Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pääosassa

Löydetty osumia: 22 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5018Tamminen Kipinä Kolmen Juuston Grillimakkara 27.04.202367Kuori hyvä, suolaa löytyy paljon, liikaakin, juustoa isoina klunsseina, pursuaa suuhun suorastaan, suutuntuma hyvä, vaikka juusto selkeästi pääosassa, juustot eivät varmasti epäkuranteimmasta päästä, mutta liika lienee liikaa.€ 11.08
4917Wigren Chipotle Wurst 02.06.202290Hyvä kuori, lihabioittejä masassa, laadukkaan tuntuinen, mehevä, chili pikkuisen jälkijunassa, mutta pääosassa, polte jatkuva, todella hyvä lihanakki.€ 15.75
4805Chef Wotkin's Luxusgrilleri 05.08.202181Lihaisa, hyvä ohut kuori, rasvainen, lihat pääosassa karkearakenteisena, mehukas, tasapainoinen maku maku.€ 13.73
4735Jouluaitta Joulumakkara 03.12.202077Mausteet jouluiset joillekin jopa liian, kardemummaa, kanelia, neilikkaa, kuori aika hyvä, mausteet pääosassa, massa lienee aika perustavan laatuinen, makuja kaikenlaisia jouluisia, tuo tai vie joulumielen, riippuen maistajasta.€ 7.98
4251K-Menu Kuoreton Nakki 05.10.201759Koneellisesti eroteltua broilerin- ja kalkkunanlihaa,15% sianlihaa, pyörii hyvin makkaratikussa, rasvaa melko paljon, makua vähemmän, kana vai kukko pääosassa, hyvä esimerkki luokassaan, vähän kaikkea, jälkimaussa tympeyttä. € 2.45
4091Korpelan Aito Nakki 27.10.201660Mausteeton nakki, luottaa lihan ja suolan yhdistelmään maussaan, suola pääosassa, suola jotenkin epätaaisesti,voi vaikuttaa makuun, kypsennyt hiukan löysistyttää nakkia, kuori lohkeaa normisti.€ 8.30
4081Wigren 100% Naudanliha Siskonmakkara 06.10.20165230% alennusta hinnassa, makkaran väri huolestuttaa, maku paljastaa odotusten oikeellisuusden, maku on omituinen, rasvan ja suolan lisäksi ei muita mausteita tunnu, rasva pääosassa, epätyypillinen lajinsa edustaja € 7.16
4080HK Maakarit® Helgan Hotfurtteri 29.09.201685Ensin tuntuu voimakas chili, massa mukavan karkea, lihaa ja mausteita, chili pääosassa, jakaa mielipiteitä, jos olet miedommista makkaroista kiinnostunut kannattaa arvella ennenkuin tarttuu tiskillä pakettiin, chili peittää maut kokemattoman suussa, mutta jos tykkää chilistä ole mitään estettä.€ 10.00
3992Merosen Aura® Juustonakki 31.03.201670Juu, juu, juustossa löytyy, juustopommit tai suihkut voivat hiukan häiritä nautintoa, joka tapauksessa juusto pääosassa ja muut maut siihen peittyy, ohut nakki, jälkimaussa vähän pippuria esillä.€ 18.13
3926Wurstin Parsanakki 22.10.201576Mukavan karkea rakenne, makua paljon mutta tuntematon mauste pääosassa, rasvaa löytyy, muutenkin mehukas, jotenkin erilainen kuin aiemmat maistellut mutta maku sinänsä miellyttävä, kaipaisi muitakin mausteita tuekseen.€ 9.96
3866Liha-Iitin Laukkagrilli 02.07.201589Mehukas kunnon tömäkkä makkara, aito liha maistuu paljon, voisi hyvin sopia isompaan grilliin, makkarassa vallitsee hyvin makujen tasapaino, vaikka liha onkin pääosassa, makkaran voimakas maku voi jakaa mielipiteitä, erinomainen.€ 13.90
3666Atria Wilhelm Pekoni-Mozzarella 08.05.201465Pääosassa juusto, juusto dominoi ja hallitsee makuja, kuori syötävä, mehevä, sinappia tarvitse makkaraan lisätä, jälkimaussa alkaa tuntua muitakin mausteita.€ 9.98
3346Savuhovin Viha A-lk Grillimakkara älyttömän Tulinen 03.05.201285Sulatejuusto 10%, alkaa poltella toisesta palasesta suussa, sitten alkaa ilotulitus jossa pääosassa chilin polte, juusto pehmentää kaikkein suurimman poltteen, hyvä rakenne, mukavasti katkeaa puraistessa, reippaasti chiliä, tottumattomalle voi tulla hiki myös silmään.€ 19.00
3330Liha-Iitin Lammasgrilli 05.04.201291Paprikan punaa ja pippurin makua,kuori superhyvä, pitää sisällään kaiken rasvan ja maun, lammas maistuu pääosassa mutta vain riittävästi, mehevä, napsuva, lopussakin pippurin puraisua. € 19.80
3255Apetit Lohichorizo 08.09.201155Pääosassa lohi. Äärimmäisen tasaiseksi jauhettu massa, mkuelämystä vaikea määrittää, ei ole broileria keveydestään huolimatta, kalanmaunkin aistii vasta pitkällisen yrittämisen jälkeen, rakenteen partikkelit niin pienia ettei rakenteesta selviä makkaran pääasiallinen materiaali, kuori kohtuullinen keinokuori.€ 16.40
3088West Charkin Peuramakkara Hjort Korv 26.08.201087Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun.€ 16.64
3052Ruokarenki Chorizo 06.05.201081Lämmittävä paprika pääosassa poltteisuudessa, pikkuisen paksuhko kuori ja sisus erottuvat selkeästi kypsennyksessä, hiukan irtorasvaa valuu pitkin suupieliä rinnuksille, vaikka lopussa chilikin hiukan puraisee, valtavirran Tex-Mex makkara.€ 11.70
3002Chef Wotkin's Hirvibratwursti 05.11.200985Tosinannaa! rakenne hyvä ja tiukka, savu ja suolaisuus maussa aluksi pääosassa, heikohko riistanmaku esiin vasta jälkipoltolla, alun savuisuus hälvenee pian, maistuisi varmaan grillattuna.€ 14.90
2821Wigren Ei Niin Ohutlenkki Savupekoni 19.08.200859Lämmitys löysensi makkaran rakenteen, kokonaisuudessaan rakenne profiloituu vähälihaiseksi, kuori melko hyvä, maku pääosassa on rasvanmaku, muut mausteet hyvin piilossa.€ 11.40
2793Pirkka Porogrillisalami 10.06.200888Lihaa piisaa, meetwurstimainen makkara, mausteet eivät erotu, pääosassa liha, sopiva rasvaisuus, mausteisuus tasainen pippureineen, jälkimaku selkeä, pitkä ja miellyttävä.€ 12.04

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //