Arvostellut makkarat:

Haetaan: %vähitellen

Löydetty osumia: 11 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5080Lecker Aito Saksalainen Bratwursti 28.12.202390Pientä makeutta maussa, rasvaa paljon, rasva tekee mehukkaan tuntuiseksi, suutuntuma hyvä, lihaa on, pippuria mukana, pieni pippuri jää suuhun pidemmäksi aikaa, pippuri hiipii vähitellen makujen noukkoon suuri rasbvaprosentti pidättelee varmaan hetken, oikein hyvä kokonaisuus.€ 18.63
4814Jyväbroiler Kolme Juustoa Kananakki 02.09.202162Joku kumma maku, vaaleaa lihaa, hyvin vaaleaa, vähitellen joku maku ryömii suuhun, juusto suola pippuri, hyvin kevyt, kohtuullinen.€ 13.96
4731Savo-Karjalan Tomaatti-Basilika Nakki 03.12.202079Hyvä kuori. lihaisa, maku esille vähitellen, wasabi-sinappi sopi, puruvastusta riittää, rasvaa voisi olla lisää, hiukan mehevyyttä, ulkkis antaa ymmärtää enemmän, pippuria jälkimaussa.€ 10.95
4141Emstaler Höhe Schwein Bratwurst 02.02.201780Lihan tyyppi hiukan epäselvä, puruvastus hyvä, vähitellen makuun tulee mukaan pippuria, valkosipuli voimakkaasti esillä samoin joku yrtti pyrkii myös esillä, jälkimaku tasapainossa ja voimakas, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
3956Pajuniemen Pippurinakki 07.01.201685Nakki napsahtaa vaikka käytetty jonkinlaista keinokuorta, pippurin maku voimistuu nakissa vähitellen, joku epäilee chiliä olevan mukana, sen verran puraisee ns. pippuri, pippuri pysyy maussa pitkään, kepeä wasabisinappi sopii loistaen makkaralle, omenahilloisia kannattaa vältellä tämän nakin kohdalla, € 14.91
3832Dulano Fränkische Bratwurst Chili 30.04.201588CVhili tuntuu heti, kestää maistelun ajan ja häipyy vähitellen, mutta chili kuitenkaan käy päälle ja hallitse koko makkara, alta pystyy hyvin erottamaan normaalin bratwurstin makuineen ja rakenteineen.€ 9.11
3770Liha-Iitin Chorizo Hepobratwurst 04.12.201486Lihaa useampaa tyyppiä, sikaa ja hevosta löytyy, aluksi tuntuu voimakas chili, jonka vaikutus lauhtuu makkaran jähtyessä, massa melko rankka koostumukseltaan, chili iskee kiinni varhain heiketen vähitellen. € 15.90
3228Kivikylän Lemon-Chilli Yllättävän Napakka 27.07.201192Jotain tomaattia? Rasvaa, chilin makua tulee vähitellen esiin ollenkaan hyökkäämällä, erikoinen, erityisen onnistunut uusi mausteutrus, ennenkokematon mutta miellyttävä.€ 13.00
3003Makulihan Joulumakkara 26.11.200991Karkea rakenne, suutuntuma bratwurstimainen,mehukas, aluksi neilikka tuntuu, maku kehittyy vähitellen, mutta mikään maku tai mauste dominoi liian voimakkaana, pidempi tasainen ja voimakas jälkimaku, EI kaipaa sinänsä sinappia vaikka joku jo toivoikin oikeaa kotisinappia makkaran oheen.€ 13.90
2794Tapolan Parrillat Kebabkeppi 10.06.200883Lihassa outo sivumaku, mielenkiintoinen ja erikoinen mausteutus, jota ei ole aiemmin makkarassa tavattu, pippurinen ja chilinen maku, jonka polttavuus häipyy vähitellen jälkimausta vaikka säilyykin kohtuullisen vahvana, keinokuorinen.€ 11.66
2432Portin Meksikolainen Chili-Paprikamakkara 06.06.200673Paprikanpalat erottuvat massasta silmällä. Tuoksu lupaava, maku kasvaa vähitellen suussa, chili jää jälkimaussa mukavasti polttelemaan. Mehevä, lihaisa, napakka. Oluthörpyn jälkeen iskee chilin napakka takapotku!€ 9.80

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //