Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sopisi

Löydetty osumia: 26 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5169Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 31.10.202455Sopisi yöllä jääkaapin aukaistua pikkunälkään, tasainen kuohkeaksi vatkattu massa, jotain seassa, mikää tekee makkaran jotenkin lievästi tympeän makuiseksi, makkara kaipaa sinappia päälleen ja jotain vierelleen.€ 14.30
4717Vasken Perunamakkara 05.11.202063Valmistettu valmistajan ohjeen mukaan. Perunapaistoksen makua, sopisi hyvin lisukkeeksi ellei koko ateriaksi, .suolaa löytyy, lihabiittejä mukana, paljon makua, jälkimaussa pippuria.€ 7.50
4699Tammisen Luomu Maalaisnakki 24.09.202058Kuori tiivis, massa tiivis ja kiinteä, lihaa löytyy, kuivahko, rasvaa lisää tarvisi, mausteita lisää, sopisi johonkin hampurilaiseen tai kaipaisi lisukkeita rinnalleen.€ 18.75
4540Savupoikien Mökkimakkara 31.07.201937Possua monesta EU-lihanlähteestä, kylmänä parempi, tuoksu aivan perus, ulkonäkö paljon odotuksia nostata, mutta totuus vielä vaatimattomampi, löysä massa, puruvastus uupui, kuori suhteettoman tomera, rasva ainoa mauste, makkara sopisi huulirasvaksi, rasva peittää myös suun sisäpuolen, hampaat tarpeettomat, kuori taas kysyy purukalustoa jäädessään suuhun pyörimään, vastenmielisyys puuttuu, sopii mainiosti talven rohduttamiin huuliin!€ 6.60
4530Kotkan Lihamestarien Portermakkara Tuorelihamakkara 26.06.201994Maukas, kuori hyvä, makkara pysy hyvin kasassa, lihapataankin sopiva mausteyhdistelmä tai -lisä makkarassa, lihaisa, pippureita maussa, pieni suolalisä voisi parantaa entisestään, sopisi vaikka tapasmakkaraksi, maltillinen mausteutus, anna jäähtyä hiukan ennen nauintaa.€ 18.90
4467Pihlajasaaren Karitsanakki 07.02.201966Mehukkuutta, lihaa paljon, sopisi vaikka pataruokiin, hyvää lihaa, kuori peittää suorastaan makua, , luonnonkuoressa varmasti voisi olla onnistuneempi, pippurit lopussa esille. (valmistuttaja Pihlajasaaren Lammastila)€ 24.00
3991Atria Leppäsavu Lenkki 31.03.201684Hyvä kuori, lihaisa, lenkki napsuu kuin pahainen nakki kunnon kypsennyksen jälkeen, rakenne hyvä, sopisi hyvin hiillokselle kypsennettäväksi, koska tähän makkaraan laitettu vaiva tuo itsensä takaisin, savunmakua makkarassa jo valmiiltaan, jälkimaussa tulee esille myös pippuri.€ 7.85
3854Atria Kunnon Herkkulenkki 18.06.201558Nälkään, Lapsille, kuori ominaisen sitkeä, maku savunmaku tai muu löytyy kuoresta, tosi tasainen massa, juhannusgrilliin poltettavaksi, johonkin kylmään makkarasovellukseen sopisi syötäväksi.€ 5.75
3661Harjun Hirvi-Lipstikka Makkara 23.04.201485Juhlava mausteseos, mausteet tuntuvat kaikkialla, joittenkin mielestä jopa liiankin mausteinen, rasvaakin tuntuu olevan, maussa voisi olla jotain lisää? Makkara on sinällään hiukan liikaa, sopisi jonkin bratwursti tai raakamakkarakeon päälle, hyvä syötävyys, selvitti Kange-testin moitteetta, vaatii asennetta kuten yleensäkin voimakkaat ruuat ja juomat!€ 27.00
3617Kartanon Palviryynimakkara 30.01.201484Voimakassuolainen, mukana koneellisesti eroteltua lihaa, Kuori hyvä ja rapea, yllättävän hyvin makkara pysyy kasassa, mössöinen suutuntuma, verta sen verran että voisi lukea verimakkaraksi, lihaa lisää? Huonompikin voisi olla, ryynit melko pieniä, välipalamakkara, sopisi saksalaiseksi liikelounaaksi Imbissiin! Voimakas jälkimaku.€ 4.38
3590Poutun Onni Tofu Kasvisgrilleri 31.10.201323Massasta voisi tehdä palloja, sopisi hätätilassa muun sijasta aamiaiselle, juureksen tuntua, joulupäytään riittäisi koko kylälle tarjottavaa.€ 12.44
3581HK KabanossiŽ Grillibalkan 03.10.201367Makkara vähän parempi lämmitetynä, hyvin mieto makumaailma, makkaran oheen sopisi kuin Imbississä lauantaiaamuna, valkoinen sämpylä ja hapankaali ja kylmä Karlsberg ja ohran aiheuttama krapula, makkara vaatii sinappia, mietoa sinappia, makkara yleisolemukseltaan kuitenkin perhemakkara, josta voi perheen pienimmätkään liian vahvoja makuja aistia,€ 11.50
3537Menu Grillimakkara 08.08.201356Pehmeä, Kutteri mennyt makkaran kohdalla tuhatta ja sataa, kuori vähän vastustalee, mutta muuten hampaat lähes tarpeettomat, onnistunut mauttomuus, massa sopisi myös halpaan nakkiin.€ 7.00
3312Snellmanin Kunnon Broiler Nakkimakkara 23.02.201262Lämmitys pahensi makua, kuori hyvä \"pikkunätti\" narskuu hampaissa, suolaa vähän, vähän mausteita, makua irtoaa vasta kun on tunkenut makkaraa suun täyteen, makua juuri lainkaan, sopisi ehkä aamiaiselle paistetun munan viereen niin olisi aika lailla oikeassa makumaailmassa, makki makunsa lisäksi todella vaatimaton muiltakin ominaisuuksiltaan vaikka kuori o€ 14.30
3157Wurstmaster Stĺngkorv Gryddig 03.02.201156Todella irtonainen rakenne, kuori ei kypsynyt kiuaspannulla sopisi liedellä valmistettavaksi, maku maksamakkaramainen, paljon pippuria jälkimaussa.€ 16.80
3005Wőro Johanna Verivorstikesed 03.12.200984Veripulveria käytetty 30%! Maussa ja suussa tuntuu verenmaku ja sipuliakin pilkottu mukaan rutkasti, makea sinappi varmaan sopisi makkaralle ehkä majoneesi, erinomainen kiva jälkimaku.€ 3.30
2979Ikosen Valkosipuli Grillimakkara 03.09.200980Jämäkkä lupaava alku sen jälkeen jää vielä runsaasti kehittämisen varaa, joku voisi pitää makkaraa jopa liian jämäkkänä koska huolella suoli on täytetty lihalla, kuori sitkeähkö, sopisi grilliin paremmin?€ 9.90
2879Kuokkamies Olutsalami 09.12.200863Tehty olutjanon yllykkeeksi, sijoittelu kaupassa sopisi oluiden viereen? Suolaa enemmän kuin Puska määrää, jölkimaku voimakkaan suolainen!€ 35.10
2848HK:n Ruokamakkara 23.09.200869Jäpäkkä tuote, mausteseos hyvä oikeinkin voimakas, makkara XL-kokoinen ja peitossa paksun muovikuoren alla, kaipaisi lisukkeita, sopisi hyvin makkarakeittoon.€ 3.95
2677Eberwalder Würshen 11.09.200743Suolaa enemmän kuin lääkäri määrää, sopisi hodariin, Lihaa, kuoreton, suoleton, lintumakkaraa? hiukan tympeä ja epämiellyttävä jälkimaku€ 6.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //