Arvostellut makkarat:

Haetaan: %vaikutta

Löydetty osumia: 50 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5144Grillimaisteri Railakas Grillimakkara 27.06.202482Juusto tuoksuu ja tuntuu myös maussa, kuori melko tukeva, juusto vaikuttaa sinihomejuustolta, muut msusteet ei oikein pääse esiin,, juusto ne peittää alleen melko täysin,suolainen massa pehmeä, lihaakin löytyy.€ 7.66
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5079Lihakulttuuri Kabanoss 07.12.202388Liha vaikuttaa runsaasti, hyvin karkean lihainen massa, pippurit rouskuu suussa, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 28.29
5078Herkku Premium Edition Joulumakkara 07.12.202391-30% tiputusta hinnassa,Lihapitoisuus vaikuttaa runsaalta, hyvin karkean lihainen massa, yrttejäkin löytyy puppurin seasta, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 18.90
5065Tapolan Chili Mustamakkara 26.10.202380Vahvanmakuinen, erilainen mustamakkara, parempi kuori, pippuria paljon, myös chilin liekit loimottavat tasaisesti, vaikuttava erilainen ryynäri.€ 10.95
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
5020Rakvere Habanoro-Suitsujuustu Grillvorstid 27.04.202376Ulkonäkö hyvä, löytyi aktiivinen kuori, vaikuttaa hyvin lihaisalta, juustoa löytyy laadusta tinkien, juusto peittää muut maut aika paljon, toisaalta mehevä, juustoa suorastaan järkyttävän paljon, chili tuntuu puuttuvan mutta varmasti muhii alla, chili vaimea ja juustossa on turhaan säästelty, lihaisa karkea jauhatus massassa.€ 10.56
5019Pouttu Grillimakkara Cheese Mex 27.04.202380Erikoinen, jotain yrttiä mukana, maut pehmenevät lämmityksessä, jotain juustoakin mukana, maut vaikuttavat hiukan tasapaksuilta mutta miellyttävät.€ 14.05
4951Lihakulttuuri Salsiccia Artesaani Raakamakkara 06.10.202275Jotain pahasti hakusessa, vaikuttaa mehevältä ja lihaa löytyy, kuori kohtuullinen ohut, mausteita löytyy, valkopippuria, maut hiukan yksipuoliset ja mausteet hyökkäävät.€ 19.90
4929Tilzes Mažai Rūkytos Dešrelės 11.08.202293Pippureita runsaasti, todella rankka rakenne, rasvaa, rasvaa vaikuttavina biitteinä, rasvaa suorastaan liikaa, suolaa mukana runsain mitoin, tpdellinen balttimakkara.€ 6.22
4913Snellman All Natural Roasted Garlic Grillimakkara 02.06.202281Hinta on kahden paketin tarjous, rasvainen, ryynimäinen rakenne, maku valtaa suun, vaikuttaa lupaavalta, mutta jotenkin epätäydelliseltä, rasvaa suorstaan valuu, miellyttävät mausteet, hyvä jälkimaku.€ 11.96
4895Ilmajoen Salsiccia 28.04.202292Lihaa ja rasvaa löytyy, sitruunainen vivahde maussa, sinappi on tarpeeton, kuori oikein hyvä, yrttejä löytyy, tasapainoinen mausteutus, rakenne sopiva, pysyy hyvin kasassa, valmistustapa vaikuttanee lopputulokseen, maku tuntuu pitkään.€ 22.80
4863Atria Hiillos Kansallinen Kisamakkara 24.02.202244Mukavasti suolaa, suolaa enemmän kuin bretzelissä, jonkinlainen puruvastus, HK blöö vaikuttaa gourmet-makkaralta tähän verraten, maku puuttuu lähes tyystin, valitettavan epämiellyttävän oloinen jälkimaku viipyilee pitkään suussa.€ 3.69
4712Korpelan Aito Herkkunakki 29.10.202073Suolaa ja rasvaisuudentuntua juustoa? joku pippuri vaikuttaa, cutteri ollut vauhdissa, höttöinen rakenne tuloksena, pitkä mukava jälkimaku, pippuri viipyilee lopuss, hiilareita 0,6% sokerina.€ 11.96
4657HK CampingŽ Grillimakkara Kuuma Jalopeno 02.06.202058Kuori tahtoo olla hiukan tiellä, värikkäitä läikkiä kuoressa pinnassa, massa tasinen ja löysä vaikuttaa laitetun chiliä ihka tavalliseen B-laadun makkaraan, pikkuisen ehosttettu tavallista makkaraa, heikko puruvastus, heikko jälkipolte.€ 8.30
4651Huhtahyvät Lihamestarin Spicy Cheddar 20.05.202090Tässä makkarassa on kaikkea ehkä yritystä liikaa, juustoa paljon, juu juustoa riittä joka puraisulla, laadukas juusto myös maistuu, lievää tulisuutta chilistä, puppuria vaikuttavia määriä, juusto tasapainottaa mausteiden ylimäärän, yrttejä tuntuu myös, tosi kiva makkara, kampingin ystävät välttäköön. € 11.95
4641Wilhelm Carolina Reaper Chili 07.05.202058Tiukka kuori, rasva tursuaa joka puolelle, suuhunkin jää riittävästi, Lihaa on makkarassa haaskattu, chilin poltetta, vaikuttaa että tavalliseen peruskyrsään vain laitettu jotain mientä lisää, mutta makkaralla pitäisi olla hiukan tavoitteellisempi suunnittelu, massa höttöinen, puurovelli, puruvastus täysin kadoksissa.€ 3.14
4613Tapolan Luomu Grillimakkara 06.02.202063Liiab tasainen ja kuiva massa, jauhoisen tuntuinen, pippuria näkyy masassa, maisteita vähän, pääasiassa pippuria, kuori sinnemäki, vaikuttava puruvastus, mehevyys kadoksissa.€ 12.97
4610Alpenfest Sausage Selection 30.01.202066Arvioitu kokonaisuutena.makkaroissa tavattu juusto vaikuttaa heikkotasoiselta sulatteelta, hyvin rasvainen kokonaisuus, kuoret lujat siltä syötävät, suutuntuma ok, keskinkertainen turistisekoitus, vaivaa nähty vähän suunnittelussa.€ 9.95
4548Chef Wotkin's Hirvichorizo Pakaste 29.08.201988Hirvenlihaa 49%, kuivahko pippureita paljon ja useita, säilytys varmasti vaikuttanut makuun, kuori voisi olla paksumpi, makkara läpäisee Kange-testin vaikeuksitta mausteisuudebn avustamana, vähän lisää rasvaa muodossa tai toisessa olisi asiaa.€ 14.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //