5215 | Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse | 03.04.2025 | 88 | Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen. | € 28.75 |
5079 | Lihakulttuuri Kabanoss | 07.12.2023 | 88 | Liha vaikuttaa runsaasti, hyvin karkean lihainen massa, pippurit rouskuu suussa, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta. | € 28.29 |
4983 | Lihakulttuuri Raakamakkara - Talvinen Havumetsä | 29.12.2022 | 94 | Vankka lihan maku, suolaa tuntuu olevan, raakamakkaramainen, yoki havunmaku luotu yrttiseksella, mausteet tarpeeseen, jälkimaku hyvin yrttinen, rasvaa sopivasti, puruvastus hyvä mutta melko tiukka, maisteista löytynee liperiä. | € 19.90 |
4859 | Lihakulttuuri Chorizo Artesaani Raakamakkara | 03.02.2022 | 75 | Irtonainen, raakamakkaramainen rakenne, voimakas mausteutus, paljon pippuria, neste irtoaa massassta, voimakas chili jälkimaussa, karkea rakenne ja kankea kuori. | € 16.90 |