Arvostellut makkarat:

Haetaan: LIDL

Löydetty osumia: 80 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5198Alperfest KäseGrainer 13.02.202583Juusto löytyy 25% Emmenthaler, osin jo pursuaa kuoresta, juusto peittää maut dominoivasti, juusto sinänsä hyvälaatuista, lihakoostumus OK, possua 65% lisäksi vähän 7% nautaa, kun juusto vähän hälvenee, voi olla eroittavinaan pippuria jälkimaussa, tavallaan erikoinen.€ 10.85
5195Debcerziner Style Smoked Pork Sausage 13.02.202590Pieni paprikan puraisu heti alkuunsa, lämmitys kohentaa makkaraa, maut selkeämmin esiin, pikkuisen kuiva esitys, runsas mutta tasapainoinen mausteutus, vaikka pitäisi olla leudompi mausteutus, voi olla havaitsevinaan myös pienen chilin puraisun? Lämmitys tekee ihan eri makkaran tuotteesta, lihaa mukavasti, seljättää Kange-testin(Pöltsamaa Kange) pienein huomautuksin.€ 12.46
5189Dulano Savustettu Makkara 30.01.202566Massa sekavan pehmeä ja vetisen oloinen, maussa suolaa ja lihaa ja suolaa, kuori syötävä.€ 9.98
5145Grillimaisteri !AI, Karamba Grillimakkara 27.06.202482Rasvainen ja juustoinen, hyvä kuori, jotain maustetta, makkara mausteinen melkein puhuttelee, mutta juusto aika tuntuva,suutuntuma melko täyteläinen, hiukan pehmeä massa, lihaisa€ 7.66
5144Grillimaisteri Railakas Grillimakkara 27.06.202482Juusto tuoksuu ja tuntuu myös maussa, kuori melko tukeva, juusto vaikuttaa sinihomejuustolta, muut msusteet ei oikein pääse esiin,, juusto ne peittää alleen melko täysin,suolainen massa pehmeä, lihaakin löytyy.€ 7.66
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5121Dulano Lagerwurst 25.04.202487Pippuri näkyy ja tuntuu, lihaa mukana kunnolla, hyvä kuori, reipas pippuri, mutta runsas rasva pitää siedettävällä tasolla, mehevä, jauhatus karkea massassa, pippuri voi olla joillekin yläkanttiin, rakenne tuntuu hyvältä, mutta pippuri voi jakaa mielipiteitä..€ 13.96
5119Eridanous Bratwurst Gyros-Style 25.04.202491Lihaa, hyvä kuori, mausteinen, suolaa löytyy, mehevä, hyvä puruvastus, tasainen jälkimaku tasapainoinen kokonaisuus, maukas ja rasvaa sopivasti sitoutuneena makkaraan, pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 7.50
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248733% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
5091Gut Erkenloh Mettenden 25.01.202475aika hyvä, mutta hyvin voimakassuolainen, lihaisa, mehevä, erityinen suolaisuus leimaa makkaraa, rakenne kovin karkea, rasva ja suola hallitsevat makumaailmaa, meetwurstimainen maku mukana.€ 11.63
5089Taste Of Deutschland Red Bratwurst 25.01.20248114% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen.€ 11.08
5088Evergreen Veganski Sojini Valjcki 25.01.202421Risuaitaa kun pensas suussa, lämmitys tuhoaa makkaramaisuuden, leipämäinen suutuntuma ja makukin, mausteet ja rakenne tuovat mieleen falafel-pyörykät, kannattaa syödä nopeasti sillä maku ei jäähtyessä ainakaan parane.€ 13.83
5031Grillimaisteri Juustoinen Emmental-Paprika Grillimak08.06.202372Rasvaa valuu suupielistä, rasva maistuu ja tuntuu, paljon juustoakin löytyy, juuston laadusta keskustelua käytiin, juustoa löytyy mutta välttämättä parasta, kuori on ihan jhyvä, tuntuma on että juuston seasta löytyy myös lihaa, juustoa voi olla jopa liikaakin.€ 7.33
5027Grillimaisteri Inferno-grillimakkara Törkeen Tulinen25.05.202377Satunnaistuote eli tehty yksi kokeiluerä myyntiin, hyvin vahva mausteutus, avaa tukkoisenkin nenän, tällä tuotteella varmasti rajoitettu käyttäjäkunta, llapsille sopimaton, rakenne melko sileänoloinen. Tätä on hyvä pitää kaapissa varalla, sukulaisten käyntejä varten?€ 11.50
5006Kartanon Palviryynimakkara 30.03.202387Mukavat ryynit, hyvin pysyi massa kasassa, siitä pisteet, rapea kuori, parempi ryynäri, rasvat tuntui olevan myös kunnossa, tasainen pippuri koko matkan, suuntuntuma myös miellyttävä, tasainen jälkimaku.€ 7.96
4965Kuljanka Smoked Sausage With Black Bepper 03.11.20228430% aletta tuotteessa, Hyvä ohut kuori, Lämmin tunne valtaa suun, melko lihaisa, pippureita mallikkaasti, tuntuu kuivahkolta suuntumaltaan, suolan ja pippurin pyhänliiton jäsen.€ 9.08
4960Negrini Salsiccia raakamakkara tryffelillä 27.10.202291Musta tryffeli 1%, mukana erikoinen mutta hyvä maku, lihaa löytyy, mausteita jonkin verran, kova puruvastus, erityinen makkara, pihvimäinen, voisi hyvin ajatella myös punaviinilasillisen kera nauttia, gourmet-makkara.€ 23.96
4923Grillimaisteri Loimuava Savupaprika 30.06.202283Mukava kuori, pikkaisen pehmeä rakenne, makua löytyy mutta puruvastus puutteellinen, chilin tyyppisiä makuvivahteita€ 7.16
4922Grillimaisteri Valloittava Feta-Pinaatti 30.06.202275Suutuntuma mukava, kasvista yrttiä myös, rasvaa ja lihaa löytyy, suolaa myös, kokonaisuudessaan sarjassaan toimiva konsepti, josta ansaitsee arvonimen hyvä olutmakkara.€ 7.16

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //