Arvostellut makkarat:

Haetaan: %paranta

Löydetty osumia: 44 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5171Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität 31.10.202490Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton.€ 11.60
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46
5074Tapolan Joululenkki 07.12.202360Hiiltyneissä tai tanakasti ruskettuneissa kohdissa makua, rasva suussa pursuu, kuori pätevä, kun vähän karamellisoitunut, kylmänä jauhoinen fiilis, lämmitys parantaa, aika mieto massa maultaan, jotain jouluista maustetta havaittavissa, voimakkaat maut puuttuvat.€ 10.87
5028Wigren WiGG Grillimakkara 08.06.202364Sileä kuori, rasvaa tuntuu löytyvän, varmasti hyvä nuotiolle tai suureen grilliin, aavistus puruvastusta, mehukas, joistakin jopa vetisenoloinen, hyvää rasvaa, sinappi parantaa makkaran makua, hyvä sinapin laukaisualusta, suola ja rasva pääasialliset maustett, pienen pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 11.08
4836Pirkka Ohutlenkki 04.11.202184Ohut kuori, lämmitys parantaa, suolaisempi kuin useimmat vastinkappaleet, rasvaa riittää, pippuri tulee esiin piikkeinä , hiukan gouterin tuntua maussa, yllättävän pippurinen jälkimaku, voisi melkein nimetä pippurilenkiksi.€ 7.48
4806Atria Jyväbroilerin Ananas Kananakki 26.08.202132Hiukan makea ja hapan maku, puruvastus puuttuu, maistuu melkein kasvismakkaralle. tuntuu kuin porkkanaa olisi seassa, kuori musteni mukavsti lämmityksessä, tuntui keinokuorelta, lämmittäminen parantanut makua, mutta toi uusia makumaailmoja, vaikkei miellyttäviä kaikkien mieleen.€ 14.54
4748Dulano Broilerinakki 04.02.202169Positiivista on ettei vesi ole pääkomponentti, mieto, näyttää tasaiselta, suola maistuu, lämmitys parantaa makua, keinokuori. € 3.97
4725Korpelan Aito Juustonakki 26.11.202071Edam juustoa 9%, juustoa, kuori toimii. lämmitys parantaa makua, hyvää juustoa , joka sopii tuotteeseen, massa hyvä, juusto dominoi makuja, kiva jälkimaku,€ 11.97
4530Kotkan Lihamestarien Portermakkara Tuorelihamakkara 26.06.201994Maukas, kuori hyvä, makkara pysy hyvin kasassa, lihapataankin sopiva mausteyhdistelmä tai -lisä makkarassa, lihaisa, pippureita maussa, pieni suolalisä voisi parantaa entisestään, sopisi vaikka tapasmakkaraksi, maltillinen mausteutus, anna jäähtyä hiukan ennen nauintaa.€ 18.90
3969UVIC Broileri-juustonakki 04.02.20163930% halpuutusta, 4% ost 65% kyckling, Luminakki, jotain keinotekoista ympärillä, ulkonäkö hyvin epäilyttävä, lämmitys parantaa (kylmänä tiedä pitäisikö nielaista vai sylkeä) ja hiukan ruskistaa pintaa, leikkauspintaan erittyy juustoa selvästi erottuvasti, opetusmakkara lapsille.€ 8.38
3893Grillimestarin Grillimakkara 27.08.201578Lihaisa, puruvastusta löytyy, mausteet hiukan kadoksissa, sinappi parantaa makua joten jonkinlainen maustepohja on olemassa, rakenne melko hienoksi jauhettu, vaikka hieno rakenne tuntuma kuitenkin jämäkkä, hiukan naudanmakua.€ 8.90
3889Korian Palvilihan Grillipätkä 20.08.201565Tuttu maku, massa mehukas, sinappi parantaa makua, mausteiden määrä ei suupieliä kiristä, melko mukava keskimääräinen makkara maultaan, hiukan yllätyksetön.€ 13.60
3888Korpelan Palviryynimakkara 20.08.201567Maut kadoksissa, ryynejä vähän, sinappi parantaa makua, puolukka ehkä paremmin, pysyy hyvin kasassa, eikä kuoressakaan valittamista, rapeanoloinen, menee aterian osana. Reseptiä muutettu, mutta ei parempaan päin?€ 5.00
3833HK KabanossiŽ Karski Balkan Kuoreton 07.05.201562Kuivakka, tiukkaa tavaraa tai ainakin tasaiseksi jauhettu pötkö, maut kadoksissa, pienoinen pippuri ehkä, kuori voisi parantaa makkaraa.€ 10.80
3829Makulihan Kantri Maalaismakkara 30.04.201588Voimakas miellyttävä maku, mukana jotain mikä pehmentää makua, sipulia maussa, tuhti makkara, hyvä puruvastus, , lämmitys parantaa makua, makkaraa ottaa mielellään useammankin palasen, makkaran osat kohdallaan.€ 11.97
3826Atria Hiillos 360g Kuoreton Nakki 30.04.201552Jotenkin jankkoa, kylmänä meinaa mennä alas ollenkaan, rakenne suorastaan tofumainen, voisi huijata vegaanin, lämmitys parantaa makua hiukan, puruvastus puuttuu, kuori kadoksissa, todella suureen nälkään!€ 6.65
3817Snellmanin Lisäaineeton Kunnon Lenkki 02.04.201575Tarjousta hinnassa, mukava massa, hyva puruvastus, toisilla huonontava tekijä toisilla parantava, massa maistuva ja kiinteä, mausteiden jakautuminen pippuri runtuu aluksi, hyvä perusmakkara, lisäaineeton harmaa väri voi haitata toisia makkarassa.€ 5.38
3679K-Menu Lihaisa Grillimakkara 28.05.201468Määrätarjouksessa, kuori halkeillut ja ruskettunut valmistuksessa, massa tasainen kutterin ylikierosten ansiosta, makkarassa vähän makua ja mausteita, rasvanmakua löytyy sentään,lämmitys parantaa makkaran makua, joku pippuri tulee myös hitaasti jälkimaussa, helppo syötävyys puruvastuksen puuttuessa.€ 4.50
3648Atria Juustosydän Savujuusto Lenkkimakkara 03.04.201465Sulatejuustovalmiste 9%, makkarassa sakea juustosiivu keskellä mutta lämmitys hävittää lähes kaiken juustonmaun, aistittavissa cheddarin tyyppinen vivahdus, pehmyt melko epämiellyttävä massa, suolaisentuntuinen, sinappi vähän parantaa. Hinnassa 30% huojennusta.€ 5.85
3640HK Aito Nakki Luomu 06.03.20145230 per cent discount, jotenkin halvalla tehdyn oloinen, kuori paras osa, massa löysä ja irtonainen ja vetinen, mauton ja hajuton, sinappi parantaa muttei riitä korvaamaan puuttuvia makuja. Joskus tuntuu jalostus menneen teille tietymättömille.€ 9.30

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //