Hakala Maaliskuun loppuun mennessä on kevätkauden makkaroita arvosteltu 42 kappaletta, joista kotimaisia 22. Parhaaksi arvioitiin Atrian Wilhelm Raakamakkara, joka sai mahtavat 94 pistettä. Se esikypsytettiin keittämällä, erityisesti miellytti että bratwurstimaiset mausteet olivat selkeästi erotettavissa mutteivät kuitenkaan olleet etualalla varastamassa showta.
Toiseksi jäi Hakalan Premiun Class Bratwursti, saaden 92 pistettä,joka natisee hampaissa kuin hyvän bratwurstin tuleekin ja siinä on mausteet esiintuova, suuntäyttävä tasainen ja pitkä, hyvin pitkä jälkimaku.

Pisteellä siitä jäi paras ulkomainen, virolainen Wõron Kraakovi Poolsuitsuwurst, joka on pehmeänmakuinen ja mehukas, jälkimaku pitkä ja tasainen. Pienenä moitteena makkarassa on aika paljon irtorasvaa johtuen varmasti korkeasta rasvapitoisuudesta.

Niukasti kärkikolmikon taakse jäi yhden pisteen erolla Veijo Votkinin Chef Wotkin’s Sörkän Sälli, joka sisältää emmental-juustoa 9%. Juusto peittää ja tasapainottaa mausteita, antaen pitkä ja pippurisen jälkimaun. Grillillä makkarasta saa varmasti esiin lisää vivahteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *