punasipuli 05.12.202481Karpaloa. chili tulee esille, chilinen joulumakkara, joulun tuntua, toisille yksi piisaa hyvin, polte leviää poskiin ja lämmittää suuta, pippuria unohtamatta tehty joulumakkara.€ 15.61
5179Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 28.11.202472Rasvainen suututuma,kuin jouluinen piparkakku mausteutus, luultavasti lihaakin mukana, mausteet sopivat tämän tyyppiseen juhlamakkaraan, hedelmäperäistä pehmeää lisää makkarassa, mausteet potkii hyvin.€ 14.76
5177Metsärannan Metsämakkara 28.11.202484Muovikuori, Peuraa 30%, loput sikaa lihasta, tqasapainoinen, kiinteä massa, mehukas, lihaisa, kuori muovinen mutta pysyy erinomaisesti kasassa ilman sitäkin, tukeva rakenne, pinta saa rusketuksen grillissä.€ 13.27
5176Chef Wotkins Joulumakkara 28.11.202489Erikoishinta, kypsä versio weisswurstista, kuori pitäisi poistaa, mutta syötävä sinänsä,yllättävän pehmeä massa, maukas, tasapainoinen, mausteet tasapainoiset, mukava maisteltava. € 5.69
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
5125HK Maakarit® Kapen Pikkasen Parempi Chorizo 25.04.202487Jotain paprikaa, jokin tasoittaa makkaran mausteet, ellei peräti tylsistytä niitä, maku hyvin tasainen, hyvä puruvastus jonka karkeahko massa tarjoaa, tasapainoinen tuote ilman makupiikkejä, pieni pippuri vasta pitkässä jälkimaussa, kuori pysyy mukavana.€ 18.05
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
5098Norron Kalawursti Chorizo Lempeä Paprika-chili 08.02.202468Hyvinkin äkkiä mausteisuus valtaa suun lievä polte, jonka chili varmasti tuo esiin, hiukan kuivakka rakenne, rasvaa kaipaisi lisää, polte jatkuu pitkään.€ 24.95
5096Chef Wotkin's Hirvigrilleri 08.02.202484Rapea kuori, kuori ok, mausteet tuntuvat, lihaisa, puruvastus hyvä, riistan makua, tumma massa, lupaa paljon ja antaakin jonkun verran, näyttää hyvältä tuhdilta, lihaisalta grillimakkaralta.€ 5.52
5095Norron Kalawursti Bratwursti Sitruuna-meirami 08.02.202466Hyvin , hyvin, ohut keinokuori, tuoksu lievä, maussa sitruunaa, melissaa, ole aivan mahdoton makuyhdistelmä, pehmeän mausteinen, pippureita jälkimaussa.€ 24.95
5077Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki Omena-inkivääri 07.12.202384Lihaa tuntuu paljon, makeahko makumailma, voisiko joskus joulumakkara olla olla hiukan erilainen, kuin ruotsalaistyyppistä joululeipää, maut antavat aika paljon aspektia joulupöytään, varmasti lihaisa, miellyttävän hyvä syötävyys.€ 14.96
5076Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 07.12.202381Kiinteä rakenne, olemus melko tymäkkä, ok kuori, siirappimainen makuyhdistelmä hallitsee, hallitsee, melkein kuin luumua olis seassa, jouluisen kiisselin makumaailmaa.€ 14.76
5075Palvilihan Joululenkki 07.12.202382Makeahko makupohja, joulumausteita on, rasvaa runsaasti, miellyttävän rasvainen omalla tavallaan, lihaisa, hyvä kuori, tasapainoiset mausteet€ 12.75
5072Palvilihan Joululenkki 30.11.202356Rasvainen ellei vetinen suorastaan ja pehmeä massa, inkivääri hallitsee makua, joulunmausteita havaittavaissa, kuori asettaa kysymyksiä, joillekin asettaa haasteita€ 12.75
5026Palvilahan Nautamozzarella Hot-Dog Makkara 25.05.202388Rakenne agraarisen rouhea, tanakkaa tavaraa, ilmeisesti koko nautaa tai vastaavaa, pippuri osuu kitalakeen, mutta mausteet pikkasen epätasaiset, keinokuori hiukan himmentää makkaran kokonaisvaikutelmaa, mutta varmasti tällaisellekin on jokin tarkitus olemassa, parasta tässä makkarassa tukevat mausteet.€ 16.54
5024Palvilihan Kouvolan Lakugrilli 25.05.202370Kuori rapea, massassa paljon tummia mausteentapaisia, paljon mausteita, jokin tunnistamaton mauste mukana, pippurikin tuntuu, yleinen polte jää suuhun viimeiseksi oleilemaan.€ 12.97

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //