AKS julkistaa taas vuoden parhaan makkaran valinnan 15.9.2006. Kauden aikana löytyi 82 kotimaista uutuutta, jotka edustavat kaikkiaan 36 eri valmistajan ammattitaitoa.

Aiempia voittajia:

Kunniakirjat valmistajille jaetaan vuosijuhlan yhteydessä. Vuosipäivän kunniaksi järjestetään lauantaina 16.9.2006 myös juhlaseminaari teemalla ”Makkara muuttuvassa maailmassa”.

Ohjelma:

14:00 avaussanat, AKS:n kunniapuheenjohtaja Risto I. Pappinen

– toimitusjohtaja Veli Saarenheimo, Lihakeskusliitto: Makkarateollisuus Suomessa

– yksikönjohtaja Pekka Pakkala, Elintarviketurvallisuusvirasto: Makkaran laatu

– aistinvaraisen arvioinnin kouluttaja Mika Vanne, Winesense Oy: Makkaran maistaminen

– toimittaja Sakari Nupponen, Ilta-Sanomat: Makkara mediassa

– valt.yo. Ilkka Vuorikuru: Makkaranmaistelu sosiologisena ilmiönä

(16:15) vapaa sana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *