Arvostellut makkarat:

Haetaan: %voimakkaan

Löydetty osumia: 33 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5190Stensåkra Vildswinskorv 30.01.202584Massa todella yrttinen, joka jakaa mielipiteitä puiolesta ja vastaan, seassa voi olla pippureita, voimakkaan makuinen yrtteineen kaikkineen, jälkimaku yllättävän pehmeä.€ 19.90
5089Taste Of Deutschland Red Bratwurst 25.01.20248114% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen.€ 11.08
4906Korian Palvilihan Laavugrilli 26.05.202273Karkean lihaisa, Voimakas mausteutus, makua on, lopuksi yrttisestä mausta irtoaa joku hyvin voimakas makuvivahde, joka tuntuu salmiakkimaiselta, tuskin NH4Cl tässä käytetty, mutta mausteutus tuo esille ominaisuuden hyvin voimakkaana.€ 12.47
4860Bosgĺrd Chorizo 03.02.202280Rasvainen, mukavan mehevä, rasvaa ja suolaa. ohut kiva kuori, pippureita löytyy. lihaisa, sopiva rakenne ja suutuntuma, parhaimmillaan varmasti grillissä, jälkimaku voimakkaan pippurinen.€ 17.89
4750Tammisen Talman Tomatinonakki 04.02.202170Omansa laatuinen, rasvaa on, voimakkaan yrttinen maku, irrallinen rakenne, kuori kohdallaan, jälkimaku runsas.€ 17.81
4662Tapolan Mango-Chipotle Grillimakkara 25.06.202071Voimakkaanmakuinen, chiliä mukana. chili puraisee ja leviää koko suuhun, aika hyvä kuori, vaikka jotkut sitä hiukan sitkaaana pitävät,, jälkipolttoa luvassa, maku tulinen.€ 10.20
4598Reinin Lihan Karitsa Krakova 12.12.201970Pippureita pinnassa, vähän villasukka maistuu, karitsaako? Tiukat mausteet, rasvaisa, vaikka pippuria, chiliä ja muita mausteita, bää tuntuu maussa voimakkaana, hiki tulee pintaan, on makkaraan ladattu sen verran paljon mausteita.€ 16.80
4560Wildea Pororyynimakka 26.09.201969Paksu kuori, veripalttua sanoi joku, pippurinen, veltto, vähän kuiva, pippuri keskittynyt makkaran päihin pääosin, ryynejä aika vähän, pippuri kiertää suussa ja jää suuhun voimakkaana jälkimaussa, sopii varmasti aterian osaksi.€ 11.80
4555Mattilan Hot Dog Chilinakki 05.09.201989Mukava chilin puraisu tuntuu koko suussa, potkaisee välittömästi, kuori rapsakka, voimakkaan chilin ystäville, aikuiseen makuun.€ 13.10
4429Miran Pekoni-naudanliha Makkara 01.11.201877Paprikaa ja muitakin makuja paljon, tarvitaan runsaasti soveliaita virvokkeita lievittämään makuja, massa karkea, hyvin perinteinen makkara varmasti, pippuri tulee esiin jälkimaussa melko voimakkaana, suolaa suorastaan liikaa€ 12.80
4347Knakeri Puszavetas Desinas 26.04.201876Suupaloja,jotka sopivat oluen lisukkeeksi ja varmasti muuhunkin, lihaa, kurttuinen pinta ei kehity valmistuksessa, puruvastus mainio, pippuri voimakkaan epätasaisesti jakautunut.€ 5.50
4219Harjun Mausteinen Sipulimakkara 27.07.201790Nestettä irtoaa paljon, kuori hyvä, saisi olla vielä lämpimämpi kypsennysväline, väri ja vähän makukin currymainen, suutuntuma hyvä, makkara edelleen mehukas, voimakkaan pippurinen voimakas jälkimaku. € 25.00
4165Otepää Simmani Grillvorst 30.03.201792Keinokuori hiukan pisteitä nitistää, rasvaprosentteja löytyy paljon, rasva suorastaan valuu pitkin suupieltä, karkea jauhatus, jytkypippuri mukana, suutuntuma ihan korrekti, sipuliakin löutyy yleismausteena taustalla, runsas pippuri jää viipyilemään suuhun, vaatien voimakkaan huuhtelun oikeilla juomilla.€ 5.50
3861Mattilan Chili-Pekoni Grillimakkara 18.06.201582Paprikaa, paljon chiliä ja paprikaa, paprika tuoksuu ja chili kiristää suussa, chili tuntuu jälkimaussa, voimakkaan chilipuraisun ystäville, poltto säilyy pitkään, rasvaisuus tuntuu hiukkasen, voimakkaan sinapin paikka, mango-habanero sinappi tuntuu hiukan omenahillolta. Jos chilin kärvennys ole kynnys voi suositella maistamaan.€ 12.45
3830Atria Wilhelm Leppäsavu 30.04.201587Suolaisempi uutuus, voimakkaan makuinen makkara, upea kuori, pippuri maistuu, maku huikan parane jäähtyessään, savun makua olkoon sitten keinotekoista tai aitoa runsaasti mukana.€ 5.75
3813Thulefjord Badsturřkte Lammepřlser 26.03.201578Rouhea rakenne, lampaanmaku selkeästi esillä, yrttejäkin paljon, liikaa yrttejä joittenkin mielestä, toisten mielestä lampaanmaku liian voimakkaana, tuote jakaa voimakkasti mielipiteitä.€ 20.00
3508Harjun Välimeren Karitsamakkara 30.05.201391Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali!€ 20.50
3450Wigren Cheddar Nakki 31.01.201361Cheddar 8%, juuston maku tuntuu voimakkaana kun nakin sisältö tirskahtaa naamalle, kädelle ja vähän suuhunkin, juustossa löytyy, juuston ja rasvan maku dominoi makkaraa, kuori hyvä, taas tarvitaan voimakasta sinappia antamaan jotain lisämakua tai edes erottumaan makkarasta.€ 10.00
3310Lecker Nürnbergin Bratwursti 26.01.201287Pehmyt sopivan rasvainen, toisten mielestä perusbrade toisten mielestä parhaita tavattuja, joka tapauksessa hyvin yrttinen ja maksamakkamaisuus havaittava, jopa voimakkaana tässä minibratwurstissa poiketen normi Nürnbegiläisestä bratwurstityylistä.€ 16.00
3254West Charkin Cajun 08.09.201186Luomutuote, voimakkaan makuinen, mausteutus hyvin havaittavissa, maalaismakkaramainen, riittävä määrä muttei liikaa pippuria ja chiliä, hyvä mausteutus antaa makkaralle yllättävän paljon, hyvää on.€ 14.84

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //